2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
دوستان من چکار کنم به دکتر گفتم لکه بینی دارم گفت ۴۸ساعت امپول انوکسا نزن بعد قطع سد بزن ۴۸ساعت گذشت ...

ببین گلم مام به من نکفت ۴۸ ساعت نزن گفت هر وقت لک دیدی قطع کن ۴۸ ساعت بعد از اخرین لکه بینی دوباره اسپرین وانکوسا استفاده کن

شادی صدام کنید
عزیزم منم 7بارانتقال دادم باتخمک اهدایی درکت میکنم قشنگ،دوستنون ثمین 18بارانتقال ناموفق داشت فک کنم ...

انشاالله که خدا بهت سلامتی بده عزیزم 

بله واقعا سخته ولی خوب گاهی آدم حس نا امیدی میاد سراغش 

بلاخره باید علت منفی شدن پیدا بشه وگرنه تکرار کردن هم خیلی خوب نیست .جدای از صدمات جسمی .روحمون نابود میشه

بله دوستم متاسفانه الان نه داروهای خارجی و نه ایرانی خوب نیستن .اینم یکی از مشکلات ماهاست که متاسفانه راه حلی نداره

آره ثمین رو یادمه ولی خیلی وقت ازش خبری نیست

آخ که چقدر آرزوی مادر شدنش رو داشتم 

ای کاش جنینهاش رو پی جی اس میکرد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توجنین داشتی چرارفتی دنبال اهدایی؟؟

جانان جون دیگه جنین نداشتم .همه رو انتقال دادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم رفتی نیومدی خوبی نینیامون خوبه خیلی تو فکرت بودم ولی نتونستم تگت کنم

سلام عزیزم اره خیلی کم میام نی نی من یدونه است ۲۷بهمن زایمانمه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها من اینجا پیام ها می خونم دوستانی که منفی می شند 

ولی ناتوانم حتی از یه همدردی ساده.وقتی می گید منفی،وقتی می گید نمی خوام کسی ببینم ،وقتی می گید دیشب تا صبح نخوابیدم من هم مثل بقیه دوستان با گوشت واستخوونم درک تون می کنم چون هم طعم ای وی اف منفی جشیدم هم سقط هم عکس رنگی هم امپول ودوا ومطب وهم اهدایی وهم هزار تا 

.هم.دیگه که من با شما همدرد می کنه.تنها کاری که از دستم بر میاد اینکه خدا قسم بده به دل خودم وشما نگاه کنه.

تا امروز که ۴ ماهم از استرس سلامت این بچه بگم یه شب راحت سر به بالشت گذاشتم همون شبی که از سونو میام از فرداش دوباره نکرانی هام شروع میشه چون ترس روزای درمان همیسه همراهم.امیدوارم پایان این راه برای هممون فرزند وفرزندانی سالم وصالح باشه.برای همدیگه دعا می کنیم ومنتظر لطف وعنایت خداوندیم.

شادی صدام کنید
خودم دوست دارم همین الان برم مام اسم بنویسم  ولی میدونی دردش کجاست .اینکه دوباره همون مراحل دا ...

بنظرم همین کارو کن 

برو اونجا اهدایی بگیر خیلی بهتره 

مراحلش رو هم طی میکنی دوباره عیبی نداره 

حداقل از جنین خیالت راحته 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پنج روزه بودن ولی به بلاست نرسیدن.همون کامپکت انتقال دادن.هیچوقت پیشنهاد تسه به همسرم ندادن نمیدونم ...

ببین مام که رفتی قبل اهدایی کلا یه مشورت هم میکنی درین مورد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام بچه ها 

منم سه سال پيش خيلي مي اومدم اينجا و كلي از تجربه دوستان استفاده ميكردم اما با مشكلاتي كه من داشتم هيچ وقت باور نميكردم به روز بيام اينجا و بگم منم ني ني دار شدم

دكترم بعد از دو ivf منفي بهم گفت بايد رحم اجاره اي بگيري البته جنين هام هم همچين كيفيت خوبي نداشتن اما با اصرار خودم براي بار سوم ivf كردم كه روز اربعين بي بي چكم مثبت شد. 

اومدم بهتون بگم كه باردار شدنم يه معجزه ي بزرگ بود، خداي من خداي شما هم هست. از ته دلم از خدا ميخوام كه دامن همتون سبز بشه🤲

منم ٥ سال منتظر بودم، هر كس مي اومد با حرف هاش خواسته و ناخواسته دلم رو ميشكوند شايد بعضي ها هم منظوري نداشتن اما تحمل من خيلي كم بود و زودرنج شده بودم 

😭😭😭😭😭😭😭 ما بعد از اون دعوای کوچیک مجدد دعوا کردیم دو ساعت بیشتر طول کشید، اصلا کوتاه نمیومدم ...

عزیزززززم

هممون خیلی سختی ها میکشبم 

خیلی اذیت میشیم با این موجهای شدید زندگی

امیدوارم ک همه چی درست بشه و حالت خوب بشه

اینک روح ادم مریص بشه به مراتب بدتر از مریضیه جسمه

امیدوارم همه مشکلاتت حل بشه

الان بارداری؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
فدای تو بشم ک اینقد مهربونید شماها  درسته باید سعی کنیم سرپا بمونیم ولی هیچ وقت فک نمیکرد ...

خب حق داری خیلی سخته

ولی تو میتونی حتما خدا یه چیزی در وجودت دیده ک داره اینجوری امتحانت میکنه قشنگم

قوی بمون مثل همیشه تا سر بلند بشی از این امتحان

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️