2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
این روزا اصلا حال دلم  خوب نیست  همش منتظر بودم برم تو سیکل انتقال حالا که رفتم تو سیکل د ...

چقدر همدل🫂💜

ولی بعد یه تایم از این حسی که تو داری خارج شدم

الان که نمیدونم چه مرگمه 💔

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان تعیین جنسیت ؛یه سوال برای اینکه شانس اسپرم ایگرگ زیاد بشه برای شوهرم چه تقویتی استفاده کنم؟ دکترم فقط امگا و کوالی فول داده خودمم تغذیه ای بیشتر میوه و سبزی اینا بهش میدم البته یه گروهی یه خانومی بهم گفت کاسنی تاثیر داره اونم بهش میدم لطفا هر کس تقویتی خوب میدونه بگه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا من از قبل پانچر اینارو میخوردم انقد ازشون اضافه اومده کسی هست که بخواد؟ فقط تاریخ انقضا ...

سلام خوبی اینو فولیک رو چثد گرفتی؟ایرانیه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چقدر همدل🫂💜 ولی بعد یه تایم از این حسی که تو داری خارج شدم الان که نمیدونم چه مرگمه 💔

چرا انقد نا امیدی؟خدا قهرش میاد حالا که انقد بهت لطف کرده خداروشکر جنین های زیاد و خوب داری موقعیت انتقالت عالی شده شکر گذار باش خوشحال باش درسته ی مقدار استرس  طبیعیه ولی نه واسه وقتی که خدا همه چی رو داره عالی پیش میبره بلندشو توکل به خدا کن انشالله که مامان میشی و از این حالت درمیای عزیزدلم

سلام خوبی اینو فولیک رو چثد گرفتی؟ایرانیه؟

هیچی یادم نمیاد که چند شدن 

هرچی دکتر گفت همونو خریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا انقد نا امیدی؟خدا قهرش میاد حالا که انقد بهت لطف کرده خداروشکر جنین های زیاد و خوب داری موقعیت ا ...

نمیدونم چه حسیه 

به انتقال مثبتم خیلی بیشتر امید دارم تا منفی شدن

منظورم این حسو حالم ربطی ب انتقال نداره...

من ضمیمه افسردگی ام دارم خدا کنه اون نباشه 

راستی دکتر یه قرص خواب داده گفته کسایی که افسرده هستن نخورن 

بنظرت این حالم واسه اونه؟

البته هنوز اونقدر حالم بد نیست که همش اشک بریزم 

ولی میرم تو اتاق برقم خاموش میکنم حس پژمردگی دارم

ولی دیشب مهمون داشتم اوکی بودم 

نمیدونم چرا روحی خستم 💔💮

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا انقد نا امیدی؟خدا قهرش میاد حالا که انقد بهت لطف کرده خداروشکر جنین های زیاد و خوب داری موقعیت ا ...

منظورم اینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبی؟ رفتی انتقال؟

ن عزیزم 

اصلا دلم نمیخاد پامو  بزارم رویان

ی ترسی تو جونم افتاده

تا الان س بار وقت گرفتم نرفتم

ایندفعه بار چهارمه نمیدونم برم یا نرم🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اخ 🫂 نمیدونم چی بگم کاش آدم همون اول منفی بشه اینجوری شوک خیلی بدی بهش وارد میشه  من انتقال ...

آره عزیزم حس بدیه خیییلی من یکبار سال نود و چهار بیبیم مثبت شد آزمم متبت برا خانواده ها شیرینی خریدیدم همه از ذوق گریه میکردن رفتم سونو ساک دیده نشد بعد پریود شدم بعد از اون سال نودو هفت یا هشت یادم نیس رفتم رویان ی ای یوی ای منفی یه ای وی اف منفی دومیش مثبت ک باز بتام افت کرد😭😭😭😭😭

آره عزیزم حس بدیه خیییلی من یکبار سال نود و چهار بیبیم مثبت شد آزمم متبت برا خانواده ها شیرینی خریدی ...

🥺🫀

تو این تاپیک دردامون مشترکه کاملا حستو درک میکنم نگار جان🫂

انشالله خدا رحمی به دل ماها بکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺🫀 تو این تاپیک دردامون مشترکه کاملا حستو درک میکنم نگار جان🫂 انشالله خدا رحمی به دل ماها بکنه

ایشاالله عزیز دلم ،خدا نگاه کنه بهمون، واقعا براش کاری نداره دلمونو شاد کنه! 

آلائه جان چرا همیشه نصفه شب بیداری ؟؟ از یکماه مونده به انتقال کم کم خوابت را تنظیم کن دیروز تو مطبم ...

آره عزیزم خیییلی. من تقریبا ی ماهه خوابم باز بهم ریخته قبلش قرص خواب میخوردم منظم میخوابیدم. الان نزدیک امتحانا ک شده کلا بهم ریخته خوابم . از اول همیشه شبا راحتتر درس میخوندم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها میگم برای پانکچر چه مکملایی بگیرم؟؟ بچه ها قبلا گفته بودن یادم رفت چه چیزایی بودن

عزیزم من کیوتن و اووابوست و dhea(بچه ها میگفتن این با تجویز دکتر باشه مث اینکه) ویتامین دی داشتم. سیکل های قبلی فموبرا و اوپتی وومن هم داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم چه حسیه  به انتقال مثبتم خیلی بیشتر امید دارم تا منفی شدن منظورم این حسو حالم ربطی ب ...

از قرص که سر درنمیارم ولی به خاطره حس مثبت و نی نی قشنگی که قراره خیلی زود مهمون دل مهربونت بشه خودتو آماده کن ی مامان قوی و شاد بشی نزار این انرژی منفی باهات بمونه خدای نکرده تاثیره بدی روت بزاره همین حالا پاشو به خودت برس خودتو سرگرم کن اصلا بزن بیرون ،