2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
دکتر گفت برایه تعیین جنسیت بدی برایه پسر بیشتر شدنه؟من دکتر بهش کیوتن سلنیوم فولیک اسید خودمم میخوام ...

گلم امکانش هست اینجا عکس بزاری منم میخام برای همسرم بخرم نمیدونم کیوتن و سلنیوم چه جوری باشه اما کوالی فول همون فولات تقریبا دیگه اسید فولیک نمیگیرم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام دوستای عزیزم ازتون خواهش میکنم تو این روز عزیز شهادت حضرت فاطمه زهرا برای من بیچاره دعا کنید زن ...

سلام ساراجون عزیزدلم دارم میرم شهر ری امامزاده عبدالله اونجا حتما برات نماز حاجت میخونم نذر میکنم تا ب زودی بیای بهمون بگی که مشکلاتت حل شده عزیزم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم ازتون خواهش میکنم تو این روز عزیز شهادت حضرت فاطمه زهرا برای من بیچاره دعا کنید زن ...

سلام دوست جونم خوبی. خیلی تو فکرتون بودم نی نی سایتم مشکل پیدا کرده بود الان براتون درخواست دوسی فرستادم میشه قبول کنید

عزیز دلم دکتر به من گفت وقتی یکی سه تا انتقال منفی  داره یه مشکلی باید باشه وقتی رحمو جنین عالی ...

هزینش خیلیه؟

آزمایش خونه؟

خیلی ممنونم که توضیح دادی🌹🌹🌹

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

اینوزیتول اونم خوراک تخمکه الان اینوفولیک اینوزیتول داره با فولیک اسید مواد اینو زیتول چیه؟ اگه همین ...

پروانه جون یه سوال، بمن چرا هیچ قرصی نداده فقط گفته استرادیول از روز ۲۱ 🙄 البته شاید بخواد بعد از سونو و همزمان با داروهای تحریک تخمدان واسه پانکچر قرص تقویتی بده !! ولی مگه نباید از چندماه قبل خورد تقویتی تخمدان رو ؟ 

من خودم الان سه ماهه اسیدفولیک۱ میخورم و یکماهه شروع کردم ویتامین D3. میخورم بهمراه ول وومن 

بنظرت کافیه ؟؟ اینوزیتول که میگی برای تخمک خوبه با تجویز پزشک میخوری؟

دیشب مرکز رفته بودم یه خانومی اومده بود برای سونو قلب سه قلو براش گرفته بود صداش هم گذاشت وقتی دیدم ...

عزیزم منم دیشب مطب  دکتر رستمی بودم😁😍

توی مطب به یادم بودی می گفتم شاید هم باشی و من نمیشناسمت😍😘

عزیزم من توی اتاق سونو بودم یه خانمی دوقلو باردار بودی

ان شاالله زود زود نوبت خودت هم میشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
پروانه جون یه سوال، بمن چرا هیچ قرصی نداده فقط گفته استرادیول از روز ۲۱ 🙄 البته شاید بخواد بعد از س ...

گلم ظهیری تقویتی نمیده 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام نیاز خوبی چخبرا چه کردی با درمان؟ نیاز داروهام هرمونی نیست البته اگه استرادیول جزئش نباشه  ...

سلام عزیزم خوبی فدات همون استرادیول هم هورمونیه دیگه طبیعیه فدات منم به خدا همینم با این همه فشار طبیعیه نگرانی و استرس 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام ساراجون عزیزدلم دارم میرم شهر ری امامزاده عبدالله اونجا حتما برات نماز حاجت میخونم نذر میکنم تا ...

سلام عزیز دلم من فداتون بشم مرسی یعنی میشه خدایا خودت به فریادم برس خیلی خستم. مرسی عزیزم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوست جونم خوبی. خیلی تو فکرتون بودم نی نی سایتم مشکل پیدا کرده بود الان براتون درخواست دوسی فرس ...

سلام دختر کجایی چقد توی فکرت بودم چقد منتظرت بودم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭