2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزیزم خود دکتر را که ندیدم ولی ماماهاش رفت داخل و نشون دادند گویا دکتر گفته ذخیره خیلی پایینه شانس م ...

اینکه میگم از شلوغی مطبش بیزارم منظورم همینه وقت نمیده دو دقیقه با دکتر حرف بزنی ببینی دردت چیه ؛گلم ذخیره پایین هم تعداد کم و هم کیفیت پایین میاره فقط خودت باید اصلاح سبک کنی با پیج فلورا تاجیک خیلی تاثیر داره و سالم خوری و سریعتر هم وارد سیکل بشی زمان از دست ندی 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
نمیتونی ی جای دیگه هم ویزیت بشی عزیزم؟

چرا آلا جون ، ولی متاسفانه این دکتر تو‌رشت بعد از مهرافزا بهترینه ، یعنی ترجیح میدم اگه تو‌رشت بخوام انجام بدم خودمو به این دکتر بسپارم ، اگر نشد دیگه بیام مام 

آلا جون همسرم میگه دوستش گفته غیر از ورزش ، نزدیکی زیاد باعث تحریک تخمدان میشه و ذخیره را میبره بالا ، نمی‌دونم داره شوخی میکنه یانه🤣 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من میخام پانکچر رو شرووع کنم حالا شنبه باید ببرم دکتر ببینه 

ان شاالله ک خیره. منم الان ب دکتر گفتم نگرانم چون دارو رو قطع کردیم ی ماهه ی موقع باز بالا نرفته باشه دوباره برام آزمایش نوشت.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا آلا جون ، ولی متاسفانه این دکتر تو‌رشت بعد از مهرافزا بهترینه ، یعنی ترجیح میدم اگه تو‌رشت بخوام ...

ان شاالله که هر چی خیره پیش بیاد براتون😍

😂 چ باحال نشنیدم من😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم به نظرم دکترت رو عوض کن چون مرکز من اصلا به همچین ازمایشی اعتقاد نداره و من اصلا این ازمایش رو ...

جدی میگی بهارک جون؟ هم از سونو کفت و هم آز، امروز جوابم آزم را که در خود مرکز مهر دادم نشون داد پایینه ها!! وای دلم بالا اومد ، البته الان آلا جان هم گفت کیفیت تخمک هاش هم همه a بوده خداروشکر 

منم احساس کردم شلوغش کرده هنگ کردم گفت تخمک اهدایی، با همسرم مشورت کردم تصمیم گرفتیم یکبار ظهیری انجام بده اگر نشد دیگه قطعا بیام مام عزیزدلم 

اینکه میگم از شلوغی مطبش بیزارم منظورم همینه وقت نمیده دو دقیقه با دکتر حرف بزنی ببینی دردت چیه ؛گلم ...

فدات بشم عزیزم ، همینه واقعا درست میگی ، پیج اینستا داره تاجیک؟؟ چجوری کانکت بشم باهاش؟؟

من وزنم ۶۹ و قدم ۱۶۳ هست ولی میتونم رژیم بگیرم تا ۶۶هم بیام 

برای تقویت تخمک باید گرمی بخورم یا سردی؟؟

جدی میگی بهارک جون؟ هم از سونو کفت و هم آز، امروز جوابم آزم را که در خود مرکز مهر دادم نشون داد پایی ...

گلم مهر افزا با شرایط شما را پذیرش میکنه با اونم یه مشورت بکن فقط به یه دکتر اینهمه اعتماد نکن ذخیرت خیلی پایینه با یکبار پانکچر دیگه چیزی نمیمونه که تازه بخای ریسک کنی البته ببخشید که حرفامو رک میگم امید الکی دوست ندارم 

بچه ها لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید  یعنی ذخیره پایین باعث میشه تخمکهای کمتری آزاد بشه و در ...

عزیزم روی تعداد تاثیر داره جنینت کم تشکیل میشه پس باید روی کیفیت خییییلی کار کنی تا کل تخمکات جنین بشه کیفیتش بسته به خودته ولی تعداد متاسفانه کمه ولی نیازی به اهداییی نیست باباتو باید با تخمک خودت امتحان کنی تا الان چند بار تخمک کشی کردی ولی حتما جایی برو که جنین شناسش خوب باشه چون مثلا سه تا تخمک بدی اگه جنین شناس خوب نباشه میزنه داغون میکنه شوهرتم حتما تقویت کن

فدات بشم عزیزم ، همینه واقعا درست میگی ، پیج اینستا داره تاجیک؟؟ چجوری کانکت بشم باهاش؟؟ من وزنم ۶۹ ...

اسمش رو بزنی پیجش میاد هدف کم کردن وزن نیست فقط فعالیت و خونرسانی زیاد بشه گرمی بخوری مثل انسان های اولیه زندگی کنیم بدون خوردن هیچ نگهدارنده و قند و شکر مصنوعی و خواب به موقع و پیاده روی روزانه و دوری از استرس و ...

بچه ها لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید  یعنی ذخیره پایین باعث میشه تخمکهای کمتری آزاد بشه و در ...

عزیزم چون تعداد جنینت کمه وکمتر میتونی انتقال بدی ولی کسی که جنین بیشتر داره موفقیتش بیشتره و تعداد دفعات بیشتری میتونه انتقال بده نگران نباش فقط کارایی که گفتمو بکن ولی با این وجود میگی دکتر گفته نمیشه شانگهایی دکترت به نظرم سواد نداره گلم چون بهترین روشه تو این چند سال تجربه ی من

ان شاالله که هر چی خیره پیش بیاد براتون😍 😂 چ باحال نشنیدم من😅

🤣🤣🤣

ممنون عزیزدلم همچنین براش شما❤️❤️❤️ امیدوار شدم که جنین هاتون همه aبود بسلامتی ،خداروشکر عزیزم🙏🙏💋💋

تا جایی ک من میدونم فقط تعداد کم میشه . برا من غیر از ی پانکچر مابقی همه جنینام a بود. ولی مرکز قبلی ...

عزیزم زخیره ربطی به کیفیت نداره مرکز قبلیت بی سواد بودن کیفیت به چیزای دیگه بستگی داره