2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
بچه ها چیکار کنم سیکل پانکچرم کنسل کردن آمپول ها رومن جواب نداد.خیلی حالم گرفته😔چقدر دیگه باید بدوم ...

عزیزم توکل کن به خدا ، امیدت را از دست نده ، به حق این روز عزیز که بزودی زود مامان میشی گلم ❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکل کن به خدا ، امیدت را از دست نده ، به حق این روز عزیز که بزودی زود مامان میشی گلم ❤️❤️

ممنون عزیزم.کاری از دستم برنمیاد فقط باید دوباره توکل کنمو باز از نو شروع کنم سخته خیلی اینم که راهت دورباشه باز باید بری وبیای وچه حرفای که شنیده میشن.شرایطم برای رفت وآمد سخته باید کلا به همه جواب بدم کجا میرم😪

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام پروانه جون خوبی؟؟میگم دکتر برات چه مکملایی داده آخه شماهم مثل من پلی کیستیک هستی. من توسیکل تخ ...

سلام عزیزم به من اوابوست داده روزی دوتا با متفورمین روزی دوتا وچون من شاید سه ماهی طول بکشه ا برم برایه تخمک کشی به جای اوابوست فعلا ایننو فولیک میخورم ۵۰روز قبل تخنک کشیم اوابوست میگیرم چون خیلی گرونه لعنتی

سلام عزیزم به من اوابوست داده روزی دوتا با متفورمین روزی دوتا وچون من شاید سه ماهی طول بکشه ا برم بر ...

میگم اینوزیتول خوبه؟؟به من داده یا اینوفولیکم بگیرم؟؟

مکملای دیگه هم میخای استفاده کنی اگه اره اسمشونو بهم میگی؟؟

دوبار...  بار اول دو جنین منفی شد، بار دوم سه جنین انتقال دادن سه بار آزمایشم مثبت با بتای پای ...

عزیزم خیره انشالا ایندفعه مثبت میشی و بغل میگیرنش 😍!مشکلت چیه نگار جان

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
میگم اینوزیتول خوبه؟؟به من داده یا اینوفولیکم بگیرم؟؟ مکملای دیگه هم میخای استفاده کنی اگه اره اسمش ...

اینوزیتول اونم خوراک تخمکه الان اینوفولیک اینوزیتول داره با فولیک اسید مواد اینو زیتول چیه؟ اگه همیناس دیگه نمیخواد شاید منم اینوزیتول بگیرم پودر اینو فولیک اذیتم میکنه خوردنش والله من توی هفته دوبار ویتامین ای سی زینکم گاهی میخورم ولی اینارو تاشروع اوابوست میخورم چون اوابوست خودش داره کیوتنم میخورم ال ارژنین البته اضافه دارم خونه حیفمه شنیدمم برایه قبل تخمک کشی خوبه اونم مرتب نه ولی میخورم ولی دکتر خییییییلی برایه ماها رو کاهش وزن تایید داشت به من گفت تا زیر ۷۰ نشی بهت دارو نمیدم پیاده رویم روزی یک ساعت که من از این ایتم خدایییی خیلی جواب گرفتم حتما برو من از ۱۷تا تخمک ۱۵تا جنین خوب دادم در صورتی میگن ماها کیفیت تخمکمون پایینه

میگم اینوزیتول خوبه؟؟به من داده یا اینوفولیکم بگیرم؟؟ مکملای دیگه هم میخای استفاده کنی اگه اره اسمش ...

سلام عزیزم خواهر شوهر من تخمکهاش ضعیف بود شیراز ی طب سنتی هست تو سیاهتگر گفته بود ی تخمکی برات بسازم یعنی واقعا هم داروهاش براش خوب شد الان دوقلو بار داره کاش ی پیش اینم میرفتی مشورت میکردی  از این عطاریا نیستا  تو انگلیس اموزش دیده

اینوزیتول اونم خوراک تخمکه الان اینوفولیک اینوزیتول داره با فولیک اسید مواد اینو زیتول چیه؟ اگه همین ...

پیاده روی تو خونه انجام میدم.بعد من پارسال تخمک کشی کردم با اچ ام جی وسینال روم جواب داد ولی امسال با منوپیور نه خیلی تو ذوقم خورد.برای همین سیکلم کنسلش کرد دکتر.نمیدونم موادش چیه نگاه نکردم.فولیک اسیدم میخوری؟؟به من فست فولات داده

سلام عزیزم خواهر شوهر من تخمکهاش ضعیف بود شیراز ی طب سنتی هست تو سیاهتگر گفته بود ی تخمکی برات ...

ممنون عزیزم چشم تونستم میرم

بچه ها لازم دیدم اینجا بگم چون ممکنه کسی یا کسانی  اینجا باشه که رحم اجاره ای بشه

تو رو خدااگه رحم اجاره میشی  انتقال دادی خیلی احتیاط کن دو نفر همه امید و زندگیشون به تو بستگی داره فکر کن واقعا بچه خودته با یه بارداری پر خطر من کسیو میشناختم که میخواست رحمشو اجاره بده ۳ بار براش انتقال دادن و نگرفت برای هر انتقالیم مقداری پول گرفت بعد به من گفت من که نمیتونستم کامل استراحت کنم خودم دو تا بچه دارم اگه میخواست بگیره میگرفت همه جنینای اون بنده خداها هم هدر داد به اونا میگفت استراحت مطلقم