2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
خانمی میشه بگین بدون پی ار پی ضخامتتون چند بود تو سیکلی که کنسل شد و بعد با پی ار پی چند شد ضخامتتون ...

بدون پی ار پی با روزی ده تا استرادیول ۶تا خوراکی ۴تا واژینال از ۶بالا نمیرفت با پی ارپی روز انتقال دکتر گفت ۱۰شده 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دعا کن جنینم تو شکمم سالم باشه از صبح هیچ دردی ندارم و این نگرانم کرده  آره خیلی حساس تر از ...

الهیکه نی نی توسلامتی کامل باشه،کی وقت سونوت هست عزیزم،خودتومشغول کن یه بازی نصب کن توگوشیت یکم فیلم ببین کتاب بخون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من شب مینداختم براش بعدم پانسمان میکردم صبحم پانسمانش عوض میکردم میرفت سرکار اذیت اینا داره ...

همسر من خیاطه پشت چرخ میشینه یکم سختشه اما بتونم پنج شنبه بره و جمعه استراحت داشته باشه عالی میشه توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بدون پی ار پی با روزی ده تا استرادیول ۶تا خوراکی ۴تا واژینال از ۶بالا نمیرفت با پی ارپی روز انتقال د ...

واس من قبل انتقال ۸/۲بود بعد روز قبل انتقال هم پی ار پی شدم اما بعد مثبت شدنم اصلا ضخامتم خوب نبود نمیدونمم چرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیز جان .میفهمم چی میگی ،منم وقتی یکی از بچه ها تو این وضعیت قرار بگیره نمیدونم چی بگم  ...

قربونت مهربون💜🌻

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به ف.ا.ل نیک بگیر هدیه آسمونی از طرف خدای مهربونم آن شالله خوش خبر باشی عزیزم

انشالله عزیز دلم🌻💜

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دیشب که ساعت ۹ بود خوابم برد بخاطر قرصی که خورده بودم بعد یه خواب دیدم ، معمولا من کم خواب میبینم و ...

انشاالله که خیره و اینبار هم به واقعیت تبدیل میشه عزیزم

انشالله که خیلی زود چراغ خونه ت روشن میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها ببخشید یه سوال  اومدم داروخانه اوابوست بگیرم گفت برای آقایان هم موجوده  همسرم ول ...

من که تا حالا اووابوست مردونه نشنیدم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم تعجب کردم آستاره جان ، بگیرم بنظرت؟ گیج شدم 

خوب ببین محتویاتش چیه ؟اگر داخل ول من هست ،دیگه نیازی نیست .به نظر من که بدون تحقیق نگیر

به نظرم همین ماه برو که اگه اتقال داشتی آماده تر باشی تا اون موقعه

همون روز ک جواب ازو گرفتم  برگشتم شهر خودمون 

هنوز پریود نشدم بعد پریودی اگه شرایط مهیا شد حتما میرم