2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
اینو بعد انتقال هم میتونم بخورم؟ آخه من خوابم خیلی نامنظمه کلا ادم کم خوابی هستم شب تا دیروقت بیدا ...

با دکتر مشورت کن ، بعد بارداری بهتر هیچ دارویی رو‌بدون مشورت پزشک نخوری حتی تقویتی ها.  ملاتونین  برای تنظیم خواب هست یعنی یک چهارم ۵ میل یا نصف ۳ میل یکساعت قبل خواب بخورید .  سر ساعت مشخص . مثلا ساعت ۱۱ میخوایید بخوابید ، ساعت ۱۰ بخورید   . تا خواب آلود بشید ، و به محض خواب آلودگی بخوابید موبایل همه چی تعطیل . 

ای وای 😔😔 آخه شما که خیلی چیزهارو رعایت کردی آستاره حان ، اعصابم خورد شد ، مطمئنی؟ چرا ح ...

ن قربونت برم بتای یک دیگه چه تغییری میخواد بکنه .اینبار خیلی امیدوار بودم که خدا مثل دفعات گذشته نا امیدم کرد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم خیلی متاسفم واقعا حرفی ندارم نمیدونم چی بگم که آرومت کنه 

مرسی قربونت برم.میدونم اینبار به این راحتی آروم نمیشم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گفت اگر کلمه بودی ؟؟ گفتم :خسته،فرتوت،آشفته،نگران،بی تاب،غمزده خیلی دلم میخواست خوشحالتون کنم ولی ...

از صمیم قلبم برات ناراحت شدم آستاره عزیزم.

فقط امیدوارم خدا آرامش بده به دل و قلبت...

کاش از دستای خالیم کاری برمیومد که خوشحالت کنه...

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ن قربونت برم بتای یک دیگه چه تغییری میخواد بکنه .اینبار خیلی امیدوار بودم که خدا مثل دفعات گذشته نا ...

لطفا اینجوری نگو ، عزیزدللللم❤️❤️ خیلی ناراحت و متاسفم قربونت بشم نمی‌دونم چی بگم الهی به حق این روزهای عزیز هر چه زودتر به خواسته دلت برسی عزیزم 

نه دیگه خواهر من دو‌تا بچه بستمه جون بیشترش رو‌ندارم خدا ببخشه همین دختر و‌پسر بسمه  اره پسرون ...

ایشالا همینا صحیح و سالم بزرگ بشن و عاقبت بخیر 

واقعا دوتا بچه بسه مخصوصا اینکه خداروشکر جنست جوره 😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
از صمیم قلبم برات ناراحت شدم آستاره عزیزم. فقط امیدوارم خدا آرامش بده به دل و قلبت... کاش از دستای ...

مرسی عزیزم .فقط دعا کن و از خدا بخواه که بهم آرامش بده 

اینکه بتونم سریع فراموش کنم و به زندگی برگردم

لطفا اینجوری نگو ، عزیزدللللم❤️❤️ خیلی ناراحت و متاسفم قربونت بشم نمی‌دونم چی بگم الهی به حق این روز ...

مرسی ازت عزیزم .انشالله که شما ما رو خوشحال میکنی❤

اینو بعد انتقال هم میتونم بخورم؟ آخه من خوابم خیلی نامنظمه کلا ادم کم خوابی هستم شب تا دیروقت بیدا ...

ببخشید پیامم نصفه اومد 

با دکتر مشورت کنید ، بعد بارداری بهتر هیچ دارویی رو‌بدون مشورت پزشک نخوری حتی تقویتی ها.  ملاتونین  برای تنظیم خواب هست یعنی یک چهارم ۵ میل یا نصف ۳ میل یکساعت قبل خواب بخورید .  سر ساعت مشخص . مثلا ساعت ۱۱ میخوایید بخوابید ، ساعت ۱۰ بخورید   . تا خواب آلود بشید ، و به محض خواب آلودگی بخوابید موبایل همه چی تعطیل . 

انشا ال... خوابتون تنظیم شد دیگه سر همین  ساعت همه چی تعطیل و بخوابید . 

البته اگه بی خوابی به سرتون میزنه یه دونه ۵ میل کامل هم میتونید به عنوان قرص خواب بی خطر استفاده کنید . 

تنظیم خواب خیلی مهمه به نظرم برای بارداری . من یه مدت خوابم نا منظم بود و دیر ، پرولاکتینم خیلی رفت بالا . دکتر برام‌ کارولین نوشت ، ولی بعدش دکتر نازایی گفت قرص و قطع کن خواب و تنظیم کن سه هفته مجددا آزمایش بده . خدارو شکر خواب و تنظیم کردم نرمال شد . 

واقعا ؟  خیلی ناراحت شدم‌🥺 چن تا جنین داری؟

آره عزیزم،،ندارم دیگه .باید منتظر بمونم ببینم کی نوبتم میشه

نمیدونم چرا از هر راهی میرم نمیرسم

چرا هر دری رو میزنم بسته ست 

چرا خدا صدامو نمیشنوه 

اصلا منو میبینه 

نه عزیزم نمیشه

من چندین ساله اختلال خواب شدید دارم

دکترم داروهامو بخاطر انتقال قطع کرده

گفت ملاتونین هم ممنوعه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

تو مامانه قوی هستی، امروز فردا و تا هروقت دیگه که آرومت می کنه گریه کن

اما تو خودت نریز

خودت و از این همه غم رها کن

دوباره یاعلی بگو و دوباره تلاش کن...

مطمئنم خدا جبران می کنه برای تو و همه کسایی که از ذره ذره وجودشون می گذرن و پا تو این راه می ذارن.

الان دارم اینارو برات می نویسم خودمم مثل ابر بهار دارم گریه می کنم.

امیدوارم خدا بهترین زمان ممکن، تو رو به آرزوی قلبیت برسونه دوستم. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بله سارا جون زنگ زدم .منفی بود 😭😭😭😭 اصلا خوب نیستم .اصلاااااا دلم میخواد برم نوک قله کوه خودمو ...

میدونم به خدا درکت میکنم خیلیییی وقته خودمون منتظریم از خدا میخوام خدا به دلت آرامش بده الهی فدات شم 😭😭 فقط الان تنها آرزوم اینه بمیرم برم پیش خدا ببینم حکمتش کاراش چیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤