2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048236 بازدید | 684647 پست
اینجوری خودتو سرزنش نکن دیگه دختر

:)

ممنونم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای لنفوسیت گفتی دردم تازه شد😅 چقد اذیت شدم سرش مخصوصا شب اولش ولی به هیچ دردم نخورد چون انتقالم هی ...

ب من گفتن راهیه ک احتمال داره جواب بده

ک اینام انجام نمیدن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگار جون ببین ب چی علاقه داری اگه بیرونم نمیتونی بری مجازی بخون. من خیلی اهل بیرون و.. نیستم تو خونه ...

دارم تلاشمو میکنم براش، برا نمایشگاه هم باید کار اماده کنم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم بعضی دکترها سهل انگاری میکنن حتما ۶۰ روز به بالا بخوری خیلی بهتره یا اوابوست بگیر یا اگه هزینش ...

خیلی ممنون پروانه جون 🙏🙏🙏 پس همون اوابوست را بگیرم کافیه بنظرت؟ یعنی ول وومن و اسید فولیک را قطع کنم ؟ 

اختیار داری عزیزم ممنون که همه چیزو توضیح میدی 

ان شاالله بزودی زود به آرزوتون میرسین و مادر میشین و تمام این سختیهایی که کشیدین محو میشه .برای کسی ...

اخه داداشم ازمن کوچیکتره دیرترم ازمن ازدواج کرد،پشت هم خانومش باردارشد،حالافشاراطرافیانم روم خیلی هست ک توچرانمیاری،گرفتاریم بخدادردخودمون زیاده اطرافیانم نمک میپاشن،الهیکه که یه بچه   سالم وصالح نصیب ارزومنداش بشع🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
الان یه حال کثافتی ام که دوست دارم تیغ رو بردارم دستمو از مچ تا آرنج ببرم تا خالی شم 😔 من از بی مح ...

عزیزم خودتوکنترل کن اعصابتوخراب میکنی هورمونات بهم میریزه،تنطیم پریدت بهم میریزه،ارامشتوحفظ کن شوهرتم استرسهاوفشارهای روحی داره تحمل میکنه سعی کن درکش کنی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
برعکس من که همش دلم میخواد بیرون باشم و بین مردم حضور داشته باشم.ناباروری اینقدر تحت تاثیر قرارم داد ...

این که خوبه راحت ترم دلتون باز میشه. من بیرون رفتن اصلا تنهایی بهم نمیچسبه برا همین اکثرا تو خونه ام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دارم تلاشمو میکنم براش، برا نمایشگاه هم باید کار اماده کنم

آفریییین چقد خوووووب😍😍 ان شاالله همه چی عاااالی پیش میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درست میگی گلم .واقعا احتمال داره یکی زیر پاش نشسته باشه .آخه آدم که یهو تغییر نمیکنه .ای کاش یه نفر ...

حالا میخوام با یه نفر در میون بذارم اما یکم دیگه الان شرایط اوکی نیست. خیلی برام دعا کن.

منتظرم چهارشنبه خوش خبر بیای عزیزم. بی بی چک نزدی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی عزیزم 😔😔 خیلی ناراحتم به خاطرت .آخه چرا انقدر پافشاری میکنن زندگی که فقط بچه نیست .بچه میاد ب ...

فداتون بشم. هممون نمیفهمه هر چی بهش میگم. شایدم خدا میدونه ولی داره منو پیر میکنه. 

اصلا نمیخواد پیش من باشه چه برسه به مسافرت همش سعی میکنه دوری کنه به زور حرف میزنه حتی. خدا خودش کمکم کنه ❤❤

سلام عزیزم من توفیق نداشتم مراسم برم ب خاطر امتحاناتم ولی هر وقت فرصت بشه شما جزو کسایی هستی که &nbs ...

سلام عزیز دلم این چه حرفیه شما تاج سری من خیلی معتقدم به دعا در حق همدیگه. خیلیییی ممنونم ازت انشالله به زودی زود مامان شدنت رو بهم بگی. خیر ببینی