2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048143 بازدید | 684646 پست
برا همه چی عزیزم برا ضخامت رحمت برا کیفیت تخمک برا تقویت اسپرم 

عه وا من نمیدونستم دکتر فقط قبل انتقال فمی بست داد که تقریبا همون اینو فولیکه و گلوکفاژ معدم نمیکشه اصلا از صبح هیچی نخوردم حالت تهوع دارم دو هفتس هنوز معدم عادت نکرده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه وا من نمیدونستم دکتر فقط قبل انتقال فمی بست داد که تقریبا همون اینو فولیکه و گلوکفاژ معدم نمیکشه ...

برا منم قبل انتقال اینوفولیک داد یعنی همش دسشوییم و معدن درد رفتم دیروز از داروخانه پرسیدم گفت زمانبره اما خوبه استفاده کن همین 😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برا منم قبل انتقال اینوفولیک داد یعنی همش دسشوییم و معدن درد رفتم دیروز از داروخانه پرسیدم گفت زمانب ...

واقعا فک کردم فقط من اینطورم باور کن دو هفتس نه خوراک دارم نه آرامش نمیدونم کی باید بدنم عادت بکنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
برا منم قبل انتقال اینوفولیک داد یعنی همش دسشوییم و معدن درد رفتم دیروز از داروخانه پرسیدم گفت زمانب ...

ببخشید عزیزم ولی من دو هفتس اسهال دارم نمیدونم از چیه😒

این روزا اصلا حال دلم  خوب نیست  همش منتظر بودم برم تو سیکل انتقال حالا که رفتم تو سیکل د ...

یعنی اون زنو و شوهری که تو رختخاب لقاحشون صورت میگیره  و اون بچه ای که بدنیا میارن توی تورم قرار نمیگیره؟

این فکرا طبیعیه و بخاطر شرایط روحی سختیه که سپری میکنیم

من قبول میکنم بخاطر زندگی ماشینی و امروزی توی این مسیرقرار گرفتم و خدا هم راضی نبود به این راه بیفتم.

خدارو شکر وسیلشو رسوند

😉

آره خیلی سخته الان یکساله تمام ما این راه رو هر ماه تقریبا چند بار میریم مخصوصا که ما این ماه ماشینم ...

خدا خودش کمکمون کنه ب خواسته قلبیمون برسیم 

منم دقیقا یک ساله تو این مسیر رفت و آمد میکنم خیلی هم اذیت شدیم و سختی کشیدیم 

ببخشید عزیزم ولی من دو هفتس اسهال دارم نمیدونم از چیه😒

من دیگه اینطور نمی‌خواستم بگم اما زدی تو خال 😅😅😅یعنی لاغر می‌کنه فکر کنم با این اسهال شدنامون 😅😅😅اول فکر کردم باید غذای چرب نخورم از اونه اما فکر کنم کلا این مدلیه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

باز من خواب ندارم☹️☹️☹️

سلام عزیزم خوبی منم شکر خدا بد نیستم خوبم هنوز اول راه انتقالم هنوز وارد سیکل نشدم توکل بخدا این دوس ...

فدات شم خوبی عزیزم؟! 

ایشاالله اینسری نتیجه میگیری... 

ایشاالله ک همه نتیجه بگیرن حال دلشون خوب شه

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...