2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
۷ هفته و پنج روری.. رفتی سونو قلب؟

ببخشید عزیزم، دیشب شوهرم بیدار شد گفت چرا نخوابیدی، من نمیتونستم تو سایت باشم، چون نمیدونه عضو هستم.

نه هفته آینده گفتند برم.

چطوری محاسبه کردی شدم ۷ هفته 

ببین من ۱۸ آبان اولین روز آخرین پریودم بوده، ۲۶ دوره پریودم انتقال جنین داشتم یعنی ۱۳ آذر 

طبق اولین روز آخرین پریود میشه ، ۷ هفته 

جنین هم بلاست بود 

اگر ۵+۱۴+۲۴=۴۳

۴۳÷۷=۶ هفته   ۱ روز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برا دلت💔💔 نمیدونم چی بگم خدا به دلتون آرامش بده برات صلوات میفرستم

خدا نکنه عزیزم، ان شاءالله سلامت باشی 

ان شاءالله آرامش به دلامون بیاد ، ممنون از دعای خیرت 

ممنون 

😔😔 عزیز دلم خیلی ناراحت شدم. سعی کن ب خاطر نی نی فراموش کنی ولی تورو خدا قرصا و شیافتو ترک نکن بعد ...

مشاوره اومد بعد گفت دیگه نمیخواد بعد از چند ماه دوباره انگار نوار برگشت سر جاش، 

امروز رفتیم آمپول زدم 

سرسنگین بودم باهاش

عزیزم خدا به هردوتون واقعا ارامش بده  من اصلا کاری به بد و خوبی همسرتون ندارم  اولا که تو ...

ممنون وقت گذاشتی 

از بقیه دوستان هم همین طور، باعث شد آروم تر بشم.

بی محبت ، خیلی بی محبتن. 

دقیقا درست گفتی شوهرمن هم یاد نگرفته، یک بار مشاوره بهش گفت از پشت کوه که نیومدی، 

تو عمرش میگه یکبار خواهرم برای من چایی نیاورده 

یکبار لباس برادرشو اتو نکرده

یکبار یک غذا گرم نکرده برای برادرش.

مادرشوهرم اگر شوهرم تولدشو تبریک نگه ، اصلا زنگ نمیزنه به شوهرم تولدشو تبریک بگه. 

فقط عاشق دخترشه و کوچکترین پسرش. 

مامانم یکبار تو دوران عقد بهم گفت ، شوهرت کمبود محبت داره، بهش محبت زیاد بکن. اصلا متوجه نشدم منظورشو.

روز به روز بیشتر میفهمم.

حرف های شما و بقیه دوستان باعث شد که کوتاه بیام، و تمام کنم بحثو. چند دقیقه پیش هم گفت دیگه منو عصبانی نکن، نقطه ضعف من خانوادم هستند تو هم همش بروم میاری، شانس منه اینا خانواده من شد، 

بعد گفت من که نمیتونم بریزمشون دور. برادرش ، شوهرمو با غریبه یکی کرد و ... 

اما دیشب برگشته میگه من نمیتونم مثل اونها باشم، اون ها نمیفهمن، من هم مثل اون ها بیشعور باشم. 

از یک طرف حق میدم اما از یک طرف که ببینم شوهرم احترامشون میذاره ولی اونها احترام من و یا شوهرم نمیذارن ناراحت میشم.

دعا کردم جنینم سالم باشه تو شکمم. توکل به خدا 

واقعا اشتباه کردم 

مقصر هم بودم اول من شروع کردم اون هم آتیشی شد 

ممنون وقت گذاشتی  از بقیه دوستان هم همین طور، باعث شد آروم تر بشم. بی محبت ، خیلی بی مح ...

عزیزم انشاالله نی نی جاش خوبه و حال مامانش و درک می‌کنه از این بعد به فکر خودت باش و آرامش فکر و ذهنت بعد همه چی حل میشه وقتی همسرت بفهمه آرومی اونم آرامش داره انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم انشاالله نی نی جاش خوبه و حال مامانش و درک می‌کنه از این بعد به فکر خودت باش و آرامش فکر و ذهن ...

ان شاءالله 

الهی آمین یا رب العالمین 

ان شاءالله از ثواب دعای خیری که برام کردی تو زندگیت برگرده و زودی نی نی دار بشی. الهی آمین یا رب العالمین 

ان شاءالله  الهی آمین یا رب العالمین  ان شاءالله از ثواب دعای خیری که برام کردی تو زندگی ...

ممنون عزیز دلم انشاالله انشاالله

ببین خواهری همه مون از این درگیریها داشتیم من دو هفته پیش زدم خونه رو همه چیو بهم ریختم وضعم اسفناک بود یعنی همه مون یه جور درگیریم خدا به دلامون رحم کنه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

الان از آزمایشگاه اومدم دلم تو دلم نیست نمی‌دونم همه مون این حسارو داریم یا نه انگاری منتظر معجزه ی خدا هستیم دوساعت دیگه میرم جواب آزمایش همسرمو بگیرم یه موی سیاه تو ریشش نمونده جلو بیمارستان بهم میگه وضعیتم انشاالله بهتر میشه میگم انشاالله رفت سره کار با کلی فکر 

منم با برادر کوچیکم صمیمی هستم بهش پیامک دادم از دلهره هام گفتم اونم دلداری داد

بغیر از اون کسی و ندارم که درد و دل کنم صبح اومدم نی نی سایت اما ترسیدم بگم از ترسام کنارم نشسته بود قبل آزمایش بود گفتم تو روحیه ش اثر می‌ذاره

چه دردای خاموشی داریم ماها

اما خدا رو قسم به اشک هایی که از سر دلتنگی و بی پناهی ریختیم انشاالله بهترین ها برامون قسمت بشه 🥺🥺🙏🙏🙏🙏

فداتون بشم. هممون نمیفهمه هر چی بهش میگم. شایدم خدا میدونه ولی داره منو پیر میکنه.  اصلا نمیخو ...

واقعا این رفتارشون رو اصلا درک نمیکنم .امیدوارم ختم بخیر بشه ولی شما هم خودتون رو خیلی به خاطر همسرتون عداب ندیدن شایدم چون میدونه دوسش دارین بیشتر از این قبیل کارها میکنن .به هرحال شما هم حال روحی خوبی ندارین به فکر خودتونم باشین .خودتون یه مدت برین مسافرتی جایی با دوستان یا خانواده تا کمی ذهن و روحتون آروم باشه و از همسرتون هم دور باشین .من خودم به شخصه خیلی آدم صبوری نیستم واگر طرف مقابلم‌یه همچین رفتارهایی داشته باشه تحمل نمیکنم ول میکنم عطاش رو به لقاش میبخشم .خدا واقعا بهتون خیلی صبوری داده ان شاالله که پاداش این صبوری رو ببینین و بهترینها برات رقم بخوره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان از آزمایشگاه اومدم دلم تو دلم نیست نمی‌دونم همه مون این حسارو داریم یا نه انگاری منتظر معجزه ی ...

توکل بخدا ان شاالله بهترینها برات رقم میخوره .ما هم خدایی داریم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...