2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
خیلی خوشحال شدم عزیزم😍😍😍چه خبر خوبی💓💓💓 الهییی سلامت به دنیا بیان💖💖

قربونت عزیزم شما خوبی من کمر درد خیلی دارم کمرم خشک میشه تغییر وضعیت هم یهو سمت راستم درد میگیره چند دقیقه . الآنم چند روزه دخترم مریض شده کارم همش گریه هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم خوبم. امشب هم نگه میدارن تا ثابت بشه فشارم. نمیدونم از استرس زیاد بود یا چیزایی که ...

خوبی عزیزم من چند روز نبودم الان دیدم بستری شدی چرا عزیزم الان خوبی نی نی هاخوبن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام انشالله کلی جنین تپل سفیده ی تخم مرغ بخور اگه هایپر شدی باخیار شور اینا چند تا تخمک داشتی کجا م ...

چیزی بهم نگفتن که هایپر شدم یا نه 

مام میرم ۱۳ تا تخمک داشتم

برای حل مشکل برادرم صلوات میفرستی دوست گلم❤️
بچه ها ببخشید یه سوال  اومدم داروخانه اوابوست بگیرم گفت برای آقایان هم موجوده  همسرم ول ...

عزیزم نشنیدم تا حالا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم 💞

انشاالله با خبرای خوش خوش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان عزیز کسی میدونه چرا برای سیکل انتقال امپول سینافکت میدن؟ 

سلام عزیزم .منم انتقال قبلی م داشتم .ولی نمیدونم علت تجویزش چیه ؟معمولا سینافکت برای اینه که دکتر راحت ترسیکل رو دست بگیره و داروها رو کم و زیاد کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم نوشته بیمار کاندیدای میکرو است چنانچه در اون روز اسپرم مناسب نباشه باید تسه بشه وشانس کم موفقی ...

اهان ممنون عزیزم اخه من گفتم منظورش حتما اینکه نمونه بده اگه پیدا نشد تسه که اینطور نیست کلا گفته تسه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
عزیزم نوشته بیمار کاندیدای میکرو است چنانچه در اون روز اسپرم مناسب نباشه باید تسه بشه وشانس کم موفقی ...

عزیزم شما خیلی وقته تو گروهی بنظرت چیکار کنم تین ماه برم تسه یا صبر کنم ی چند ماه بگذره خودمم موندم میترسم نرم بدتر شه یا نرم بمونم بهتر شه؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
واس من قبل انتقال ۸/۲بود بعد روز قبل انتقال هم پی ار پی شدم اما بعد مثبت شدنم اصلا ضخامتم خوب نبود ن ...

استرادیول رو ادامه دادین بعد انتقال هم؟

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
بچه ها ببخشید یه سوال  اومدم داروخانه اوابوست بگیرم گفت برای آقایان هم موجوده  همسرم ول ...

عزیزم اوابوست مخصوص خانمهاست ،حتما منظورش فرتیل بوده که برای آقایون ‌هم‌ مخصوص خودشون هست ،اوابوست اصلا برای آقایون نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشاالله که خیره و اینبار هم به واقعیت تبدیل میشه عزیزم انشالله که خیلی زود چراغ خونه ت روشن میشه

ممنون قشنگم♥️🙃

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاءالله تعبیر خوابت خیره عزیزم. 

مرسی از راهنمایی خوبت م اون دو سوره رو خوندم ناهار گذاشتم زنگ زدم به همسرم گفتم کجایی گفت کارگاه 

گفتم میای ناهار بخوریم گفت باشه

وقتی اومد بهتر از روز های قبل بود

درسته به اون صمیمیت اول نیستیم ولی انگار داره باهام آشتی میکنه

بعد گفت لباس بپوش باهم بریم امپول بزنی 🥺🙃

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️