2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048222 بازدید | 684647 پست
ممنون عزیزم💞🌻 منم چیزی تا ۱۳ دی نمونده  هر موقع یادم باشه زیر دلم رو با روغن سیاهدانه و راز ...

ان شاءالله موفق باشی عزیزم 

روغن رازیانه نشنیدم ، با روغن زیتون هم چرب میکردم بعضی شب ها چون شنیده بودم اون هایی که pco هستند زیاد از روغن سیاه دانه استفاده نکنند منم چند شب روغن زیتون زدم چند شب هم سیاه دانه .

پیاده روی خیلی خوبه، حتما برنامه ریزی کن 

ان شاءالله جواب مثبت میگیری 

ممنون عزیزم  چقدر امضاتو دوست دارم از همه میخام برام دعا کنن حال دلم خوب شه سلامتی روحمو ب د ...

انشاالله که خیلی زود همه چی حل میشه و زندگیت روی روالش میفته عزیزم

فقط تنها توصیه ای که دارم اینه که خودت رو فراموش نکن

نمیدونم سر کاری یا ن ؟؟ولی سعی کن خودت رو مشغول کنی ،سعی کن یه کار مفیدی انجام بدی حالا هرچی...

طوری که بعدا نسبت به خودت حس بد نداشته باشی که تمام عمرم صرف بچه دار شدن شد .دقیقا حسی که من الان نسبت به خودم دارم 

خدا بزرگه خیییییلی هم بزرگه .اینکه بخواد به کسی بچه بده براش کاری نداره .فقط باید بخواد 

چند وقت پیش دکتر لاهوتی یه فیلم گذاشت که خانمی کاندید دریافت جنین اهدایی بود ولی خودش به طور طبیعی باردار شده بود و عجیب تر اینکه خانمه گفتش که دکتر من حتی لوله هام بسته ست .یعنی به معنای واقعی معجزه شده بود 

میخوام بهت بگم ماها تلاشمون رو میکنیم منتهی اون بالایی که باید بخواد 

تو هم خیلی فکرت و درگیر نکن .به خدا یه روز به خودمون میایم که به اندازه ۲۰ سال پیرتر از سنمون هستیم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که خیلی زود همه چی حل میشه و زندگیت روی روالش میفته عزیزم فقط تنها توصیه ای که دارم اینه ک ...

میفهمم چی میگی عزیز دلم. 🥺

ن کار نمیکنم خانه دار هستم

ولی تا ی حدی طراحی کار میکنم 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام خانمها 

من امسال ۳ بار عمل با بیهوشی داشتم الان مدتی هست حافظم به شدت ضعیف شده. 

اینجاهم میام اسمها یادم میره، کی چی گفت یا کی الان در چه مرحله، اسم بعضی فامیل هامون یادم رفته 

باید فکر کنم تا یادم بیا دیروز چی خوردیم 

الان یک دفتر دارم که روزانه کارهامو مینویسم ، باز بعضی روزها یادم میره چیکار میخواستم بکنم.

الان هم با شوهرم دعوا کردیم اصلا ملاحظه نکرد. البته من یک کوچیک مقصر بودم اما بنظرم باید ملاحظه میکرد.

رفت نماز بخونه، منم سریع اومدم اینجا. 

من خیییییییییییئییییییییلی دختر دوست داشتم ، همش آرزو داشتم دختردار بشم 

اما الان میگم پسر داشته باشم که نبینم دخترم رنج بکشه از خانواده شوهر و یا مسائل اجتماع و ...

هر چند که خدا تعیین میکنه چی داشته باشیم. 

فعلا دوستان 

ان شاءالله همگی حاجت روا شده باشید. حاجات دلتون برآورده به خیر بشه.

سلام من سنندج هستم اما درمانم رو بردم تهران الانم توی سیکل انتقال جنین هستم

بسلامتی عزیزدلم 

ایشالا انتقالت مثبت بشه و بارداری‌تو بسلامت و دلخوشی بگذرونی

کوردی یا فارس؟

سنندج کلینیک ناباروری داره ؟

شما ک میری تهران جایی واسه موندن داری یا کلا چکار میکنی واسه رفتو امدش ؟

منم ساکن مریوانم رفتم همدان ی بار انتقال دادم ک دیروز آزمایش دادم منفی شد  الان موندم چکار کنم دوباره برم همدان یا شهر دیگه 

منم هر وقت میرم دکتر از استرس نزدیکه سکته بزنم  ان شاالله خدا زود زود به دل هممون نگاه کنه ...

انشاءالله.من از استرس تپش قلب میگیرم انگاری که میخواد بیاد تودهنم.والله بعضیا میان انگار نه انگار ریلکس

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم ، ولی چه بد اگر واقعا ندونه چه روشی هست شانگهای ، چشم عزیزم میگم الونوا رو حتما 🙏🙏❤️❤️

ان شاالله که بتونن انجام بدن .چشمت بی بلا .ان شاالله که بهترین نتیجه رو داشته باشین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستای عزیزم ازتون خواهش میکنم تو این روز عزیز شهادت حضرت فاطمه زهرا برای من بیچاره دعا کنید زن ...

ساراجون هیچ تغییری نکردن؟ مشاوره چطور؟ رفتین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوره قبل انتقال رفتین ؟روز چند پریودی عمل شدین ؟

بله پریود قبل انتقال فکر کنم روز ۱۸پریودی بود بعد پریود شدم انتقال دادن ولی بعضی هام دیرتر یا زودتر براشون انجام دادن و تا ۱۳ روزم بعد عمل لک داشتم ودکتر گفت ااگه خونت رون شد یعنی پریودشدی بیا برایه شروع سیکل باید مواضب باشی بفهمی ‌کی پریود میشی خیلیام لکه بینیشون دوسه روزه دوروز اولم استراحت کن

گلم امکانش هست اینجا عکس بزاری منم میخام برای همسرم بخرم نمیدونم کیوتن و سلنیوم چه جوری باشه اما کوا ...

نمیدونم چرا اینجا عکس نمیاد عکس یه سری ازمایش هارو خواستم برایه یکی از دوستان بدم نیومد الان خونه نیستم برم خونه اسمم دقیقشو برات میفرستم فرتیل ایدم مردانه بگیر