2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
کاسنی و شاهتره طبع شون چیه و چرا میگن واسه اسپرم خوبه؟

واقعیتش نمیدونم. فقط یادمه ک دکتر گفتن همسرم اصلا گرمیجات نخوره البته طبع همسرم گرم هم نیس ولی چرا دکتر اینجوری تشخیص داد نمیدونم. تو طب سنتی بهتره هر کس بر طبق طبع و مزاج خودش بخوره چون نتیجه برعکس ممکنه بده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای عزیزم ازتون خواهش میکنم تو این روز عزیز شهادت حضرت فاطمه زهرا برای من بیچاره دعا کنید زن ...

سلام عزیزم من توفیق نداشتم مراسم برم ب خاطر امتحاناتم ولی هر وقت فرصت بشه شما جزو کسایی هستی که  قبل تر از خودم دعا می کنم. البته به دعای گربه سیاه بارون نمیاد😅 ولی خدا دوس داره دعا کردن در حق همدیگه رو😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیز دلم  بهم گفتن لنفوسیت انجام بدین  رویان گفتن انجام نمیدیم 😒

وای لنفوسیت گفتی دردم تازه شد😅 چقد اذیت شدم سرش مخصوصا شب اولش ولی به هیچ دردم نخورد چون انتقالم هی کنسل شد حالام ک ی سال ازش گذشته. احساس می کنم دکتر جدیدمم اعتقادی نداره بهش. قبلیا گفته بودن قبل انتقال ی دوره باز انجام میدیم. ولی اینجا فک نکنم. نگرانم ک اثر بد نداشته باشه😬

ولی من دهم دی  پروژسترون رو شروع میکنم راستی انشاالله انتقالمون توی یه روزه

بسلامتی اره گلم تو یه روزه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@ssseffat   @favali  بچه ها کسی از این دوستامون خبر نداره؟!

فاطمه جون میاد سر میزنه😍. ولی عفت جون خیلی وقته نیومده. منم قبلا تو واتساپ باهاش در ارتباط بودم گف فعلا ی مدت نمیخواد ادامه بده. ولی خیلی وقته دیگه خبری ندارم ازش😔

نگو جونم خدا نکنه مرسی که این روزا واقعا کمکم کردی خدا دلتو به زودی شاد کنه امروز از حضرت فاطمه خیلی ...

منکه کاری نکردم خاهره مهربونم نمیدونی چقد شبانه روز بهت فکرمیکنمو دعات میکنم میدونم حضرت فاطمه کمکت میکنه سارا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نگو جونم خدا نکنه مرسی که این روزا واقعا کمکم کردی خدا دلتو به زودی شاد کنه امروز از حضرت فاطمه خیلی ...

ممنون مهربون انشالا خدا اول به زندگیت آرامش بده بعد دوقلو سالم بزاره بغلت خاهر به خدا که پیش خدا هیچ کاری نداره و بخاد یهو بهت میده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام خانمها  من امسال ۳ بار عمل با بیهوشی داشتم الان مدتی هست حافظم به شدت ضعیف شده.  ای ...

فراموشی رو ک نگو من فک کنم رسما آلزایمر گرفتم . فک کن من فقط امسال تا حالا ۶ تا بیهوشی داشتم🥺

@لیمولیمولیمو   عزیزم‌چطوری بهتری رفتی دکتر؟؟

مرسی عزیزم بهترم

دیروز مرخص شدم از بیمارستان خداروشکر پره اکلامپسی نبود مشکلم. گفتن فشار خون بارداری گرفتم که روزی دوتا قرص تجویز کردن 

ولی برای سرکلاژ باید حتما برم ۲۸ شده طول سرویکسم

مرسی عزیزم بهترم دیروز مرخص شدم از بیمارستان خداروشکر پره اکلامپسی نبود مشکلم. گفتن فشار خون باردار ...

خداروشکر پس خیلی رژیم غذاییت رو رعایت کن نه تنها نمک شکر رو هم با محدودیت باید مصرف کنی کلا مواظب اضافه وزنت خیلی باش 

نه عزیزم تغییری نکرده همونجوریه دیروز باز حرف زدیم خیلی قلبمو شکست گفت من الان پافشاری میکنم دو سال ...

متاسفانه مشاورش ب درد بخور نبوده ینی چی کی چیزی نگف. اونجا برا چی نشسته پول میگیره. باید راهکار میداد یا برا کمک ب اومدن همسرت یا برا اینکه چجوری اروم اروم اثر بذاری روش. 

نیاز با شوهرم دعوای شدید کردم  حالم خوش نیست 😭 درحدی ک اون قابلمه غذاشو که خالی بود رو محکم ...

وای چرا اخه سره چی دعواتون شد هرچند تو‌این  فشار روحی که آدم تو سیکل انتقال هست طبیعیه

خانوادم دورن  ریفیقم ندارم اصلا حالم هیچ جوره خوب نیست میگم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم میموند ...

نگار جون ببین ب چی علاقه داری اگه بیرونم نمیتونی بری مجازی بخون. من خیلی اهل بیرون و.. نیستم تو خونه هم ک تنها واقعا حوصله ام سر میرفت. الان مجازی دارم ارشد میخونم هم چیزیه ک دوس دارم هم وقتم پر میشه ی نوک سوزنم حس مفید بودن بهم میده حداقل تو زمینه خودم.ی مقدارم حواسم پرت میشه از بچه

شما ک طراحی هم می کنی ببین برا گسترشش یا هر چیز دیگه ای چیکار میتونی بکنی ک سرت گرم بشه.