2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
نه الا جون بدنیا نیومده هنوز زوده 🥰

ان شاالله ب سلامتی و سر وقتش😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چون خیلی بالا نیس احتمال داره با دارو انتقال بدن. برا من ۱۸۶۵ بود😅 البته قبل پانکچر برا همین کنسل ک ...

آلا جون شما شانگهای کردی یعنی در دو مرحله پانکچر شدی درسته؟ 

ذخیره‌تون پایین بود؟ 

من نمی‌دونم چرا دکتر گفت درباره من شانگهای جواب نمیده ذخیره ۰.۱۸ هست گفت خیلی پایینه ، کاش میتونستم میومدم تهران انجام میدادم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله به سلامتی ،با خبرای خوب میای عزیزم  Amh چند بود ؟

خیلی پایین ، 0.18  اصلا گیج شدم ، حالم دگرگون شد کلا، از اینکه دکتر قبلی همش تعریف می‌کرد امروز دکتر دیگه کلا ناامیدم کرد گفت شانس موفقیت کمه ، ولی من نمیفهمم چرا

نگران نباش ان شاالله که نتیجه میگیرین چرا گفتن  شانگهای جواب نمیده ؟شانگهای رو کلا به ذخیره پای ...

منم تعجب کردم ، لابد اصلا با این روش کار نمیکنه ، مجبورم خودم را بسپرم به دستش رادیس جان توکل به خدا 

بدون دی اف ای که اصلا میکرو نمیشه ،اینجا تو شهر خودمون میریم دوباره آزمایش میده چون توی رویان به آزم ...

برا همسر منم دی اف آی ننوشته بودن .دکترش سجادی ؟؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون قربونت برم ببخشید انقد سوال میپرسم زیاد اطلاعات ندارم درباره ی ای  وی اف و مراقبتاش دکتر ...

نه بابا چ حرفیه هممون از همدیگه اینجا یاد گرفتیم خیلی چیزارو.

دکترای من تا اینجا رو تغدیه هیچی نگفتن . هر چی بوده منم از بچه های اینجا شنیدم من سر انتقال اول خیییلی همه چی رو رعایت کردم تو دومی ولی نه تو دومی زندگی کاملا عادی داشتم فقط یهو بلند نمیشدم یا کار سنگین مثل  جارو کشیدن و... رو نداشتم. تو هر دو هم منفی شدم متاسفانه.

بچه ها بیان باز بیشتر میگن در این مورد ببخشید من اصلا یادم نمونده اون موارد رو 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید  یعنی ذخیره پایین باعث میشه تخمکهای کمتری آزاد بشه و در ...

تا جایی ک من میدونم فقط تعداد کم میشه . برا من غیر از ی پانکچر مابقی همه جنینام a بود. ولی مرکز قبلی هم ب من گفتن تخمک کیفیت پایینه گفتم از رو چی میگید گف چون تعداد کم میشه همیشه. در حالیکه میگم کیفیت جنینا اکثرا خوب بوده اصلا نمیفهمم ینی چی. الان تو این مرکز هم با اینکه تعداد کم بود ولی جنین ها a بودن. نمیدونم چجوریه اصلا.

کاش با یه دکتر دیگه هم ویزیت بشید

آلا جون شما شانگهای کردی یعنی در دو مرحله پانکچر شدی درسته؟  ذخیره‌تون پایین بود؟  من نم ...

اره عزیزم پایین بود همیشه دکتر تو سونو میگه ذخیره پایینه تخمدان کوچیکه ولی از ۳ سال پیش تقریبا آزمایش ندادم ک بدونم چنده

منم تعجب کردم ، لابد اصلا با این روش کار نمیکنه ، مجبورم خودم را بسپرم به دستش رادیس جان توکل به خدا ...

نمیتونی ی جای دیگه هم ویزیت بشی عزیزم؟

منم تعجب کردم ، لابد اصلا با این روش کار نمیکنه ، مجبورم خودم را بسپرم به دستش رادیس جان توکل به خدا ...

عزیزم به نظرم دکترت رو عوض کن چون مرکز من اصلا به همچین ازمایشی اعتقاد نداره و من اصلا این ازمایش رو تا حالا انجام  ندادم چون تمام دکترای مرکز میگفتن فقط تا حدی از رو تعداد فولیکولها تو تخمدانها با سونوی واژینال میشه فهمید ذخیره خوبه یا بده و اصلا این ازمایش جنبه علمی نداره و حتی یادمه کاربر پشمالو بود فکر کنم اونم مرکز مام میرفت گفت دکترم گفته این آزمایش درست نیس 

بچه ها من با چه امیدی برم تسه سیکلم همین ماه نمیخوام دارو الکی بخورم بذارم چند ماهه دیگه نمیدونم یکی راهنماییم کنه 🙏با این اوضاع فک نکنم جنینی بشه 😓

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
نه بابا چ حرفیه هممون از همدیگه اینجا یاد گرفتیم خیلی چیزارو. دکترای من تا اینجا رو تغدیه هیچی نگفت ...

انشالله که خدا به داد دل همه برسه و دامن همه منتظرا سبزشه کمتر اذیت شیم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
چون خیلی بالا نیس احتمال داره با دارو انتقال بدن. برا من ۱۸۶۵ بود😅 البته قبل پانکچر برا همین کنسل ک ...

گلم من میخام پانکچر رو شرووع کنم حالا شنبه باید ببرم دکتر ببینه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
برا همسر منم دی اف آی ننوشته بودن .دکترش سجادی ؟؟؟

فاکتوراش چه طوری بود ؟ تعداد و‌حرکت و سرعت ؟ هر چند اصلا دی اف ای ربطی به فاکتورای دیگه نداره ولی نمیدونم چرا نمینویسن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش