2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
بنظرم همین کارو کن  برو اونجا اهدایی بگیر خیلی بهتره  مراحلش رو هم طی میکنی دوباره عیبی ...

شاید هم همین نامه ای که دارم رو قبول کنند باید بپرسم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حق داری عزیزم  بعضی وقتها فقط میگم همه این سختیهایی که ما میکشیم تو زندگی یه طرف ، آیا میشه یه ...

عزیزم منم همیشه همین افکار رو دارم .ای کاش حداقل میتونستیم یه جواب برا سوالاتتون پیدا کنیم

زندگی به ما خیییییلی بدهکاره خییلی 😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@آستاره۷۲     عزیزم الان دیدم منفی شدی خیلی ناراحت شدم واقعا نمی‌دونم چه جمله‌هایی بگم ک ...

مرسی قربونت برم .بله متاسفانه مثبت اندیشی زیاد هم خوب نیست .اینکه آدم همش امیدوار باشه و دست آخر منفی بشه .به مراتب دردش بیشتر از اینه که واقع نگر باشه 

نه😭😭😭😭 خدا میدونه صفحاتو چجوری میخوندم ک ب جوابت برسم😭 

دیدی آلا جونم .نمیدونم چرا خدا اینجوری میکنه 😔😔

خیلی ناراحت شدم استاره‌ جون ، کاش همه همیشه بیان ‌خبر خوب بدن 😔 توی اینجور مواقع اصلا حرفی پیدا نم ...

مرسی قربونت برم .انشالله خبر مامان شدن شما خوشحالمون کنه 

عزیزم ناراحت شدم   درکت میکنم  ازخدا میخوام اینقدر زود وبی دردسر برات بخواد که باورت ...

مرسی عزیزم .همچنین برای شما و همه منتظرا

آستاره جون توی همین نی نی سایت خیلی ها اومدن و گفتن که با آی وی اف ومیکرو باردار نشدن و در عین ناباو ...

میدونم عزیزم .من خودم همیشه از معجزات خدا اینجا مینویسم .منتهی باید بخواد که تا الان برای ما نخواسته

عزیزم هر چی داشته باشی قبول میکنن چون به من گفت بیار فقط به شرطی یک سال نگذشته باشی

پروانه جون این نامه دادگاه هستش که به اسم همین مرکزی که میرم صادر شده .میترسم برای مراکز دیگه سندیت نداشته باشه 

البته قبلا زنگ زدم مام پرسیدم که گفتن موردی نداره

حالا باید مطمئن باشم

عزیزم اصلا نباید کنسل بشه چون تیرویید داشته باشی برایه بارداری خطرناکه

بله ممنونم♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️