2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
اگر میدونی لازمه به یه دکتر زنان معمولی بگو بنویسه والله این دکترها خیلی وقت ها کلا بیخیالن و یا حو ...

میخواستم برم ی دکتر دیگه مشورت کنم واقعا 

دکتر شجاعی میشناسی ؟ 

متخصص پریناتولوژیه 

گفتم سی هفته برم برام بنویسه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منکه کاری نکردم خاهره مهربونم نمیدونی چقد شبانه روز بهت فکرمیکنمو دعات میکنم میدونم حضرت فاطمه کمکت ...

قربون حضرت فاطمه برم که چقد من ارادت دارم سال پیش یه روز قبل شهادتش بی بی چکم مثبت شد سپردم به خودش همون روز. انشالله خودش دستمو بگیره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا اسم دقیقشو برام بگو عزیزم فرتیل خیلی گرونه پیدا هم نمیشه من دو سری قبل بارداری هام به شوهرم فرت ...

چشم برم خونه  مینویسم برات خودتم اگه هزینش برات مهم نیست اوابوست روزی دوتا اگرم مثله منی تقسیم کن من الان سه ماه طول میکشه ۴۵روزشو اینوفولیک میخورم روزی دوتا بعدش اوابوست چون واقعا سه ملیون ندارم برایه تقویتی کیوتن زنانه هم بگیر بخور برایه شوهرتم مردانشو بگیر 

دارم تلاشمو میکنم براش، برا نمایشگاه هم باید کار اماده کنم

آفرین عزیزم .خیلی خوبه که😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
این که خوبه راحت ترم دلتون باز میشه. من بیرون رفتن اصلا تنهایی بهم نمیچسبه برا همین اکثرا تو خونه ام

منم منظورم این نبود که میرم بیرون گلم .منظورم اینه که دلم میخواد اینجور باشم .منم همش داخل خونه تنهام . تنهایی هم دوست ندارم برم بیرون .

دلم میخواد یه کار پیدا کنم که همش با مردم ارتباط داشته باشم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه داداشم ازمن کوچیکتره دیرترم ازمن ازدواج کرد،پشت هم خانومش باردارشد،حالافشاراطرافیانم روم خیلی هس ...

ای از این حرفا که تمومی نداره امشب تو مهمونی ۵ نفر بودن ۴تاشون از خودم پرسیدن اون یکیم از اونای دیگه یعنی زده بودم به سیم اخر

حالا میخوام با یه نفر در میون بذارم اما یکم دیگه الان شرایط اوکی نیست. خیلی برام دعا کن. منتظرم چها ...

من همیشه دعات میکنم عزیزم .به خدا خیلی تو فکرتم 

نه  بی بی نزدم. فردا مستقیم میرم آزمایش فقط جوابش رو عصر میگیرم 

میخواستم برم ی دکتر دیگه مشورت کنم واقعا  دکتر شجاعی میشناسی ؟  متخصص پریناتولوژیه  ...

اسمش رو شنیدم .اگر واقعا فکر میکنی داره کوتاهی میکنه با دکتر دیگه هم مشورت کن

متاسفانه مشاورش ب درد بخور نبوده ینی چی کی چیزی نگف. اونجا برا چی نشسته پول میگیره. باید راهکار میدا ...

چی بگم والا طرف وقتی همسرم اصلا همکاری نمیکنه نتونست کمکی کنه 

من همیشه دعات میکنم عزیزم .به خدا خیلی تو فکرتم  نه  بی بی نزدم. فردا مستقیم میرم آزمایش ...

قربون محبتت عزیزم ممنونم. 

باشه عزیزم من از ظهر به بعد منتظرتم انشالله دست پر میای به حق علی ❤❤❤

عزیزم خودتوکنترل کن اعصابتوخراب میکنی هورمونات بهم میریزه،تنطیم پریدت بهم میریزه،ارامشتوحفظ کن شوهرت ...

امیدوارم اتفاق خاصی نیوفتاده باشه 

چون بعد دعوا زیز دلم درد گرفته

البته شدید نیست

ولی اگه شدید هم باشه واسه کسی مهم نیست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اسمش رو شنیدم .اگر واقعا فکر میکنی داره کوتاهی میکنه با دکتر دیگه هم مشورت کن

نمیدونم واقعا میگه نیازی نداری زودرس نمیشی ولی خب سرکلاژم طول سرویکس کوتاه بهرحال میتونه بده و ضرری هم نداره این آمپول 

مشکل اینه هر سری باید کلی تو مطب معطل بشی ساعت دقیق نوبت نمیدن ک بهت .. مطبا هم شلوووغ 

ولی ی ویزیت باید برم ی دکتر دیگه مشورت کنم 

@هانیلsآریل    

چطوری عزیزم خوبی ؟ گل دخترمون خوبه ؟ 😍 

هانیل جان من ۲۸ هفته رفتم سونو رشد نی نی م خداروشکرر خوب بود همه چیش بعد بهش گفتم دهانه رحم رو چک کرد طول رو شکمی گفت ۲۷ و گفت دهانه بسته و بچه هم پایین نیست … اینو بردم دکترم گفت خوبه بعد گفتم بتا کی بزنم گفت تو اصلا بتا نمیخوای … ولی من نگرانم 

بنظرت با توجه به شرایط من نباید میداد ؟