2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048184 بازدید | 684647 پست
ببین گلم مام به من نکفت ۴۸ ساعت نزن گفت هر وقت لک دیدی قطع کن ۴۸ ساعت بعد از اخرین لکه بینی دوباره ا ...

مرسی عزیزم منم همین کارو می کنم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم 7بارانتقال دادم باتخمک اهدایی درکت میکنم قشنگ،دوستنون ثمین 18بارانتقال ناموفق داشت فک کنم ...

بيشتر از ۱۸ بار شده🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من میکرو کردم یه بار انتقال داشتم دوماه پیش دوتا جنین پنج روزه انتقال دادم که نگرفت     ...

میفهممت عزیزم دقزقا این اتفاق امسال برا منم افتاد فقط ۳ تا انتقال دادم ک منفی شد ی سال طول کشید تا وضعزت رحم و مشکلات دیگه ک تازه ب وجود اومده بودن حل بشه و برم برا انتقال دوم ک ۲ تا جنین داشتم فقط و گفتن از فریز درنیومدن. تمام سختیای این سالهام ی طرف بود حال اون روز ی طرف.

ولی شکر خدا بازم پا شدم و شروع کردیم توکل ب خدا. شمام ی ذره حالت ک بهتر شد دوباره شروع کن ان شاالله این دفعه مامان میشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گفت اگر کلمه بودی ؟؟ گفتم :خسته،فرتوت،آشفته،نگران،بی تاب،غمزده خیلی دلم میخواست خوشحالتون کنم ولی ...

نه😭😭😭😭 خدا میدونه صفحاتو چجوری میخوندم ک ب جوابت برسم😭 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رشد خوبی نداشت کنسل شد عزیزم 😞

نمیدونم چی بگم واقعا. خیلی دلمو غم گرفته😭 وقتی منم دو بار کنسل شد و برا بار سوم داشتم میرفتم دیگه انقد ناامزد بودم گفتم عمرا این دفعه هم بالا نمیره. نمیدونم شاید چون بی خیال شده بودم بالا رفت. ولی خب متاسفانه ب انتقال نکشید و جنینام از دست رفت😔

@favali    

سلام عزیزم  از شما چ خبر؟ نتیجه ازمایش خوب بود؟

بله سارا جون زنگ زدم .منفی بود 😭😭😭😭 اصلا خوب نیستم .اصلاااااا دلم میخواد برم نوک قله کوه خودمو ...

خیلی ناراحت شدم استاره‌ جون ، کاش همه همیشه بیان ‌خبر خوب بدن 😔

توی اینجور مواقع اصلا حرفی پیدا نمیکنم بگم فقط میدونم ‌خدا خودش باید به دلت آرامش و صبر بده 

انشالله بار دیگه موفق بشی عزیزم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مگه دوتانبود اول به سلامتی برایه منم دعا کن سر زایمانت برایه ۴بار دارم تخمک کشی میشم محتاجم به دعات

اره عزیزم سرجهش دخترم استرس داشتم قلب یکیشون وایستاد

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بله سارا جون زنگ زدم .منفی بود 😭😭😭😭 اصلا خوب نیستم .اصلاااااا دلم میخواد برم نوک قله کوه خودمو ...

عزیزم ناراحت شدم 

درکت میکنم  ازخدا میخوام اینقدر زود وبی دردسر برات بخواد که باورت نشه

مگه دوتانبود اول به سلامتی برایه منم دعا کن سر زایمانت برایه ۴بار دارم تخمک کشی میشم محتاجم به دعات

انشالله شما وهمه ی دوستان تو تایپیک تاسال بعد این موقع صدای خنده هاتون همراه با نی نی های قشنگتون بپیچه تو خونه هاتون

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

آستاره جون توی همین نی نی سایت خیلی ها اومدن و گفتن که با آی وی اف ومیکرو باردار نشدن و در عین ناباوری خودشون طبیعی بچه دار شدن رو همین برات آرزو میکنم انشاالله که تو هم بی‌دردسر بچه سالم وصالح بغل بگیری