2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
اخ لعنت به من که شب دیر میخوابم دکتر قرص خوابم داده ولی کم اثره خوابم میوفته تو روز 

عزیزم دیروقت نخوریا قرصو اینجوری دیرتر خوابت میگیره. و اینکه حتما قبل غذا و با شکم خالی بخور. من هر وقت با شکم خالی خوردم سریع اثر گذاشته ولی بعد غذا خوردنی چند ساعت طول می کشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از قرص که سر درنمیارم ولی به خاطره حس مثبت و نی نی قشنگی که قراره خیلی زود مهمون دل مهربونت بشه خودت ...

کافیه برم بیرون حالا حالا ها خونه نمیام😂 سرگرم میشم

راست میگی الان میپوشم میزنم بیرون

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دیروقت نخوریا قرصو اینجوری دیرتر خوابت میگیره. و اینکه حتما قبل غذا و با شکم خالی بخور. من هر ...

عه نمیدونستم مرسی که گفتی قشنگم♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این روزا اصلا حال دلم  خوب نیست  همش منتظر بودم برم تو سیکل انتقال حالا که رفتم تو سیکل د ...

ی بخشیش طبیعیه عزیزم. ولی تو رو خدا ول کن این فکرارو. این مسائل همیشه هست فکر میکنی ده سال بعد وضع دنیا عالیه؟ ی چیزی رو بیاین فراموش نکنیم ما تا یه حدی نسبت ب تامین بچه وظیفه داریم یادمون نره که اون بچه هم خدا داره که روزی شو تضمین کرده.خدای الان با خدای ۱۰۰۰ سال پیش و ۱۰۰۰سال آینده هیچ فرقی نکرده . شکر خدا ما هم که ننشستیم نگاه کنیم چ مادی چ درمانی داریم تلاش می کنیم. تا جایی ک بتونیم تامین شون می کنیم. با این فکرا اذیت نکن خودتو عزیز دلم🥺 ان شاالله تو همین سیکل مامان میشی و خوش خبر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم حس بدیه خیییلی من یکبار سال نود و چهار بیبیم مثبت شد آزمم متبت برا خانواده ها شیرینی خریدی ...

نگار جون آزمایش ایمنی و انعقادی اینارو دادین؟

سلام پروانه جون خوبی ؟  میگم پروانه‌کم‌خونی داشته باشیم چه قرصی خوبه بخوریم ؟ اصلا خودمون میتو ...

سلام عزیزم با توجه به ازمایش اگه داشته باشی میتونی اهن بگیری خارجیش بهتره من با ایرانیش حالت تهوع داشتم ولی اگه کم خونی نداشته باشی اهن رسوب میکنه تو بدنت پس باید مطمین باشی گلم

سلام دوستان تعیین جنسیت ؛یه سوال برای اینکه شانس اسپرم ایگرگ زیاد بشه برای شوهرم چه تقویتی استفاده ک ...

دکتر گفت برایه تعیین جنسیت بدی برایه پسر بیشتر شدنه؟من دکتر بهش کیوتن سلنیوم فولیک اسید خودمم میخوام بهش کاسنی بدم ودکتر خودمم ولمن داده 

ن عزیزم  اصلا دلم نمیخاد پامو  بزارم رویان ی ترسی تو جونم افتاده تا الان س بار وقت گرفت ...

نگار جان نمیخوای جنین هات انتقال بدی مام ؟

اونجا واقعا آمار مثبتش بالاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما آزمایش کاریوتایپ و انعقادی چیه؟ لازمه من بدم؟ برام یکم،توضیح بدید لطفا

عزیز دلم دکتر به من گفت وقتی یکی سه تا انتقال منفی  داره یه مشکلی باید باشه وقتی رحمو جنین عالین پس تا اون مشکلو نیابین سسیکلو برات شروع نمیکنیم بعد گفت راه یافتنه مشکل ایم دوتا ازمایشه اگه اینام مشکل نداشته باشن قبل انتقال باید کارای دیگه مثله خراشو پی ار پی و اینارو انجام بدیم 

خانما ببخشید خراش اندومتری داخل مطب انجام میشه فایده داره؟من زنگ زدم ابن سینا گفتن نه اون سطحی هست و فایده نداره .فقط با عمل انجام میشه .شما کسی رو میشناسید انجام بده و مثبت بشه ؟

خانما ببخشید خراش اندومتری داخل مطب انجام میشه فایده داره؟من زنگ زدم ابن سینا گفتن نه اون سطحی هست و ...

عزیزم خودم اون بایری که مثبت شدم هیسترو کردن برام و همراهش خراشم دادن با بیهوشی مثبتم شدم ولی مطبشو نمیدونم