2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
@favali     سلام عزیزم  از شما چ خبر؟ نتیجه ازمایش خوب بود؟

سلام فاطمه جان خوبی جونم ن عزیزم انگاری کپی شده از رو آزمایش قبلی حرکت سریع صفر حرکت کند ۲۵بقیه حرکت درجا 

کلا شکوفه زد به اعصابم همسرم میگه بریم ارولوژی اما موندم بین ذوالفقاری و منادی 

رفتم صادق زاده زالو درمانی نوشت براش گفت بدنش برا داروها مقاوم شده 

بعد گفت خیلی بدنت سردی داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم 😭😭😭😭😭 ان شاءالله درمانت به خوبی پیش بره و انتقالت مثبت بشه و نی نی سالم و صالح و بهتر از ...

ممنون عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قشنگم، خوبی؟ پیاماتو خوندم خیلی اذیت شدی کاش ی جوری بحث و دعوا رو تموم کنی باهاش صحبت کن بگو شر ...

سلام ماهیاجونم خوبی والا من باهاش حرف میزنم اصلا انگار منو نمیبینه این چند روز هم اصلا از خونه بيرون نرفتم بااینکه من هرروز بيرون بودم هم میرفتم کارگاه بابام هم میرفتم رستوران مامانم یعنی تایمم به کلی پر بود ولی انگار حوصله‌ی بيرون رفتن رو ندارم

از سرکار میاد براش چایی میریزم بعد، ازش میپرسم گرسنه ای شام بیارم میگه ن

کلا منو نادیده میگیره باز خودش بلند میشه میخوره

دیشب یه بار داشت (شوهرم پیکان وانت داره بار میبره) بهش گفتم وایسا لباس بپوشم منم بیام (اکثر اوقات باهاش میرفتم) گفت نمیخواد بیای

منم دیگه اسرار نکردم

دیشب تو خواب ۵ دقیقه بغلم کرد بعدش جهتش عوض شد ولی خواب بود

امروز اولین امپول پروژسترونم شروع میشه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همه دوستای گلم همه اعضای تاپیک

بیایین دست ب دست هم بدیم این انرژی منفی رو اول از قلب خودمون بعد از خونمون و تاپیک خارج کنیم 

من خودم امروز دیگه بلند شدم میخام ب خودم برسم ب خونم ب زندگیم سروسامون بدم 

میخام برم باشگاه هم واسه روحیم خوبه و هم بچه دار شدن عالیه 

برم ارایشگاه ی ماهه اصلاح نکردم 😂 برم بازار و....

امروز پنج شنبه س هوا آفتابیه برم سر خاک داداشم ک اون فضا و مکان و هوا خیلی بهم آرامش میده 

بوی غذا بپیچه توی خونم بوی عشق بوی آرامش بوی امید 

دیگه نمیدونم چی بگم لطفا شما هم منو همراهی کنید 

انرژی مثبت بفرستیم واسه خانمایی ک توی سیکل پانکچر و انتقال هستن واسه خودمون ک جواب منفی گرفتیم واسه مامان هایی ک همش استرس نی نیشونو دارن 

بیایین واسه هم دعا کنیم دسته جمعی دعا کنیم 

ایشالا خدا دل همونو شاد کنه و مشکلات از خونه اون دسته از دوستان هم دور بشه و شادی و خوشحالی ب زندگیشون برگرده

لطفا مامانی ک باردارن شماهم واسمون دعا کنید میگن دعای شما زودتر ب خدا میرسه 😜

سلام به همه دوستای گلم همه اعضای تاپیک بیایین دست ب دست هم بدیم این انرژی منفی رو اول از قلب خ ...

سلام عزیزم خیلی ام عالی 😍😍موفق باشی 

من خودم همیشه صبحمو با دعای نادعلی شروع میکنم واقعا برام خوش یمنه 

روز خوبی داشته باشید❤💚

دیشب که ساعت ۹ بود خوابم برد بخاطر قرصی که خورده بودم

بعد یه خواب دیدم ، معمولا من کم خواب میبینم و واقعیت داره، خواب دیدم تو حیاط خونه قدیمیمون که کودکیام توش سپری شد مامان بابام میخواستن برن جایی منم به دنبالشون بعد بابام گفت عه نگاه داره از آسمون تخم میاد بالا رو نگاه کردم دوتا پرنده بودن همون لحظه یه تخم از بالا افتاد پایین بابام گفت برو تخم هارو هرکدوم که سالمه بردار بعد من از بالا فکر کردم کلاغه ولی تخمی که برداشتم به بزرگی تخم شترمرغ بود، خلاصه کلی تخم بود که من ۳ تا برداشتم ۲ تا ترک خورده بود و سفیدی توش دیده می‌شد ولی پوست نازکه سالم بود و تخم آسیبی نرسیده بود یکیش سالم سالم بود 

عمه بزرگم و شوهرعمم تو خونه ی ما بودن ولی انگار اون خونه خونه ی خودشون بود نمیدونم شایدم مهمون ما بودن 

بعد من ۳ تا تخم رو رفتم دادم ب عمم و دنبال بابام رفتم

به عمم توضیح دادم ک از بالا اقتاده بخوریدش🥲

دیگ نفهمیدم چیکار کردن با تخم ها 

منم از خواب بیدار شدم حتی نفهمیدم با بابام و مامانم کجا میخواستیم بریم.

هرجا سرچ کردم مفهومش رو نفهمیدم ولی 

اگه اون قسمت تخم پرندگان( آبی )رو فاکتور بگیرم میشه فرزند.

ولی نمیدونم چرا دادم به عمم :/ 

دوتا شکسته و یه سالم بود

شما میگید به خواب توجه نکنم؟

آخرین باری که خواب دیدم سال ۹۸ تو روز های استراحت بعد انتقال بودم ولی خب خواب درمورد یه چیز دیگه بود که اتفاق افتاد. یا یه بارم من یه امضا برای طلاقم بیشتر نداشتم که زده بشه و تمام خواب دیدم برگشتم سر زندگیم و دارم با خانواده ی همسرم غذا میخوریم :/ ، اونم حقیقت شد من از شکایتم صرف نظر کردم و بعد یکسال با شوهرم آشتی کردم.

از قبیل این خواب ها زیاد دیدم که واقعیت شده ولی هر سری که میدیدم خوابم انگار واقعی بود منظورم همونی که تو خواب می‌دیدم اتفاق میوفتاد 

ولی اینبار یکم عجیبه ک تخم از آسمون افتاده :/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان خوبی جونم ن عزیزم انگاری کپی شده از رو آزمایش قبلی حرکت سریع صفر حرکت کند ۲۵بقیه حرکت ...

کاش برن زالو درمانی رو ان شاالله سبب ساز بشه.

برا همسر منم حرکتا تغییر نکرد فقط مورفو و تعداد زیاد شد. قبلش داروهای صادق زاده رو استفاده کرده بودن یا بار اول بود اونجا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه دوستای گلم همه اعضای تاپیک بیایین دست ب دست هم بدیم این انرژی منفی رو اول از قلب خ ...

افرین دختر پر انرژی 💜

منم روحیه ام از دیروز بهتره 🙃

دلم میخواست قبل انتقالم برم موهامو رنگ کنم که ایشالا مثبت شدم حالا حالاها نمیتونم رنگ بزارم ولی خودم پولی ندارم با این شرایط پیش اومده همسرمم نمیده😂

حالا بنظرت چه رنگی بزارم؟ موهام کوتاهه تاحالا مش نکردم نمیدونم خوشم میاد یا ن خودمم تیره پسندم مثلا دوست دارم موهام مشکی باشه یکی دولایه هایلایت روش بخوره ولی متاسفانه نمیشه پایین موهام رنگ داره نمیتونم مشکی کنم بعد روش رنگ بزارم

راستی من ناخونام کاوره یعنی یه لایه کاشت روشه برای انتقال ضرر داره؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افرین دختر پر انرژی 💜 منم روحیه ام از دیروز بهتره 🙃 دلم میخواست قبل انتقالم برم موهامو رنگ کنم ک ...

خداروشکر ک حالت بهتره عزیزم برو پیش  ی رنگ کار خوب نظر بخوا ازش واسه رنگ موهات  منم خودم قبل انتقال بقول خودت مش کردم 

توهم ی کاری بکن ی خورده تغییر هم تو روحیه خانما خیلی تاثیر داره 

ناخنات هم فک نکنم ضرری داشته باشه 

سلام عزیزم خیلی ام عالی 😍😍موفق باشی  من خودم همیشه صبحمو با دعای نادعلی شروع میکنم واقعا برا ...

مرسی عزیزدلم  ایشالا حق همین دعاها خدا دلتو شاد کنه و ب مراد دلت برسی

افرین دختر پر انرژی 💜

منم روحیه ام از دیروز بهتره 🙃

دلم میخواست قبل انتقالم برم موهامو رنگ کنم که ایشالا مثبت شدم حالا حالاها نمیتونم رنگ بزارم ولی خودم پولی ندارم با این شرایط پیش اومده همسرمم نمیده😂

حالا بنظرت چه رنگی بزارم؟ موهام کوتاهه تاحالا مش نکردم نمیدونم خوشم میاد یا ن خودمم تیره پسندم مثلا دوست دارم موهام مشکی باشه یکی دولایه هایلایت روش بخوره ولی متاسفانه نمیشه پایین موهام رنگ داره نمیتونم مشکی کنم بعد روش رنگ بزارم

راستی من ناخونام کاوره یعنی یه لایه کاشت روشه برای انتقال ضرر داره؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من واقعا  درخواست طلاق داده بودم یکسال خونه بابام بودم، خداروشکر که دیگه دست بزن نداره منم ...

عزیزم ببخشید من صبح در حال تایپ و پاسخ بودم شوهرم اومد پیشم سریع صفحه رو بستم.

الان تونستم وارد بشم 

خداروشکر که دیگه دست به زن نداره،

ممنون عزیزم 

عزیزم سوره مزمل و طلاق هر تعداد که دوست داری برای محبت بین خودت و شوهرت بخون، من پریشب آخر دعوا بعد از ۲ ساعت و نیم یادم اومد که ۱ نظر کردم، یادم رفته بود بخونم امروز یادم اومد. 

عزیزم تو وسایل شوهرم دعا پیدا کردیم، هر هفته ما دعوا داشتیم، حتی فردا روزی که از مراسم هاشون میامدیم از صبح دعوا بود تا شب. 

باورت شاید نشه تو خونمون جن بود، 

اصلا اینجا جاش نیست بگم، اما مشاکره ها میگفتند قصد بعصی از افراد خانواده شوهرم انداختن جدایی بین من و شوهرم هست و ... حتی با مزاحمت تلفنی میخواستند شوهرمو نسبت به من بدبین کنند، آدم این چیزا رو تو فیلم ها میدید، باورم نمیشد.

ان شاءالله زندگیت اینقدر عالی بشه، شوهرت محبتش بهت زیاد بشه، بعد بگی خدایا شکرت. 

نه عزیزم هنوز نرفتم، هفته آینده سوند دارم برای باور اول

خداروشکر ک حالت بهتره عزیزم برو پیش  ی رنگ کار خوب نظر بخوا ازش واسه رنگ موهات  منم خ ...

🥰🥰🥰🥰

باشه عزیزم ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40