2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
بچه ها ی سوال چرا از همون اول جنین ها رو نمیزارن بلاست شه بعد اون تعدادی که میمونه رو فریز کنن& ...

من پرسیدم از مام گفتن همین سه روزه فریز شدن و ذوب بعدش برای گذاشتن به پنج روزه شدن خودش کمک میکنه به جنین شناس که بدونه اونایی که خوب نیستن رو انتقال ندن چون هرچی جنین بزرگ‌تر باشه بهتر میتونن بفهمن عاقبتش چیه منظور شاید همون اول پنج روزه بشن تو رحم مرحله از بین رفتنش انجام بشه ولی وقتی فریز کنن اگه واقعا جنینی خوب باشه بعد از ذوب به پنج روزه برسه و بدون تغییراتم بمونه دیگه خیلی خوبه از نظرشون یه همچین چیزی تو وویس توضیح داد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مامانه قوی هستی، امروز فردا و تا هروقت دیگه که آرومت می کنه گریه کن اما تو خودت نریز خودت و از ...

مرسی از پیامت عزیزم

خودم هم خیلی این جملات رو با خودم مرور میکنم ولی ماها یه ظرفیتی داریم .تا یه جایی میتونیم با کلمات خودمون رو آروم کنیم 

من دلم میخواد فقط از فکر بچه بیام بیرون همین 😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میدونم به خدا درکت میکنم خیلیییی وقته خودمون منتظریم از خدا میخوام خدا به دلت آرامش بده الهی فدات شم ...

هیچ حکمتی نداره سارا جونم.مگر به بقیه راحت بچه میده دلیل و حکمت داره ؟؟؟

میدونم دارم کفر میگم ولی دیگه خسسسستم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی قربونت برم.میدونم اینبار به این راحتی آروم نمیشم

عزیزم درکت میکنم

خدا به دلت ارامش بده

برات صلوات میفرستم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

‌وای چقدر امیدوار بودم برای شما مگه اهدایی نبود؟🥺

چرا پری جون اهدایی بود .خودمم خیلی امیدوار بود ولی...

دارم دیوونه میشم چقدر پوست کلفت ام اوایل عروسی وقتی فهمیدم چندین اقدام بی جوابه گفتم خدایا باشه طبیعی نمیخوای بدی میرم با کمک دارو ولی ای وی اف نذاری جلوی پام که از پسش برنمیام چشمام باز کردم دیدم تو صف ای وی اف هستم اونم نه یک بار چندبار گفتم خدایا عیب نداره انجام میدم فقط کارم به اهدایی نکشه حداقل بذار از خودم باشه دیدم نمیشه حالا که دارم شوهرمو برای اهدایی بعد از اینکه این بار منفی بشه آماده میکنم میبینم حتی اهدایی هم جواب بده قطعی نیس پس ما اخه چکار کنیم مگه چقدر جوون و طاقت داریم😔آستارا جون خیلی غصه شما رو خوردم انشالله به زودی دلت شاد بشه ببخشید جای دلداری اینا رو نوشتم❤️

مرسی از پیامت عزیزم خودم هم خیلی این جملات رو با خودم مرور میکنم ولی ماها یه ظرفیتی داریم .تا یه جا ...

هرچی بگی حق داری عزیزدلم...

به خودت زمان بده ولی از فکر بچه نیا بیرون به عشق رسیدن بهش تلاش کن بخاطر خودت بخاطر همسرت و بخاطر همه عزیزات که چشم انتظارن نی نی تو ببینن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

فاز گروه از دیشب غمگینه چقدر ناراحت میشم بابت رفتار همسرا که درک شرایط ما رو ندارن و تو بدترین شرایط قهر یادشون میاد امیدوارم زود همگی خودمون رو جمع کنیم برای قوی تر بودن🙏🏻

دارم دیوونه میشم چقدر پوست کلفت ام اوایل عروسی وقتی فهمیدم چندین اقدام بی جوابه گفتم خدایا باشه طبیع ...

کاملا درکت میکنم عزیزم.کلمه به کلمه ش رو حس کردم . من پریودیم خیلی منظم نبود چند روز تاخیر داشتم .یادمه ماه اول که اقدام کردیم دقیقا همون روز پریود شدم .چقدر گریه کردم 

اون موقع اصلا نمیدونستم اسپرم و تخمک چی هست 

وقتی دکتر گفت آی وی اف دنیا رو سرم خراب شد اصلا پذیرشش برام راحت نبود.الان داخل صف اهدایی هستم باز هم دست خالی .....

تو نگران نباش .خیلی از بچه ها با تخمک اهدایی باردار شدن .هر چند انشالله که کارت اصلا به اهدا نمیکشه

هرچی بگی حق داری عزیزدلم... به خودت زمان بده ولی از فکر بچه نیا بیرون به عشق رسیدن بهش تلاش کن بخاط ...

چقدر برنامه داشتم سوپرایزشون کنم 😔😔

و خدا رو شکر که در جریان انتقالم نبودن

هیچ حکمتی نداره سارا جونم.مگر به بقیه راحت بچه میده دلیل و حکمت داره ؟؟؟ میدونم دارم کفر میگم ولی د ...

ای خواهر من ازتو خسته ترم به خدا دلم اینقد شکسته اینقد دلم گرفته میفهمم چی میگی. خدا به دلت آرامش بده عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤