2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
🤣🤣🤣 ممنون عزیزدلم همچنین براش شما❤️❤️❤️ امیدوار شدم که جنین هاتون همه aبود بسلامتی ،خداروشکر عزی ...

قربونت برم . ممنونم عزیزم❤️❤️❤️

میدونی تو این ۷-۸ سال کاملا ب این رسیدم ک کیفیت هم خیلی مهم نیس. فقط باید خدا بخواد ک بشه. ان شاالله هر کیفیتی که باشه با همون انتقال اول مامان بشی عزیزم❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا آلا جون ، ولی متاسفانه این دکتر تو‌رشت بعد از مهرافزا بهترینه ، یعنی ترجیح میدم اگه تو‌رشت بخوام ...

عزیزم از منی ‌که انتخاب اشتباهو کشیدم میشنوی با توجه به دکترت و گفته هاش این ریسکو نکن چون زخیرت پایینه یه سره برو جای معتبربه نظرم دوستان اینجا خیلی از دکترها بهترن من صد بار بهم گفتم تو اولین انتقال منفی این ازمایش هارو بدم دوستان اینجا ولی دکترم میگفت لازم نیست ولی بعد سه بار تخمک کشی و اون همه انتقالو سقط اخرش باید بدم اگه دکترم خوب بود و حرف بچه هارو گوش میدادم الان از صفر شروع نمیکردم بازم تصمیم با خودته ببخشید زیاد فک زدم چون خودم تو شرایط شما بودم میگم

عزیزم روی تعداد تاثیر داره جنینت کم تشکیل میشه پس باید روی کیفیت خییییلی کار کنی تا کل تخمکات جنین ب ...

حتما عزیزم، متوجه شدم البته اینجا فقط تو مرکز مهر انجام میدن و میگن جنین شناس هاش خوبند ولی نمی‌دونم علمی ندارم دربارشون☹️ 

بچه ها از همگی ممنون بخاطر توضیحاتتون🙏🙏🙏🙏

نتیجه این شد پیش مهرافزا هم برم مشاوره بگیرم و رژیم غذایی سالم و همچنین ورزش 

حالا ۲۵ام هم از طرفی باید برم پیش ظهیری سونو بشم دکتر را میبینم ببینم چی میگه 

عزیزم زخیره ربطی به کیفیت نداره مرکز قبلیت بی سواد بودن کیفیت به چیزای دیگه بستگی داره

منم موندم واقعا ک چطور دفعه قبلی ک همه aبودن کیفیت بد نبود فقط پانکچر دوم ک کیفیت خیلی پایین بود یهو نیازمند تخمک اهدایی شدیم. 

البته واقعا اونجام خیلی خوب بودنا ولی این نتیجه گیری اخر واقعا شوکه ام کرد. از طرفیم ک سنمم داره بالا میره طبیعیه  هم کم بشه ذخیره و هم کیفیت پایین بیاد.

ولی دکتر الان رو واقعا تا اینجا راضی بودم. الانم در مورد سابقه پولیپ و... گفتم گفت الان چون رحم خون داره خیلی نمیشه نطر داد ، روز ۱۴-۱۵  پریود برم ک وضعیت رو بررسی کنن گف لازم باشه با سونوی مخصوص بررسی می کنیم. منطورشو ولی متوجه نشدم از سونوی مخصوص

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چون تعداد جنینت کمه وکمتر میتونی انتقال بدی ولی کسی که جنین بیشتر داره موفقیتش بیشتره و تعداد ...

ممنون عزیزم ، میرم پیش به دکتر دیگه هم مشاوره بگیرم مهرافزا رییس موسسه مهره تو گیلان ، اگر بتونم وقت بگیرم 

منم موندم واقعا ک چطور دفعه قبلی ک همه aبودن کیفیت بد نبود فقط پانکچر دوم ک کیفیت خیلی پایین بود یهو ...

عزیزم انشالله نتیجه بگیری خیلی برات خوشحال شدم این بار جنینات زیاد شد ما چند تا قدیمی تاپیکم خدا کنه مادر بشن 

فاکتوراش چه طوری بود ؟ تعداد و‌حرکت و سرعت ؟ هر چند اصلا دی اف ای ربطی به فاکتورای دیگه نداره ولی نم ...

تعداد که خیلی پایین بود.اگر اشتباه نکنم ۳ میلیون .تحرک a صفر .مورفولوژی صفر .تازه همسر من سابقه دی اف آی بالا رو هم داشت یعنی داخل آزمایشات قبلی دکتر متوجه شده بود ولی باز هم آز dfi رو ننوشت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم انشالله نتیجه بگیری خیلی برات خوشحال شدم این بار جنینات زیاد شد ما چند تا قدیمی تاپیکم خدا کنه ...

ممنووونم عزیزم❤️❤️ قربووونت . ان شاالله ان شاالله😍😍

چرا آلا جون ، ولی متاسفانه این دکتر تو‌رشت بعد از مهرافزا بهترینه ، یعنی ترجیح میدم اگه تو‌رشت بخوام ...

نه عزیزم داره سرت کلاه میزاره 😂😂تاثیری نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم از منی ‌که انتخاب اشتباهو کشیدم میشنوی با توجه به دکترت و گفته هاش این ریسکو نکن چون زخیرت پای ...

بله عزیزم ، واقعا منم خیلی چیزهارو همینجا از بچه ها متوجه شدم ، چشم حتما میرم پیش خود مهرافزا ، فردا که تعطیله ، چهارشنبه پنجشنبه هم سر کارم فول تایم، از شنبه ۸صبح میرم دنبال این ماجرا🙏🙏❤️❤️

جدی میگی بهارک جون؟ هم از سونو کفت و هم آز، امروز جوابم آزم را که در خود مرکز مهر دادم نشون داد پایی ...

ناز دخت جان شما اسپرم همسرتون هم مشکل داره؟؟

بله عزیزم ، واقعا منم خیلی چیزهارو همینجا از بچه ها متوجه شدم ، چشم حتما میرم پیش خود مهرافزا ، فردا ...

انشالله نتیجه میگیری سال ۱۴۰۲ همه میایم و از حالت های بارداری میگیم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم از منی ‌که انتخاب اشتباهو کشیدم میشنوی با توجه به دکترت و گفته هاش این ریسکو نکن چون زخیرت پای ...

ببخشید پروانه جان بعد انتقال منفی چ آزمایش هاییو باید انجام بدیم ؟