2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست

چقد امیدوار بودم به مثبت شدنت آستاره جون😔 

کلا دو تا دونه اهدایی گرفته بودی و انتقال دادی عزیزم؟؟

اخه پس مشکل کار کجاست که نمیگیره  خدایا

اخه من یادمه جنینای خودتم بلاست بودن تو رویان که بودی 

کدوم مرکز انتقال دادی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا پری جون اهدایی بود .خودمم خیلی امیدوار بود ولی...

عزیزم خیلی سخته قشنگ درکت میکنم منم اهدایی میگیرم،منتظرجواب مثبتت بودم تندتندپیاماروخوندم ک جواب مثبتتوببینم،هرکس مثبت میشه انگیزه ادم بیشترمیشه برای ادامه دادن،ازمهراهدایی گرفتی؟بارچندمت بودانتقال میدادی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دخترای خوشگل، خواهری های نازم لطفا از این فاز بد بیاین بیرون ، میدونم و میفهمم تک نک حرفاتون رو و هم ...

مرسی از حرف های قشنگت عزیزم .من قراره همین کار کنم عزیزم .دیگه نمیخوام کل زندگیم صرف بچه دار شدن بشه 

.میخوام خودم رو بزارم در اولویت و از این حس افسردگی دربیام

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زنگ زدم آزمایشگاه یک بود عزیزم

خیلی متاسفم آستاره جان 

خدا شاهده خیلی ناراحت شدم 

امروز این دومین خبر از منفی بود 

خودم از صبح حالم خوب نبود و بدتر هم شد

خدا خودش نظری کنه ب این دل‌های شکستمون 

@هانیلsآریل     چطوری عزیزم خوبی ؟ گل دخترمون خوبه ؟ 😍  هانیل جان من ۲۸ هفته رفتم ...

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما چطوری؟

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم.

در مورد بتا خود دکترت باید تصمیم بگیره عزیزم، چون سابقه زایمان زودرس نداری و شرایط رحم و سرویکس و بچه هم خوبه صلاح دیده که بتا نزنی، نگران نباش گلم اگر خدای نکرده دچار زایمان زودرس بشی قبلش توی همون بیمارستان برات تزریق میکنن، ان شاالله که سر تایم صحیح و سلامت زایمان کنی 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چقد امیدوار بودم به مثبت شدنت آستاره جون😔  کلا دو تا دونه اهدایی گرفته بودی و انتقال دادی عزی ...

من شهر خودم انتقال دادم عزیزم 

کلا  اهدای دو تا دونه بهم دادن که باور کن نمیدونم اصلا بلاست بودن یا ن

رویان جنینام پنج روزه بود ولی یادمه یه بار مشاور گفت کامپکتن .که در واقع اگر اینجوری بود یعنی رشدشون عقب بود 

این دفعه هر کاری بگی انجام دادم

هیسترو و خراش ،پی آرپی،آنوکسا و پردنیزولون،آمپول هاش سی جی،حتی بر خلاف دفعات گذشته با سونو انتقال دادم

فقط سرم نداشتم 

ای کاش میدونستم ایراد کار از کحاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الحمداله کم مونده ۴ ماهش بشه قسمت منتظرا انشاله تونستی اون همه لباس رو بهش بپوشونی؟ آتلیه رفتین؟

عزیزممم، خدا حفظش کنه، آره رفتیم آتلیه عکساش خیلی خوب شد شکر خدا.

اون همه لباس که خب همش یک سایز نبود ، تا یک سالگیش گرفته بودم ولی همین ۶،۷ تا دست که برای ۰ تا ۳ ماهگیش گرفتم رو دارم یکسره بشور بپوش میکنم چون نوزاد خیلی لباس کثیف می‌کنه دیگه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم،،ندارم دیگه .باید منتظر بمونم ببینم کی نوبتم میشه نمیدونم چرا از هر راهی میرم نمیرسم چرا ...

استاره جان ی چی بگم 

من اصلا حس خوبی به مهزیار و جنیناش ندارم 

بخدا نمیخوام حرف ناامید کننده بزنم یا خدایی نکرده تو دلتو خالی کنم 

چون دوستمی و پا به پای هم این راهو رفتیم و میدونم چقد اذیت شدی اینجور میگم 

واقعا دوس دارم زودتر نتیجه بگیری 

از مراکز تهران نمیتونی اقدام کنی برا اهدایی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم خیلی سخته قشنگ درکت میکنم منم اهدایی میگیرم،منتظرجواب مثبتت بودم تندتندپیاماروخوندم ک جواب مثب ...

نه جانان جون من شهر خودم زیر نظر دکترم

من جنین اهدایی گرفتم 

انتقال چهارم هم بود .۳ بار با جنین‌های خودم .این سری آخر هم اهدایی

خیلی سخته که آخرین راه رو هم بری و به نتیجه نرسی

من شهر خودم انتقال دادم عزیزم  کلا  اهدای دو تا دونه بهم دادن که باور کن نمیدونم اصلا بلا ...

عزیزم ان شاالله خدا معجزه اش  و بزودی  نشونت بده  ولی خب حالا میگیم جنین مشکل داشت این دفعه که این مشکل نبود حالا چی دیگه 

تو رو خدا کم نیار گاهی وقتا کم کاری و ضعف از مراکزه 

عزیزم دلم گرفت بخدا میدونم چه حسی داری خیلی امروز دعات کرد ولی بی نتیجه بود امیدوارم حداقل خدا یه نی ...

مرسی قربونت برم .ممنون که به یادم بودی❤