2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048313 بازدید | 684650 پست
گفت اگر کلمه بودی ؟؟ گفتم :خسته،فرتوت،آشفته،نگران،بی تاب،غمزده خیلی دلم میخواست خوشحالتون کنم ولی ...

عزیزم حالتو میفهمم انشالله خدا برات معجزه کنه خواهر 

انشاللله دلت ارم بشه هر چه زودتر

دوستان من چکار کنم به دکتر گفتم لکه بینی دارم گفت ۴۸ساعت امپول انوکسا نزن بعد قطع سد بزن ۴۸ساعت گذشته خیلی کم سده تما بازم دارم لکه بینی چکار کنم ۴۸ساعت هم گذشته از امپولم بزنم نزنم موندم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی متاسفم آستاره جان  خدا شاهده خیلی ناراحت شدم  امروز این دومین خبر از منفی بود  ...

ممنونم عزیزم.ماها خیلی خوب همدیگه رو درک میکنیم.

انشاالله عزیزم .کلا نمیدونم چرا این ماه همه منفی شدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متأسفانه مشکل از داروهای ایرانی ها کیفیت ندارن خارجی ها یا فیک هستن یا قاچاق در شرایط نگهداری غیر اس ...

.آره اینم خارجی بود ولی آنگاه آب تزریق میکردم اصلا ذره ای بهم جواب نداد متاسفانه فقط الکی پولی هدر دادم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنونم عزیزم.ماها خیلی خوب همدیگه رو درک میکنیم. انشاالله عزیزم .کلا نمیدونم چرا این ماه همه منفی ش ...

متاسفم عزیزم انشاءالله خدا برات جبرانش کنه.فکرکنم تو این فصل که سرما هست زیاد برای انتقال خوب نباشه آخه رحم هم سرد هست بنظر من بهترین فصل بعد عیدسال باشه تا شهریور یا مهرماه بعدش خیلی درصد مثبت‌ا میاد پایین

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنونم عزیزم.ماها خیلی خوب همدیگه رو درک میکنیم. انشاالله عزیزم .کلا نمیدونم چرا این ماه همه منفی ش ...

اره همه منفی شدیم 

منم تو بیمارستان خودمون با چند نفر آشنا شدم همشون منفی شدن 

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما چطوری؟ خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم. در مورد بتا خود دکترت باید تصمیم ...

ممنون عزیزم شکر خدا خوبم 

در حال روزشماری که بگذره منم ببینم بچمو 

خدا کنه همینجور باشه سحر جان که نداده … ممنونم از راهنماییت عزیزم 🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
استاره جان ی چی بگم  من اصلا حس خوبی به مهزیار و جنیناش ندارم  بخدا نمیخوام حرف ناامید ک ...

خودم هم حس خوبی بهش ندارم گلم .چه میدونستم گفتم شاید از جنین های تعیین جنسیتی برام انتقال بدن .حداقل اونها کیفیتشون بالاتره.همون اول دلم میخواست برم مام ولی خوب گفتم این که دیگه اهدایی حتما کیفیت داره 

روز انتقال هر چی سعی کردم از زبونشون حرف بکشم که بلاست بودن یا ن ؟؟حرفی نزدن فقط گفتن رشدشون خوب بوده

فکر کنم دو بسته جنین دیگه ازشون طلب دارم ،البته اینجور که خودشون گفتن که تا دو سری بعد فقط هزینه انتقال گرفته میشه

حالا میخوام برم با جنین شناس صحبت کنم بگم اگر قرار بر انتقال جنین کامپکت هستش خوب جنین های خودم هم همین کیفیت رو داشتن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم غصه نخور ماهم بااین که دعوا نمیکردیم ولی تو باردلری کلا چند بار به بدترین شکل دعوا کردیم کلا خ ...

سلام عزیزم رفتی نیومدی خوبی نینیامون خوبه خیلی تو فکرت بودم ولی نتونستم تگت کنم

دوستان من چکار کنم به دکتر گفتم لکه بینی دارم گفت ۴۸ساعت امپول انوکسا نزن بعد قطع سد بزن ۴۸ساعت گذشت ...

عزیزم ۴۸ساعت باید از قطع شدن لکه بینی ات بگذره یعنی وقتی دو روز کامل لکه بینی نداشتی دوباره امپول ات رو شروع کنی

عزیزم ان شاالله خدا معجزه اش  و بزودی  نشونت بده  ولی خب حالا میگیم جنین مشکل داشت ای ...

نمیدونم عزیزم .خودم هم گیج گیجم .میگم نکنه شاید مشکل ایمنی داشته باشم

روز انتقال دکتر چقدر از شرایط رحم تعریف میکرد .آخر سر هم بین همه فقط به من گفت که انتقالت خوب بوده

آخه میدونی پشمالو هم همین مرکز ۴ تا انتقال منفی داشت 

بعد اولین انتقال مام مثبت شد

عزیزم حالتو میفهمم انشالله خدا برات معجزه کنه خواهر  انشاللله دلت ارم بشه هر چه زودتر

مرسی قربونت برم