2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

نمیدونم با خودم لج کردم یا شوهرم

دوتا از اون قرص خواب ها خوردم همونی که دکتر داده بهم اسمشو نمیدونم یادم نی

الان افتضاح سر گیجه دارم 

به شدت هم عصبی ام😡

شبتون بخیر دوستان

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانیذ جون منم از دیشب ک دعوا کردیم وضعیت خوبی نداریم اون بامن قهره جواب حرفامم نمیده  م ...

خدا نکنه عزیزم کارت به طلاق بکشه. 

متاسفانه منم اوایل از روی ناآگاهی حرف طلاق میزدم و چندین بار این حرف زدم که مشاوره گفت اشتباه کردم. 

زندگی ساختن در این زمونه سخت شده. 

شوهر من ۳ بار چنان بدددددددددد زد که  اصلا یادآوریش هم دردآوره، 

ببخشید دیر جواب میدم من از ظهر که همسر خونه بود نشد وارد سایت بشم، و اینقدر گریه کردم سرم و چشمام درد میکنند. 

یک چیزی که دوستان هم گفتند تو دعوا حلوا خیرات نمیکنند راست گفتند 

مطمئن باش اون حرف هاش هم از روی فشار عصبی هست. من اینجوری دعوا رو تمام کردم 

امروز هم دوبار گفت منو عصبانی نکن، و گفت عصبانی بودم یک چیزی گفتم 

من هم بهش گفتم زن جماعت از گوش عاشق میشه از همان گوش هم ممکنه ....

خودش فهمید.

منم افسرده شدم بهم دارو دادند بخورم اما بخاطر بچه دارشدن نمیشد بخورم تداخل دارویی بود. 

عزیزم 

ولی الان بی نهایت نگرانم جنینم تو شکمم هستم. از صبح هیچ دردی ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

صبح بیدار شدم بهش گفتم صبح بخیر اصلا جوابمو نداد  بخاطر یه چیز چرت و الکی

منم خیلی احساساتیم و متاسفانه نقطع ضعف دادیم دستشون 

عزیزم قهر کردنشون واقعا آدمو آزار میده😭😭

من همیشه پیش قدم میشدم برای آشتی، دیشب برای اولین بار این کار رو نکردم 

و برای همین دعوای ما بیشتر شد. و سعی میکردم نادیده بگیدم اما دیشب نمیتونستم تهدید هاش و ... حالمو بدتر کرده بود 

عزیزم 🥺درمان میکنم عیب نداره خودتو خالی کن اینجا برا درد و دل و همفکری و مشورته عیب نداره  با ...

عزیزم 😭😭😭😭😭

ان شاءالله درمانت به خوبی پیش بره و انتقالت مثبت بشه و نی نی سالم و صالح و بهتر از تصورت بغِت بگیری. آمین 

خدا کوچلوت بهت ببخشه ادم وقتی تو سیکل درمان باورش نمیشه یه روزمادر بشه ولی میشه سخته ها اما میشه&nbs ...

ان شاالله شما هم به زودي بياين اينجا و از مادر شدنتون بگين 

باورتون نميشه اما منو دو تا از بهترين دكترهاي ايران نااميد كردن با اينكه خيلي دلم شكسته بود و به ته خط رسيده بودم اما بازم ته دلم روشن بود و ميگفتم مطمئنم اين همه تلاش من بي نتيجه نمي مونه و بايد يه فرقي بين من و اوني كه تلاش نميكنه باشه . 

مطمئنم تلاش هاتون بي ننيجه نمي مونه 

عزیزم الان تودلت نی نی داری ایتجوراعصابتوخراب میکتی؟؟؟؟؟وااااای نکن خواهرمن،هورمونات بهم ریخته حساس ...

دعا کن جنینم تو شکمم سالم باشه از صبح هیچ دردی ندارم و این نگرانم کرده 

آره خیلی حساس تر از قبل شدم تو خونه هم تنهام با خودم همش فکر و خیال میکنم 

عزیزم غصه نخور ماهم بااین که دعوا نمیکردیم ولی تو باردلری کلا چند بار به بدترین شکل دعوا کردیم کلا خ ...

اتفاقا دیشب بهش گفتم انگاری تو هم حامله ای و هورمونات بالا و پایین هست که الکی بخاطر یک حرف من اتیش گرفتی و دعوا شد .

عزیزم ماه اول یا دوم بارداری دعوا شد؟

من الان خییییییییلی نگران 

اشتباه کردم مثل بچه ها باهم دعوا کردیم و حرمت ها هم ریخته شد 

عزیزززززم هممون خیلی سختی ها میکشبم  خیلی اذیت میشیم با این موجهای شدید زندگی امیدوارم ک همه ...

آره عزیزم هفته پیش جواب ازمایشم مثبت شد 

الان همش نگران جنینم تو شکمم هستم 😭😭😭

فدای دلت مهربونت‌.‌من شرمنده همه دوستای عزیزم هستم که این مدت با پیامام ناراحتشون کردم ولی جز اینجا ...

این چه حرفیه عزیزم اگه اینجا از ناراحتی هامون نگیم پس کجا بگیم اگه دوستامون میگن موج گروه منفی شده منظورشون اینه به خودمون کمک کنیم و امید داشته باشیم چون ما خدا رو داریم وگرنه منظورشون این نیس که درد و دل نکنیم !هیچ کس ما رو نمیفهمه حتی مادر مون فقط ما درده همدیگر و میفعمیمم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

آستاره خانم و بقیه عزیزانی که منفی شدند یا به انتقال نرسید خیییییییییلی ناراحت شدم اما هیچ کلمه ای که از درد و ناراحتی شما کم کنه نیست که بگم.

ان شاءالله این بار جواب انتقال های همگی مثبت بشه. 

ان شاءالله خدا به حق کرم و بخشایشش در این ماه های شعبان و رجب و رمضان عیدی به تک تک شماها بده.

جنین منم سالم برام نگه داره و نی نی یا نی نی های صحیح و سالم بیاد تو  بغلمون. به حق کرمش. آمین