2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
نگران نباش عزیزم ، ولی تورو خدا ۳ ماه اول حداقل مراقب باش ، سیستم اعصاب بچه تشکیل میشه و‌رشد میکنه ، ...

جملات آخرتو برای شوهرم خوندم گفتم تو اینترنت نوشته. 

خدایا چه اشتباهی کردم ، امیدوارم منو ببخشه

عزیزم ببخشید من صبح در حال تایپ و پاسخ بودم شوهرم اومد پیشم سریع صفحه رو بستم. الان تونستم وارد بشم ...

چی بگم آدم نمیدونه چی بگه واقعا شوکه شدم

باز خداروشکر دیدین از این دیر تر نشد

ممنون قشنگم 💜 حتما امروز میخونم.

ای جانم بسلامتی دل خوش خانمی برای ماهم دعا کن🦋🥰

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چرا دیگه اخه ی لحظه فکر اون همه آمپول و دارو و بدبختی که کشیدی نیفتادی😡؟تو اگه دور از جون دنیا ه ...

دقیقا 

اون که خوش و خرم تو خونش در رفاه کامل داره زندگی میکنه، من اشتباه بزرگی کردم.

خدا کنه جنینم سالم باشه. 

آخه شوهرمم نمیذاره من جواب بدم 

میگه به من بگو، میگمم دعوا میشه. 

الان میگه کلا هر کار کردند نه جواب بده نه به من بگو و نه حساس شو، بی تفاوت باش. 

خدا بهم صبر بده ان شاالله 

خودت برو آشتی کن، سوره مزمل هم نظر کن.  آشتیت هم نامحسوس باشه نذار قهرت طولانی بشه

خب منکه قهر نیستم مثل قبلم ولی اون ازم دوری میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چی بگم آدم نمیدونه چی بگه واقعا شوکه شدم باز خداروشکر دیدین از این دیر تر نشد ممنون قشنگم 💜 حتما ...

حتما عزیزم 

شما هم دعا کن جنینم قلبش بزنه و سالم و صالح بعد از ۸ ماه بیاد تو  بغلم 

تا هفته آینده از نگرانی نمیدونم چکار کنم، شوهرمم بیکار 

ان شاءالله فرزندان سالم و صالح و بهتر از تصورت روزی شما و بقیه عزیزان باشه . آمین یا رب العالمین 

خب منکه قهر نیستم مثل قبلم ولی اون ازم دوری میکنه

اشکال نداره مردا همشون همین جورین، شوهرم منم وقتی قهر میکنه یا عصبانی یا دعوا کردیم بعدش باد میکرد، اگر غذا خوردن خیلی دوست داره یک غذایی که خیلی دوست داره درست کن، 

فکر کن ببین قبلا چطوری باهات حرف میزد یا چکار میکردی، الان هم همان کارو بکن. 

دنبال راهکار باش ، شاید هم رفته تو غار تنهاییش.

من قبلا بعد از دعوا خیلی فکر میکروم که الان در این موقعیت کدام راه جواب میداد، بعضی وقت ها راه اول جواب نمیداد راه دوم انجام میدادم 

اما سوره هایی که گفتم خییییییییییییلی موثرند

حتما عزیزم  شما هم دعا کن جنینم قلبش بزنه و سالم و صالح بعد از ۸ ماه بیاد تو  بغلم  ...

گر نگهدار من ان است ، شیشه را بغل سنگ نگه میدارد 

الکی به خودت استرس نده عزیزم خیالت راحت باشه چیزی نمیشه خدا خودش مواظب خودت و تودلیت هست

چشم اگر لایق باشم گل من🌻🫂

ممنونم🥰💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکال نداره مردا همشون همین جورین، شوهرم منم وقتی قهر میکنه یا عصبانی یا دعوا کردیم بعدش باد میکرد، ...

سوره هارو حتما میخونم♥️

ممنون دوست مهربونم🧿🦋🫂 خدا حفظتون کنه برای هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همه دوستای گلم همه اعضای تاپیک بیایین دست ب دست هم بدیم این انرژی منفی رو اول از قلب خ ...

سلام 

چه پیام پر انرژی، دلم خواست برم غذا درست کنم 😂

ان شاءالله دل همه شاد بشه، زندگی ها حفظ بشه، همه زن و شوهر های دنیا در بر هم آرامش داشته باشند، ان شاالله فرزندان و سالم و صالح و عاقل و باهوش و خوشگل و خوش قدم و خوش روزی و محبت به اهل بیت در دلشان و عاقبت بخیر و با محبت در زمان پیری پدر و مادرشان در تمام خانه ها باشه. الهی آمین یا رب العالمین. 

پروردگارا تو خالق این جهان هستی. به تو ایمان داریم. دعاهای همه ما را برآورده به خیر بفرمایید به لطف و مهربانیت. سپاسگذاریم.

❤❤❤❤❤❤❤

کاش برن زالو درمانی رو ان شاالله سبب ساز بشه. برا همسر منم حرکتا تغییر نکرد فقط مورفو و تعداد زیاد ...

ن داروهای ایشونو استفاده کردن اما برا شوهر من عرق شاهتره ننوشته یا کاسنی 

کاسنی و خودم سر خود میدم تنها برا خاطر کبدش 

زالو درمانی گفتم از رو بیضه گفت ن از رو جایی که عمل باز واریکوسل وانجام میدن عین نقاط تخمدان های ما 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ببخشید دوستان میدونم بی ادبیه ولی دیگه نتونستم نگم

من ۳ دی رفتم سونو واژینال شدم روز ۹ سیکل قائدگی 

ولی از زمان پاکیم من ترشح آبکی دارم که یه بوی خاصی ام داره غلظتش از ترشح تخم مرغی خیلی کمتره و لباس زیر خیس خیس میشه روزی دوبار هم لباس زیرم رو عوض کنم فایده نداره

سونو شدم ولی دکتر چیزی نگفت 

فقط این قرص رو داد گفت هر ۱۲ ساعت بخورم (داکسی سایکلین ۱۰۰) امروز این قرص رو بخورم تموم میشه کلا ولی ترشح من برطرف نشده

یعنی عفونت دارم؟

رنگ خاصی ام نداره

ببخشید اینجا این مطلب رو گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله تعبیر خوابت خیره عزیزم. 

ممنون قشنگم 🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله بهترین ها واست اتفاق بیفته عزیزم باید توی این راه قوی باشی خیلی قوی این راه باهمه سختی هاش ...

مرسی از دلداریت عزیزم .چاره ای جز صبر و قوی بودن هم مگر داریم ؟؟؟؟

انشالله که شما ما رو خوشحال میکنی گلم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...