2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048236 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برا دلت

نگو جونم خدا نکنه مرسی که این روزا واقعا کمکم کردی خدا دلتو به زودی شاد کنه امروز از حضرت فاطمه خیلی برات دوقلو سالم و صالح خواستم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم منم دیشب مطب  دکتر رستمی بودم😁😍 توی مطب به یادم بودی می گفتم شاید هم باشی و من نمیشناس ...

والله استرس داشتم یاد هیچی نبودم.اره بامن سه قلو.حالا فعلا که من تو تخمک کشیش موندم.انشاءالله که خدا به هممون نظرکنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نمیدونم عزیزم چیکار کنم دو دل موندم! 🥺 

خوب فکرات رو بکن .انشالله که بهترین تصمیم رو میگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب فکرات رو بکن .انشالله که بهترین تصمیم رو میگیری

ممنون عزیزم 

چقدر امضاتو دوست دارم

از همه میخام برام دعا کنن حال دلم خوب شه

سلامتی روحمو ب دست بیارم🙏🙏🙏🙏

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم با توجه به ازمایش اگه داشته باشی میتونی اهن بگیری خارجیش بهتره من با ایرانیش حالت تهوع دا ...

پروانه آزمایشش کدوم فاکتوره میدونی ؟ نمیدونم توی آزمایشای من انگار دکتر ننوشته برام 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منفی شد گلم😔 دکترم ال دی داده این دوره که ۲۰ دورم برم مطب خراش بده و ماه بعد انتقال مجدد برای سومی ...

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه 

ایشالا این بار خبر خوش میدی بهمون 😍😍🤲🤲🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
والله استرس داشتم یاد هیچی نبودم.اره بامن سه قلو.حالا فعلا که من تو تخمک کشیش موندم.انشاءالله که خدا ...

منم هر وقت میرم دکتر از استرس نزدیکه سکته بزنم 

ان شاالله خدا زود زود به دل هممون نگاه کنه و بچه های سالم و صالح نصیب منتطرهای این تاپیک بکنه الهی امین یا رب العالمین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍