2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر 

سلام عزیزم صبح شماهم بخیر بانو🌻

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم صبح شماهم بخیر بانو🌻

ممنون عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم طاقت ندارم به همین خاطر دارم اینقد اذیت میشم. من تمام تلاشمو میکنم یا جواب میده یا نمیده خدا خو ...

ان شاالله بهترین اتفاق برات پیش بیاد و ارامش بهت برگرده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها از وقتی ک جواب آزمایشم منفی شده از خواب و خوراک افتادم  شبا بیدار میشم دیگه چندین ساعت ...

روحیت ضغیف شده خیلی مراقب خودش باش که مثل من نشی عزیزم 

سعی کن از خونه موندن دوری کنی 

باشگاه برو ، سرکار ، یا کلاسی که علاقه داری بهش

هرچی خونه بمونی بدتره

من یه تایم افسردگی شدید گرفته بودم که متاسفانه بااینکه الان خوب شدم ولی هنوزم اثرش تو روحم هست خیلی زود بر میگردم به حالات قبلم

متاسفانه الانم گوشه گیر شدم خداکنه تا موقع انتقال خوب بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم خوبی حال و احوالت چطوره

سلام عزیزم .شکر خدا بد نیستم ☺️شما خوبی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پانیذ جون منم از دیشب ک دعوا کردیم وضعیت خوبی نداریم اون بامن قهره جواب حرفامم نمیده  م ...

😔😔😔

فدات گلم....  ممنون که منو لایق دونستی.....  امیدوارم لایق این حس زیبات باشم....  ...

ممنون عزیزدلم چقد امیدوار شدم با حرفات ما هم همه چی رو رعایت میکنیم ولی امید نداشتم که طبیعی بشه حالا که برا شما شده پس شدنیه 💚💚💚 مرسی قشنگم خدا بهت خیر دنیا و آخرت بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ملاتونین هست ، هورمون طبیعی خواب ، خیلی برای حالت خواب آلودگی و اینا خوبه ، مثل قرص خواب قوی نیست ول ...

اینو بعد انتقال هم میتونم بخورم؟

آخه من خوابم خیلی نامنظمه کلا ادم کم خوابی هستم

شب تا دیروقت بیدارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکال نداره فکر کنم یک خانمی با ۹ انتقالداد 

سپردم به بالایی هرچی صلاح باشه همون اتفاق میوفته

ممنون ازتون🫂💞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روحیت ضغیف شده خیلی مراقب خودش باش که مثل من نشی عزیزم  سعی کن از خونه موندن دوری کنی  ب ...

عزیزدلم ایشالا هرچه زودتر خوب بشی 

من همیشه به همه روحیه میدادم الان واقعا نمیدونم باید چی بگم 

هی میام پیامای دوستانو میخونم حال همه بده 

خدا خودش کمکمون کنه 

سلام خوبی جونم سلامتی انشاالله که همه چی ختم به خیر میشه

مرسی قشنگم

شوهرم زمان مناسبی رو برای قهر انتخاب نکرده😔

از فردا امپول پروژسترونم شروع میشه

چیزی ام که تا روز انتقالم نمونده...

تولدمم نزدیکه ۱۸ دی

همه ی اینا دست ب دست هم دادن تا روحم خسته تر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من بارداری دومم یه جورایی مشابهت شد و حین خوردن ویزان برام اتفاق افتاد....  چون اصلا فکر ...

سلام آنا جون ویزان چه دارویی هست و برای چه مشکلاتی تجویز میشه؟شکر خدا که طبیعی باردار شدین فکر میکنید بجز لطف خدا مهم‌ترین عامل در حل مشکل تون چی ها بود؟