عزیزم خدا به هردوتون واقعا ارامش بده من اصلا کاری به بد و خوبی همسرتون ندارم اولا که تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ادم واسه اینکه بخواد کم نیاره هر چی که طرف روش نقطه ضعف داره میگه واسه اینکه عصبانی از طرف مقابلش واسه اینکه احساس حقارت کرده جلوش و حالا باید این حس حقارتم به طرف القا کنه تا دلش خنک بشه حالا همسر شما هم مثل همه مردای حق به جانب همین رفتارو کرده ولی وقتی عصبانیتش کم شده یاد بچه اش افتاده امده برای دلجویی مگه بده ادم به خاطر بچشم که شده اظهار پشیمونی کنه خب این نشون میده زندگیشو دوست داره دیگه
بعد یه چیز دیگه الان خدایی نکرده اتفاقی برای جنینت بیفته دور از جون خودتو میبخشی ؟؟
این وسط دوباره تو ضرر میکنی دور از جون دور از جون هر اتفاقی به اون جنین بیفته برای شما هم کلی درد سر و ضرره
و بعدش روز از نو روزی از نو
خانمای باردار روحیشون حساسه دوست دارن بهشون بیشتر توجه بشه کاملا طبیعیه واگه همسرت اینکارو بلد نیست مقصر خودش نیست خانواده اشن که احتمالا ادمای بی محبتی ان نسبت ب هم وگرنه مادر شوهرت ب خاطر پسرشم که شده باید به تو احترام بزاره که نمیزاره
وقتی جایی میری بهت بیمحلی میشه نرو یا رفتی تو هم بی محل باش بهشون
واسه ارامش خودتم که شده به جز همسرت از هیچ کس توقع محبت نداشته باش بخدا که این راهکار جواب میده
دختر من یه موقع میاد میگه مامان برو ب فلانی بگو چرا با دختر من بازی نمیکنی بهش میگم ادما رو برای خودت مهم نکن اگه باهات بازی نمیکنه و ناز میکنه انقد بی تفاوت باش تا فک نکنه چ خبره و ادم خیلی شاخیه
ببخشید عزیزم طولانی شد دلم میسوزه بعد این همه سختی خدا نظر کرده بعد شما سر مسایلی که چند روز دیگه بی اهمیت میشه اینقد زیاده روی میکنید
یادت نره مادری مسئولی از همین الان در مقابل جنینت