2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
اره منم بعد پانکچر همین طور بودم بعدش پریود شدم 

من بعد پانکچر راحت پریود شدم این پریود دومم هست تو هم اینجور بودی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی خانوما دریروز برا شوهرم ی پیام اومده که برا وام ناباروری به فعلان بانک مراجع کنید از طرف سایت ۱۵ خرداد اومده ولی ما ثبت نام نکردیم نمیدونم چطور فهمیدن برا شما ها نیودمده؟

خانما من دوتا تجربه دارم که گفتم شاید به درد بخوره

یکی اینکه من دفعه قبل سر امپول پروژسترونا خیلی اذیت شدم تا۶ماه جاش سفت و دردناک بود حتی راه میرفتم برام عذاب بود و خارش خیلی بدی داشت

ایندفعه دوتا کیسه پارچه ای دوختم اندازه ۱۰ در ۱۰(تقریبا) و داخلش نمک ریختم و درشو دوختم

میگن نمک دردو تورم و میکشه

از آمپول اول که زدم میذاشتم رو بخاری داغ که میشد میذاشتم رو جای آمپولا

تا دیگه خودش خنک میشد برمیداشتم

الان که۵روزه داروها رو قطع کردم واقعا جای امپولام‌ آزاردهنده نیست

درد و خارش نداره

فقط کمی جاش سفته

دومی اینکه تعداد اسپرم شوهرم خیلی کم بود نزدیک۲۰ میلیون

و دکتر گفت از نظر علمی ما اسپرم ۲۰ به پایین رو ما عقیم در نظر میگیریم

من خیلی تحقیق اینا کردم و رسیدم به زالو

چون خودم بلدم و ازین کارا بدم نمیاد من خودم تو خونه انجام دادم

ولی شما بیرون انجام بدین تو مراکز طب سنتی

ما زالو خریدیم و نگهداری و مراقبت کردیم

و هفته ای یک بار روی بیضه های همسدم۴ الی۶ تا گذاشتم

بعدش خونریزی داره

خونریزی رو با زردچوبه بند بیارین

و پانسمان کنین

( لازم به ذکره که تو این مرحله آقاتون اینقدر غر میزنه که از زنده و مرده تون سیر میشین و خدا با صابرین است😀😀)

ما فکر کنم ۶ هفته انجام دادیم

بعد آزمایش داد شوهرم

به معجزه و خواست خداوند تعداد اسپرمش شده۱۴۷ میلیون

که بعدش ما جنین فریز کردیم

ان شاالله به دردتون بخوره

و منم دعا کنین

ماچ به کله هاتون😃😃

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

فک نکنم یعنی ممکنه ؟شما چکار کردی تصمیم نگرفتی برا جنین هات؟

ایشالا عزیزم هیچی واسه خدا غیر ممکن نیست 

امیدوارم معجزاتشو نشون ماها هم بده 

ب حرفت فک کردم دیدم درست میگی این بارم میرم همون جا ولی واسه زمانش نمیدونم کی باید برم اصلا چ فصلی خوبه و گیرایی بیشتره

راستی منم هنوز پریود نشدم نمیدونم چکار کنم خود ب خود پریود میشم یا باید دارو مصرف کنم؟ 

ایشالا عزیزم هیچی واسه خدا غیر ممکن نیست  امیدوارم معجزاتشو نشون ماها هم بده  ب حرفت فک ...

انشالله ، حتما ی ویزیت پیش دکترت برو به نظرم برو مطب کلینیک نرو تا بتونی بیشتر صحبت کنی بهشون بگو هرکاری لازمه این بار واسه مثبت شدنت انجام بدن مثلا دارو و... و بگو کی بری بهتره تا راهنمایت کنن انشالله این بار مثبت میشی ،واسه پریودتم نمیدونم تجربه ای ندارم ی زنگ بزن بپرس عزیزدلم

خانما من دوتا تجربه دارم که گفتم شاید به درد بخوره یکی اینکه من دفعه قبل سر امپول پروژسترونا خیلی ا ...

عزیزم خوبی من دیروز دکتر طب سنتی بودیم دکتر گفت زالو رو بیضه ها نمیدازن آخه باید بندازیم رو جایی که محل تخمدان های ما هستش نمی‌دونم منظورمو رسوندم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم خوبی من دیروز دکتر طب سنتی بودیم دکتر گفت زالو رو بیضه ها نمیدازن آخه باید بندازیم رو جایی که ...

والا من یکی درمیون مینداختم

یکی رو بیضه

یکی روی اونجا که شما میگی

اینم حقیقت از بس تو نت گشتم پیدا کردم

والا من یکی درمیون مینداختم یکی رو بیضه یکی روی اونجا که شما میگی اینم حقیقت از بس تو نت گشتم پید ...

ممنون جونم همسرتون چقدر استراحت داشت چون مرخصی نمیدن برا همین میگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ببخشید اگه دیروز چیزی نگفتم چون واقعا واژه ای برای تسکین دردت پیدا نکردم که بگم فقط از خدا می ...

مرسی عزیز جان .میفهمم چی میگی ،منم وقتی یکی از بچه ها تو این وضعیت قرار بگیره نمیدونم چی بگم 

ممنونم از دعای خیرت گلم .انشالله که شما چند وقت دیگه ما رو خوشحال کنی 🙏❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دیشب که ساعت ۹ بود خوابم برد بخاطر قرصی که خورده بودم بعد یه خواب دیدم ، معمولا من کم خواب میبینم و ...

به ف.ا.ل نیک بگیر هدیه آسمونی از طرف خدای مهربونم آن شالله خوش خبر باشی عزیزم

ممنون جونم همسرتون چقدر استراحت داشت چون مرخصی نمیدن برا همین میگم

والا من شب مینداختم براش

بعدم پانسمان میکردم

صبحم پانسمانش عوض میکردم میرفت سرکار

اذیت اینا داره

ولی تحمل کنن🤪🤪