2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048227 بازدید | 684647 پست
قربون محبتت عزیزم ممنونم.  باشه عزیزم من از ظهر به بعد منتظرتم انشالله دست پر میای به حق علی ❤ ...

مرسی قربونت برم 😘😘فکر کنم ۵ به بعد جواب به دستم برسه عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم واقعا میگه نیازی نداری زودرس نمیشی ولی خب سرکلاژم طول سرویکس کوتاه بهرحال میتونه بده و ضرری ...

درسته منم خیلی از این موضوع ناراحتم .چطور فکر نمیکنن که خانم باردار اونم ماها که آی وی افی هستیم نباید خیلی معطل بشیم.اگر کارشون نظم داشته باشه .اینقدر معطلی نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته منم خیلی از این موضوع ناراحتم .چطور فکر نمیکنن که خانم باردار اونم ماها که آی وی افی هستیم نبا ...

اره اصلا در نظر نمیگیرن … استاره جون کی میری آزمایش ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نمیدونم واقعا میگه نیازی نداری زودرس نمیشی ولی خب سرکلاژم طول سرویکس کوتاه بهرحال میتونه بده و ضرری ...

سلام پشمالو جان، خوبی عزیزم؟ نگران نباش ان شاء الله که نی نی به موقع میاد. دکترت سونو دیگه هم برات نوشته؟ شاید هفته های آخر آمپول بتا بهت بده. کاش بچه هایی که الان  هفته های آخر هستن میومدن و خبری از خودشون میدادن. اینکه ببینی بچه ها بسلامت این دوران رو پشت سر گذاشتن به آدم روحیه و امید میده 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
چشم برم خونه  مینویسم برات خودتم اگه هزینش برات مهم نیست اوابوست روزی دوتا اگرم مثله منی تقسیم ...

عزیزم مگه کیوتن زنانه مردانه داره من نمیدونستم آخه ویتامین داخلش همه شوم یکی هستن دیگه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سیسمونی که کم کم دارم میگیرم  هستم گاهی میام میخونم پیامارو  پری روز رفتم سونو رشد دیگه ...

وای عزیزم تو رو خدا خودت رو انقدر درگیر نکن بتا فقط الان تو ایرانه که همچنان استفاده میشه وگرنه اینجا کلا رد کردن اثرش رو 

نگران نباش خدا خودش محافظ کوچولوت هست 

@ssseffat   @favali  بچه ها کسی از این دوستامون خبر نداره؟!

سلام عزیزم خوبی منم شکر خدا بد نیستم خوبم هنوز اول راه انتقالم هنوز وارد سیکل نشدم توکل بخدا این دوستمون هم آره خبری نیست ازش انشاالله که بی خبری خوش خبری هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره اصلا در نظر نمیگیرن … استاره جون کی میری آزمایش ؟ 

فردا صبح آز میدم عزیزم ولی جوابش ساعت ۵ به بعد میرم میگیرم .

چشم برم خونه  مینویسم برات خودتم اگه هزینش برات مهم نیست اوابوست روزی دوتا اگرم مثله منی تقسیم ...

عزیرم من ترس برم داشت تو نت نگاه کردم فرقی ندارن کیوتن و هم آقایون هم خانوما میتونن استفاده کنن حتی برای لاغری و قلب هم مفیده 

عزیزم مگه کیوتن زنانه مردانه داره من نمیدونستم آخه ویتامین داخلش همه شوم یکی هستن دیگه 

والله گویا دوزش فرق میکنه دوستان به من گفتن ولی یه بار دکتر برایه منو شوهرم نوشت جدا نوشتت و فررق داشت طبق اون میگم

الان یه حال کثافتی ام که دوست دارم تیغ رو بردارم دستمو از مچ تا آرنج ببرم تا خالی شم 😔 من از بی مح ...

برو یه دوش آب گرم بگیر عزیزم یه آهنگ برار و بعدش آروم بخاب و به هیچی فکر نکن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
والله گویا دوزش فرق میکنه دوستان به من گفتن ولی یه بار دکتر برایه منو شوهرم نوشت جدا نوشتت و فررق دا ...

واقعانی وای ددم 😅😅ما هر دو آزاد از داروخونه می‌گرفتیم استفاده کردیم 😂😂😂

عزیرم من ترس برم داشت تو نت نگاه کردم فرقی ندارن کیوتن و هم آقایون هم خانوما میتونن استفاده کنن حتی ...

شایدم یکی باشه نمیدونم ولی چرا متفاوت نوشت یعنی برایه دوزش بوده🤔🤔🤔🤔🤔 چرا ترس عزیزم بخور دیگه کیوتن کیوتنه

ای از این حرفا که تمومی نداره امشب تو مهمونی ۵ نفر بودن ۴تاشون از خودم پرسیدن اون یکیم از اونای دیگه ...

پروانه جون شما که دوتا دسته گل داری یعنی ازت میپرسن چرا پسر نداری😳😳😳واقعا انقدر مردم کوته فکر شدن مگه عصر حجره