2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
ساراجون هیچ تغییری نکردن؟ مشاوره چطور؟ رفتین؟

نه عزیزم تغییری نکرده همونجوریه دیروز باز حرف زدیم خیلی قلبمو شکست گفت من الان پافشاری میکنم دو سال دیگه میگی چه کار خوبی کردی. گفتم من زندگیمو و تو رو دوس دارم اما اینگار نمیشنوه آخه آدم اینجوری سنگدلی نبود. مشاور خودم رفتم گفت من نمیتونم به همسرتون بگم بیاد برای خودمم که چیزه خاصی نگفت‌. خیلی ناراحتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون یه سوال، بمن چرا هیچ قرصی نداده فقط گفته استرادیول از روز ۲۱ 🙄 البته شاید بخواد بعد از س ...

عزیزم بعضی دکترها سهل انگاری میکنن حتما ۶۰ روز به بالا بخوری خیلی بهتره یا اوابوست بگیر یا اگه هزینش برات زیاد میشه مثله من تقسیم کن اینوفولیک بگیر من سه دودوره ی قبلی خودم سرخود خوردم تاثیرشم دیدم دوره ی اول به حرف دکترم نخوردم برام ننوشت از ۸تا تخمک دوتا جنین که قابل انتقال نبودن شد اینو طبق تجربه میگم تجویز پزشکم نمیخواد ولی مام دکتر خودش گفت حتما باید بخوری شمام که زخیرت پایینه که باید صدردصد بخوری ببخشید زیاد فک زدم من عادتمه به پر چونه ای😁😁😁😁😁

سلام عزیز دلم من فداتون بشم مرسی یعنی میشه خدایا خودت به فریادم برس خیلی خستم. مرسی عزیزم انشالله هر ...

سارا جونم خواری ااز ته قلبم برات دعا میکنم به خدا اکثر روزا تو فکرتم سره نمازامم اسمتو میارم خداانشالله گره ی زندگی تو باز کنه

میفهمم چی میگی عزیز دلم. 🥺 ن کار نمیکنم خانه دار هستم ولی تا ی حدی طراحی کار میکنم 

باز هم خوبه که یه کار مفید انجام میدی عزیزم .سعی کن تنها نباشی .من خودم وقتی دورم شلوغ باشه حالم بهتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بسلامتی عزیزدلم  ایشالا انتقالت مثبت بشه و بارداری‌تو بسلامت و دلخوشی بگذرونی کوردی یا فارس؟ ...

به نظرم فعلا همدان جنین داری اونا رو انتقال بده انشالله مثبت میشی عزیزدلم 💚

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه عزیزم تغییری نکرده همونجوریه دیروز باز حرف زدیم خیلی قلبمو شکست گفت من الان پافشاری میکنم دو سال ...

سارا جان احتمال داره که خانوادش باعث این موضوع باشن یا اونها کاری ندارن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پروانه آزمایشش کدوم فاکتوره میدونی ؟ نمیدونم توی آزمایشای من انگار دکتر ننوشته برام 

عزیزم فاکتور کلیشو بخوای CBCهست که ۱۰ تا ۱۱تا فاکتوره ولی فکر نکنم اونو بنویسم فاکتور صمارش گلبول سفیدو قرمزو اینارو مینویسن  مثلهRBCیاWBC

سارا جونم خواری ااز ته قلبم برات دعا میکنم به خدا اکثر روزا تو فکرتم سره نمازامم اسمتو میارم خداانشا ...

قربون محبتت خواهر خوش قلبم الهی به زودی گل پسری بیاد تو دلت. ممنونم 🥺🥺🥺

سارا جان احتمال داره که خانوادش باعث این موضوع باشن یا اونها کاری ندارن ؟

تا جایی که میدونم اصلا خانوادش اینجوری نبودن. ولی دقیقا دیروز از خونه مادرش اومده بود که شروع کرد. من دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم وقتی همسرم واقعا اینجوری نبود الان یکی دیگه شده شاید هر کسی باعث و بانیش باشه. 

باز هم خوبه که یه کار مفید انجام میدی عزیزم .سعی کن تنها نباشی .من خودم وقتی دورم شلوغ باشه حالم بهت ...

خانوادم دورن 

ریفیقم ندارم

اصلا حالم هیچ جوره خوب نیست

میگم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم میموندم پیش بابا مامانم نوکریشونو میکردم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
تا جایی که میدونم اصلا خانوادش اینجوری نبودن. ولی دقیقا دیروز از خونه مادرش اومده بود که شروع کرد. م ...

درست میگی گلم .واقعا احتمال داره یکی زیر پاش نشسته باشه .آخه آدم که یهو تغییر نمیکنه .ای کاش یه نفر که همسرت ازش حرف شنوی داره واسطه بشه و باهاش صحبت کنه

خانوادم دورن  ریفیقم ندارم اصلا حالم هیچ جوره خوب نیست میگم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم میموند ...

اینجوری نگو دیگه عزیزم .همسرت که هست.سعی کن با اون رفیق باشی