2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا بی بی چک نمیذاری شاید خبری باشه  مخصوصا که تاخیر داری عزیزم

من از بی بی چک متنفرم خیلی میترسم استرسم میره رو هزار بعدم خب همه میگن طبیعیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها کسی میتونه اینو برام بخونه 😻

فک کنم نوشته باتوجه ب وضعیت بیمارکاندیدمیکرواینجکشن میباشداگه موقع انجامش اسپرم پیدانشدته سه بشه 

شانس موفقیت ب بیمارگفته شه 

حالاببینیم بقیه چی میخونن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خدا لعنتش کنه اگه گفته ای یو ای احمق دکترش من با ای وی اف جنین نشد حالا ای یو ای کنم 

عزیزم توای وی اف اسپرمومیذارن کنارتخمک تومحیط ازمایشگاه خودش میره سمت تخمک ولقاح صورت میگیره،اماتومیکرواینجکشن ک براشمانوشته اسپرم خوبوتزریق میکنن توتخمک چون اسپرم تحرکوایناش خوب نیست خودشون لقاحوانجام میدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من بعد پانکچر راحت پریود شدم این پریود دومم هست تو هم اینجور بودی؟

نه من برای اولین پریود این طور شدم .به دومی هنوز نرسیدم ولی حس پریودی و ترشح بی رنگ داشتم چند روز طول کشید 

نه انجام ندادم اینبار پیشنهاد میکنم مرسی عزیزم

پی ار پی معجزه می کنه برای ضخامت رحم منم مشکل شما رو داشتم این بار به درخواست خودم پی ار پی کردم شانش بارداری رو هم بالا میبره 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
زخامتو خوب بالا میبره ؟ اخه من مشکل زخامت دارم کم بالا میره

اره دیگه مخصوص ضخامت رحمه منم انتقالم کنسل میشد این بار پی ار پی کردم خیلی خوب بالا رفت 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اره دیگه مخصوص ضخامت رحمه منم انتقالم کنسل میشد این بار پی ار پی کردم خیلی خوب بالا رفت 

خانمی میشه بگین بدون پی ار پی ضخامتتون چند بود تو سیکلی که کنسل شد و بعد با پی ار پی چند شد ضخامتتون؟

اخه منم دوبار کنسل شده انتقالم دکترم پیشنهاد پی ار پی داده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود