2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم .شکر خدا بد نیستم ☺️شما خوبی 

منم شکر خدا خوبم الان دارم میرم جواب آزمایش همسرمو بگیرم توکل بخدا دعامون کن خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی قشنگم شوهرم زمان مناسبی رو برای قهر انتخاب نکرده😔 از فردا امپول پروژسترونم شروع میشه چیزی ا ...

بهبه پس انتقالت هم نزدیکه انشاالله کادو تولدت معجزه ی خداوندی😍😍😍 منم سالگرد عقدمون۲۰هستش انشاالله زندگیتون پا برجا و پرمهر باشه جونم 

عیب نداره این نیز بگذرد همه شون میگذره انشاالله به خوشی ختم بشه🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اگه اشتباه نکنم گفتی تو سیکل انتقالی پس ازمایش میخواد چه کار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

والا دکترم از خرداد گفته تقویتی بخوره همسرت انشاالله که جنینات خوب باشن چون آخرین جنینام هست داره محکم کاری می‌کنه توکل بخدا استرس دارم 

انشالله با خبر های توپ بیایی

انشاالله عزیزم انشاالله 🙏🙏🙏

خدا کنه اینبار گریه می از رو تعجب و شوق باشه

اره دیگه برا بچه  یه رنگ پسرونه انتخاب کننن 😍😍 رنگ کرمی و طوسی قشنگه بعدا خدا ی دخمل داد بهت ...

نه دیگه خواهر من دو‌تا بچه بستمه جون بیشترش رو‌ندارم خدا ببخشه همین دختر و‌پسر بسمه 

اره پسرونه ها کلا طوسی و سفید و سورمه ای ابی ان الان کیف سورمه ای خریدم گفتم رنگشم روشن نباشه مدام بیرون استفاده میکنم

قربون دلت برم همینجوری قوی بمون♥️🌻 به هرچی فکر کنیم جذبش میکنیم پس لطفا به چیزای خوب فکر کن😉

فدای تو بشم ک اینقد مهربونید شماها 

درسته باید سعی کنیم سرپا بمونیم ولی هیچ وقت فک نمیکردم واسه این موضوع ب این حالو روز بیوفتم

سلام خانمها  من امسال ۳ بار عمل با بیهوشی داشتم الان مدتی هست حافظم به شدت ضعیف شده.  ای ...

پانیذجان با اونهمه داروهای هورمونی و همچنین بیهوشی کم شدن حافظه طبیعیه ولی مقطعی هست به خودت تلقین نکن عزیزم ، حالا یه بیهوشی هم مونده مامان ژونی واسه زایمان❤️❤️

خب عزیزم باز توی حاملگی بخاطر بالا پایین شدن هورمونها بویژه تو ماههای اول پرخاشگری یا دعوا بین زن ‌ شوهر طبیعیه باید اول به خودت و بعد به ژوژه فکر کنی که چقدر به آرامش نیاز دارید اینجور مواقع اصلا برو تو اتاق با در دید همسرت قرار نگیر اینجوری بهتره🌺🌺

فدای تو بشم ک اینقد مهربونید شماها  درسته باید سعی کنیم سرپا بمونیم ولی هیچ وقت فک نمیکرد ...

عزیزم انتقال چندمت بود ؟باز هم جنین داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

گفت اگر کلمه بودی ؟؟

گفتم :خسته،فرتوت،آشفته،نگران،بی تاب،غمزده

خیلی دلم میخواست خوشحالتون کنم ولی متاسفم 😔😔😭😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...