2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
خانمی من 17مهر پانکچر شدم و جنین هامو فریز کردن الان از روز 21قاعدگی ماه قبلی این آمپول رو میزنم تا ...

نه واقعا نمیدونم چرا تو سیکل انتقال داده بهت تا جایی که من میدونم بوسرلین برا جلوگیری از ازادسازیه به نظرم زنگ‌بزن به دکترت 

تعداد که خیلی پایین بود.اگر اشتباه نکنم ۳ میلیون .تحرک a صفر .مورفولوژی صفر .تازه همسر من سابقه دی ا ...

آستاره جان اون‌موقع که شرایطتون اینجوری بود ،دی اف ای هم‌ بررسی نکرده بود چی شد ؟ جنینات چندتا بودن ،کیفیتشون‌ و اینا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم پایین بود همیشه دکتر تو سونو میگه ذخیره پایینه تخمدان کوچیکه ولی از ۳ سال پیش تقریبا آزمای ...

سلام ‌گلم‌ خوبی ؟

فاطمه‌ جون انشالله قبل عید انتقال داری ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای کاش بتونی با پزشک یا ماما تماس بگیری .ببینی نظرشون چی هست ؟کدوم مرکزی ؟

کلینیک رویش میرم فلکه دو تهرانپاس راستش نگفتم آخه احساس میکنم اینقد که سوال میکنم کلافه شون کردم اینکه کلافه میشن از دستم اعصابم رو بهم میریزه الان خواستم بپرسم خانوما میشه بگید کسی مثه من بوده یه دوز سوپرفکت رو نزنه و مشکلی براش نبوده باشه؟

آستاره جان اون‌موقع که شرایطتون اینجوری بود ،دی اف ای هم‌ بررسی نکرده بود چی شد ؟ جنینات چندتا بودن ...

دکتر بعدش آزمایش مجدد نوشت .که داخل اون آزمایش تعداد بالا رفته بود و کمی هم تحرک تغییر کرد .دکتر هم دستور میکرو داد .هیچ دارویی هم نداد .ولی من خودم بهش دارو دادم 

ببین رویان هیچ اطلاعاتی به بیمار نمیده .حتی پرونده رو هم نمیزاره نگاه کنی من خودم چند بار شرایط پیش اومد که دیدم 

روز لقاح شرایط اسپرم خیلی تغییر کرده بود .تحرک شده بود ۴۰ درصد .تعداد اگر اشتباه نکنم ۲۰ میلیون ولی مورفولوژی همون صفر بود 

با این شرایط از ۹ تا تخمک ۷ تا جنین تشکیل شد که یکیش کلا قابل فریز نبود .یکی هم روز انتقال از فریز خارج نشد و بقیه هم انتقال دادم که نتیجه بخش نبود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگر فقط مشکل تعداد هست دارو بهش بده چون معمولا تنها آیتمی که خوب تغییر میکنه همین تعداد هست  ذ ...

آستاره جان الان سه ماهه میخوره هم ولمن میخوره هم ویتامین e 

صبحها عسل و سیاهدانه ، روزها شیرموز وای بعد از ۳ماه فقط ۳میلیون بالارفت ، دکتر گفت اذیتش نکن خیلی تغییر نمیکنه☹️

کلینیک رویش میرم فلکه دو تهرانپاس راستش نگفتم آخه احساس میکنم اینقد که سوال میکنم کلافه شون کردم این ...

اشکال نداره زنگ بزن. اونها که نمیدونن کی پشت خطه .شرایطت رو توضیح بده اونها هم وظیفشون راهنمایی کنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اشکال نداره زنگ بزن. اونها که نمیدونن کی پشت خطه .شرایطت رو توضیح بده اونها هم وظیفشون راهنمایی کنن

اره الان دیگه زنگ زدم پرسیدم البته یه مرکز دیگه بود چون رویش الان دیگه کسی نیس 

دکتر اینجاگفت من شرایط شما رو نمیدونم ولی هر دارویی که فراموش بشه به محض یادآوری استفاده کردنش خیلی بهتر از حذف کردنشه مخصوصا که تا فردا  و دوز بعدیش حدود13ساعت مونده پس حتما بزن 

الان هم اینجاگفتم که اگه کسی شرایط من براش پیش اومد بدونه 

دکتر بعدش آزمایش مجدد نوشت .که داخل اون آزمایش تعداد بالا رفته بود و کمی هم تحرک تغییر کرد .دکتر هم ...

چه داروهایی به همسرت دادی عزیزم ؟ تعدادش چندمیلیون بالارفت؟ بعد چندماه دارو خوردن؟

آستاره جان الان سه ماهه میخوره هم ولمن میخوره هم ویتامین e  صبحها عسل و سیاهدانه ، روزها شیرمو ...

بازهم خوبه سه میلیون رفته بالا .ولی اگر قراره میکرو کنی اصلا نباید داروهاش قطع کنی 

منم تعجب کردم ، لابد اصلا با این روش کار نمیکنه ، مجبورم خودم را بسپرم به دستش رادیس جان توکل به خدا ...

آره خیلی ها با این روش آشنایی نداره مثل اینکه پایه گذار این روش، رویان هستش .اشکالی نداره ان شاالله بهترینها برات رقم میخوره و کلی جنین خوب داشته باشی پس بهشون بگو الونوا براتون تجویز کنه برای ذخیره پایینها بازم نسبت به بقیه بهتر جواب میده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چه داروهایی به همسرت دادی عزیزم ؟ تعدادش چندمیلیون بالارفت؟ بعد چندماه دارو خوردن؟

داروهاش ویتامین سی .فولیک اسید،کیوتن بود 

از سه ماه قبل ما فقط نون سنگک میخوردیم

کلا سرخ کردنی رو حذف کردیم 

معذرت میخوام ولی شستشوی بیضها هر دو ساعت با آب خنک هم تاثیر داره

۳ ماه دارو مصرف کرد

آهان ژل رویال هم می‌خورد

میگم من دقیق نمیدونم که چقدر تغییر کرد چون رویان هیچ اطلاعاتی به بیمار نمیده

اره الان دیگه زنگ زدم پرسیدم البته یه مرکز دیگه بود چون رویش الان دیگه کسی نیس  دکتر اینجاگفت ...

کار خوبی کردی زنگ زدی الان دیگه خیالت راحته