2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
عزیزم میفهممت....  اما اینو بدون یه زمانی من و امثال منم جات بودیم و مادر شدن برامون یه آرزوی ...

فدات شم عزیزم

خداوند حفطشون کنه

مرسی ازت🙏🙏🌹🌹🌹

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال اولم بود ۲تا دیگه دارم 

انشاالله که سری بعد مثبت میشی .فقط قبلش آزمایشات ایمنی انعقادی رو انجام بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اونارم اری بخور اگر نداری هزینه ی اضافی نکن چون اوابوست دیگه کامله کیوتنم بخور 

مرسی از راهنماییت عزیزم، روزی چند تا اوابوست بخورم؟ نمیدونستم اینقدر گرونه😁😁

امروز رفتم مرکز مهر مشاوره بگیرم اصلا مهرافزا وقت نمیییییده یعنی اصلا کار نمیکنه ، گروهش اما هستند که فکر نمیکنم واسه این چیزا اصلا ازش مشاوره بگیرند 

دیگه مجبورم با ظهیری ادامه میدم وای تقویتی هایی که شما گفتید را هم میخورم ایشالله که کارسازه❤️❤️❤️

آستاره جون خوش خبر باشی عزیزم ❤️❤️❤️

متاسفانه نیستم عزیزم 😔😔😔😭😭😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
همین دیگه این همه سختی و درد منو ندید بخاطر یک حرف من گفت این حرفت آتیش داد منو و ....

عزیزم باید خیلی بورتر ازین حرف‌ها باشی ، فکر نکن چون باردار شدی هرچی میگی و هرکاری میکنی همسرت باید بزاره بالای سرش 

نه ، اونا هم تو این راه خسته میشند پانیذجان ، لطفا به خودت بیا و به روزهایی فکر کن که آرزوی باردارشدن داشتی ببخشید رک میگم ناشکری نکن ، خانواده همسرت را فراموش کن همین مه باردار شدی و ایشالله بسلامتی زایمان کنی بعنی خار تو چشمشون هستی لطفا الکی روزهای خوش بارداریتو خراب نکن 

زنگ زدم آزمایشگاه یک بود عزیزم

ای وای 😔😔 آخه شما که خیلی چیزهارو رعایت کردی آستاره حان ، اعصابم خورد شد ، مطمئنی؟ چرا حضوری نرفتی ، یکهفته دیگه دوباره تکرار کن ، بعضی پزشکا میگن آز روز ۱۴ و همچنین ۲۰

منم شکر خدا خوبم الان دارم میرم جواب آزمایش همسرمو بگیرم توکل بخدا دعامون کن خواهری

خداروشکر که خوبی ..ان شاالله که همه چیز خیلی خوب باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جواب آزمایشتو گرفتی مگه 😭😭😭😭😭

بله سارا جون زنگ زدم .منفی بود 😭😭😭😭

اصلا خوب نیستم .اصلاااااا

دلم میخواد برم نوک قله کوه خودمو پرت کنم پایین