2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
بهارک جون واقعا شرایط اسپرم همسرم خوب نیست من تا حالا سه بار پانکچر شدم دیگه تصمیم گرفتیم که این ر ...

آخه میگی جنینات پنج روزه بودن، بعدم اسپرم میگن تسه میکنن و اگه حتی ی دونه خوب هم پیدا کنن کافیه چون برا شما میکرو میکنن آی وی اف که نمیکنن

از مایش ایمنی انععقادی رو حتما بده ببین اصلا دکتر گفت صدبارم بری بیای تا این از هارو ندی دارو بهت نم ...

مرسی از دل مهربونت پروانه جون ❤❤😘

خدا بچه هات رو حفظ کنه 

بله درسته یکی از قوانین اینه که دهنده و گیرنده اصلا نباید همدیگه رو ببینن و شناختی از هم داشته باشن

من اول میخواستم از زوج بگیرم ولی دکترم گفت که چون پای واسطه در میان هست .ممکنه که بعدا دچار مشکل بشی و اون خانواده شما رو پیدا کنه

آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم .فقط ژن غلظت خون دارم و یکی از سی دی مارکرها یکم بالاست که پردنیزولون خوردم 

حس میکنم آزمایشات ایمنیم کامل نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم .بله میگن بهترین فصل انتقال بهاره من به محض اینکه از مرکز زدم بیرون سرما خوردم .شاید هم آ ...

نه فکر نکنم ربطی نداره آخه خیلیا بودن با وجود سرفه وعطسه مثبت شدن.من دیگه اعتمادمو نسبت به مراکز شهرستانا بدشده.بنظرمن تونستی حتما مام برو آخه درصدمثبتشون  برای اهدایی ها بالاست.واقعا برات ناراحت شدم آخه خیلی وقته میدونم درگیری انشاءالله که خدا به دلت نگاه کنه و یه دوقلوی خوشگل تو دامنت بندازه عزیزم.حالتو درک میکنم😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خب عزیرم اگه هزینه دوتا دیگه رو دادی که انتقالشون بده چون ای وی اف هم ی بخش زیادش درصد و شانسه شاید ...

خودم دوست دارم همین الان برم مام اسم بنویسم 

ولی میدونی دردش کجاست .اینکه دوباره همون مراحل دادگاه و پزشکی قانونی رو از اول باید طی کنم

بله درسته مهزیار هزینه هاش دست کمی از مام نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خودم دوست دارم همین الان برم مام اسم بنویسم  ولی میدونی دردش کجاست .اینکه دوباره همون مراحل دا ...

ای متنفرم از نو شروع کردن منم برایه بار سومه خدا ازشون نگذره این همه دردسر هزینه ولی اصلا اهمیت نمیدن

استاره جان هزینش چقدر هست؟

ژیان جان من با هزینه انتقال ۱۵ تومن پرداخت کردم 

که البته بهم گفتن که اگر منفی شدی تا دو سری بعد فقط هزینه انتقال میدی یعنی ۴ تومن .حالا نمیدونم چقدر حرفشون صحت داره

آخه میگی جنینات پنج روزه بودن، بعدم اسپرم میگن تسه میکنن و اگه حتی ی دونه خوب هم پیدا کنن کافیه چون ...

پنج روزه بودن ولی به بلاست نرسیدن.همون کامپکت انتقال دادن.هیچوقت پیشنهاد تسه به همسرم ندادن نمیدونم چرا؟؟

عزیزم ۴۸ساعت باید از قطع شدن لکه بینی ات بگذره یعنی وقتی دو روز کامل لکه بینی نداشتی دوباره امپول ات ...

بهارک جون شما هم اطلاعاتت خیلی خوبه عزیزم، میشه لطفا بگی استرادیول روزی دو تا  تداخل نداره با اوابوست روزی دوتا ؟؟ 

ممنونم ، و اینکه به کبد آسیبی نمیرسونه اینهمه قرص؟🙏🙏❤️❤️

نه فکر نکنم ربطی نداره آخه خیلیا بودن با وجود سرفه وعطسه مثبت شدن.من دیگه اعتمادمو نسبت به مراکز شهر ...

مرسی عزیز دلم .انشالله که خیلی زود هممون از این چشم انتظاری دربیایم 

درسته باید بشینم فکرام رو بکنم و تصمیم درست بگیرم 

ای متنفرم از نو شروع کردن منم برایه بار سومه خدا ازشون نگذره این همه دردسر هزینه ولی اصلا اهمیت نمید ...

بله چون اکثرا پول پرستن و اصلا شرایط بیمار براشون مهم نیست

پنج روزه بودن ولی به بلاست نرسیدن.همون کامپکت انتقال دادن.هیچوقت پیشنهاد تسه به همسرم ندادن نمیدونم ...

برا همین میگم برو ی مرکز خوب با دمتر اورولوژ خوب 

ببین ی ویزیت شدن تو مام پیش اورولوژ و ی دکتر خوب ضرر نداره برو ببین نظرشون چیه بعد تصمیم بگیر

مرسی عزیز دلم .انشالله که خیلی زود هممون از این چشم انتظاری دربیایم  درسته باید بشینم فکرام رو ...

انشاءالله عزیزم.بله عزیزم میخای هزینه کنی یه جای بهتربرو اگر درتوانت بود.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بهارک جون شما هم اطلاعاتت خیلی خوبه عزیزم، میشه لطفا بگی استرادیول روزی دو تا  تداخل نداره با ا ...

عزیز دلم استرادیول رو که مجبوری بخوری ولی من اطلاعاتی از مکمل ها ندارم چون حرکز من غیر از مولتی ویتامین بارداری و ویتامین دی به هیچ مکملی اعتقاد نداشت و منم هیچی استفاده نکردم

آخه میگی جنینات پنج روزه بودن، بعدم اسپرم میگن تسه میکنن و اگه حتی ی دونه خوب هم پیدا کنن کافیه چون ...

پانکچر اولم دوتا سه روزه انتقال دادم و دوتا گذاشتن بلاست بشه که اوت شدن

پانکچر دومم جنین تشکیل نشد

پانکچر سومم دو تا سه روزه انتقال دادم 

دفعه بعد هم گذاشتن بلاست بشه که به بلاست نرسید و کامپکت انتقال دادن

به خاطر همین خیلی به جنین های خودمون اعتماد ندارم