2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
نه عزیزم تغییری نکرده همونجوریه دیروز باز حرف زدیم خیلی قلبمو شکست گفت من الان پافشاری میکنم دو سال ...

الهی عزیزم 😔😔 خیلی ناراحتم به خاطرت .آخه چرا انقدر پافشاری میکنن زندگی که فقط بچه نیست .بچه میاد بزرگ میشه میره سر خونه زندگیش شما دونفر تا اخر عمر باید درکنار هم بلشین و هوای هم رو داشته باشین .نکنه چون شما خیلی بچه دوست داشتین میخواد که شما اذیت نشین .آره مشاوره دونفر باهم باشن خوبه تنهایی خیلی فایده ای نداره .پناه برخدا امیدوارم یه فرجی بشه و اوصاح و احوال زندگیتون درست بشه .برنامه یه مسافرتی بریزین باهم برین به یاد دوران گذشته جاهایی که خاطره براتون زنده میکنه برین .واقعا نمیدونم چکاری باید کرد خیلی سخته که نطر آقایون رو تعییر داد اکثرا مرغشون یه پا داره .واقعا نمیدونم چی بگم .😔 نمیدونم یه مدت از هم دور بشین میتونه خوب باشه یا نه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من دیروز روز12پریودیم ضخامت رحمم شد 8ونیم برای 13دی وقت انتقال دادن بنظرتون تا اون موقع زیاد ...

منم روز ۹ سیکل ضخامتم ۸ بود

و اینکه گفت ۱۳ دی برم واسه انتقال

شما کدوم مرکز میری؟

و همچنان دارم روزی سه تا استرادیول میخورم 

از مامایی ک دارو رو ثبت سیستم میکرد پرسیدم ضخامتم خوبه؟ گفت اره باید ۸ به بالا باشه

من ابن سینا انصاری پورم 

منکه از این بابت هیچ نگرانی ندارم اگه به صلاحم باشه خدا خودش هوامو داره همه چیز خوب پیش میره اگه هم به صلاح نباشه تلاشم هدر میره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا تالشی جان؟؟ مگه میشه تقویتی نده؟ چقدر بد😔 پس شما خودت بدون تجویز تقویتی میخوری و به همسرتونم ...

عزیزم م چنتا دارم دکترم واسه قبل تخمک کشی داده بود

ساکن کجایی بفرستم برات؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی فدات همون استرادیول هم هورمونیه دیگه طبیعیه فدات منم به خدا همینم با این همه فشار طب ...

نیاز با شوهرم دعوای شدید کردم 

حالم خوش نیست 😭

درحدی ک اون قابلمه غذاشو که خالی بود رو محکم پرت کرد منم  بشقاب رو زدم شکوندم گلدونمم شکوندم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسلامتی عزیزدلم  ایشالا انتقالت مثبت بشه و بارداری‌تو بسلامت و دلخوشی بگذرونی کوردی یا فارس؟ ...

مرسی گلم هر چی قسمت خوبه نصیب همه مون بشه 

من قبلا کلینیک ناباروری بیمارستان بعثت سنندج رفتم دو بار آی یو آی کردم منفی شد خیلی ام داروهام رو قلمبه قلمبه تزریق کردن به بدنم نساخت عوارض آورد برام برای آی وی اف هیچکس سنندج رو پیشنهاد نمیده نمیدونم چرا ولی حتی ازدکترها هم پرسیدم گفتن برو تهران 

تهران آشنا زیاد داریم ولی هیچ‌جا نمیرم هر وقت موندن لازم بشم خود کلینیک هتل داره میرم اونجا برای مریضهای کلینیک یه مقدار تخفیف داره البته زیاد لازم نیس بمونی مگه برای عملی چیزی

اگر منظورت ضخامتت هست  مرکز میگفت ضخامت برای انتقال ۷ و نیم یا ۸ باشه خوبه  من آمپول زیا ...

فکر کنم برا من بیشتر از ۸ بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله موفق باشی عزیزم  روغن رازیانه نشنیدم ، با روغن زیتون هم چرب میکردم بعضی شب ها چون ش ...

ممنون قشنگم پس منم زیاد با سیهدانه چزب نکنم چون پی سی یو ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارشو تازه گرفتم فدات شم پیا بدم عضوم کنه برات بزارم چشم 

پروانه جان متوجه نشدم کجا عضو بشی؟اخه کانال تلگرام علیرضایی  که خودت میتونی عضو بشی ربطی به شماره دکتر نداره درخواست دوستی بدم شمارم رو بفرستم واست که عکسش رو بدی؟

منم روز ۹ سیکل ضخامتم ۸ بود و اینکه گفت ۱۳ دی برم واسه انتقال شما کدوم مرکز میری؟ و همچنان دارم ر ...

آره منم روزی 3تا استرادیول میخورم ولی یه چیزی شما امپول سوپرفکت نمیزنی من اونم تا خط 20سرنگ انسولین تا 10دی باید بزنم نمیدونی این آمپول دیگه برای چیه؟

دیگه ام اینکه آره واقعا همه ما امیدمون خود خداست وبس به امید خودش حتی آرزو میکنیم انشاالله هر چی خیره برامون رقم میزنه

واقعا الان حال امضام رو دارم😔

اشکمم نمیاد که خالی شم فقط سردردم و هنوزم عصبی ام

دلم میخواد یه بلایی سر خودم بیارم

اصلا کاش بمیرم خستم خسته 

منظورم از لحاظ بچه نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره منم روزی 3تا استرادیول میخورم ولی یه چیزی شما امپول سوپرفکت نمیزنی من اونم تا خط 20سرنگ انسولین ...

نه به من چنین آمپولی  نداده ۸دی پروژسترونم شروع میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ربطش چیه ؟اخه من پی سی او هستم

نمیدونم انگار برای پی سی یو ها خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی قشنگم  انشالا ک نتیجه بگیری  رفت و آمد راه دور واقعا سخته

آره خیلی سخته الان یکساله تمام ما این راه رو هر ماه تقریبا چند بار میریم مخصوصا که ما این ماه ماشینمون رو هم فروختیم دیگه با ماشین اطرافیان رفتیم خیلی برامون سخت بود