2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
نهههه😔😔 خیلییی خیلی ناراحت شدم ژیان جان، خیلی حسم مثبت بود برات ، میدونم و میفهمم ، خدا بزرگه ، چن ...

قوربونت بشم عزیزدلم 

خودمم خیلی خیلی امیدوار بودم 

ولی بتام زیر ۱ بود 

هیچی عزیزم اروم اروم برو هیچی نمیشه دوستان بودن طبقه ۴ بوده خونشون بدون اسانسور. نگران نباش

ممنون قربونت برم

ببخشید انقد سوال میپرسم زیاد اطلاعات ندارم درباره ی ای  وی اف و مراقبتاش دکتر فعلا چیزی نگفته 

بعد انتقال تغذیه چطور باشه چیکار کنیم اضافه وزن پیدا نکنیم من بدون ورزش نمیتونم 🥲

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مجدد ویزیت شد و اتفاقا dfi براش مهم بود و گفته بود نگران بوده این ایتمهاش خیلی مشکل داشته باشه ب ...

بدون دی اف ای که اصلا میکرو نمیشه ،اینجا تو شهر خودمون میریم دوباره آزمایش میده چون توی رویان به آزمایشگاه‌ گفته اونم‌گفته دکتر باید بنویسه دکترم ‌گفته لازم نیست ،نمیدونم این دکترا چی میزنن میشینن اونجا والا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بسلامتی عزیزم ایشالله که بعد پانکچر هم بلافاصله انتقال و مامان میشی الهیییی آمیییین❤️❤️❤️ من تازه جو ...

انشالله به سلامتی ،با خبرای خوب میای عزیزم 

Amh چند بود ؟

عزیزم ذخیره تون پایین هستش متاسفانه .به دکتر پیشنهاد بدین با روش شانگهای براتون پانکچر انجام بدن .ال ...

عزیزم خود دکتر را که ندیدم ولی ماماهاش رفت داخل و نشون دادند گویا دکتر گفته ذخیره خیلی پایینه شانس موفقیت کمه و حتی شانگهای هم جواب نمیده😳 و اگر با یکبار نتیجه ندیدیم باید تخمک اهدایی بگیریم😳 من اصلا نمیفهمم ولی . 

بچه ها لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید 

یعنی ذخیره پایین باعث میشه تخمکهای کمتری آزاد بشه و در نتیجه جنین های کمتر ؟

یا اصلا باعث کم کیفیت بودن جنین و پوچ شدن اونا میشه؟؟ 

من اصلا نمیفهمم یعنی چی که شانس موفقیت میکرو را کم میکنه 

راستشو بخوای نه برای ما هم بررسی نکردن شاید اون فاکتوری که مد نظرشون هست که آزمایشات تخصصی انجام بش ...

نمیدونم‌‌ والا دفعه های پیش توی مراکز دیگه مینوشتن ، مورفو صفر ،تحرک‌ کمه 

بچه ها لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید  یعنی ذخیره پایین باعث میشه تخمکهای کمتری آزاد بشه و در ...

ذخیره‌ کم همه اینایی که میگی رو شامل میشه خواهر ،حالا دیگه لااقل باید دکتر کارشو بلد باشه یه جوری داروهای تحریک‌تخمدان رو بده که یه چند تا تخمک باکیفیت خوب باشه 😔

بدون دی اف ای که اصلا میکرو نمیشه ،اینجا تو شهر خودمون میریم دوباره آزمایش میده چون توی رویان به آزم ...

والا بخدا خوب یکدفعه ازمایش رو بنویسن آدم خیالش راحت بشه دیگه .اره انجا انجام بدین حتما

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم خود دکتر را که ندیدم ولی ماماهاش رفت داخل و نشون دادند گویا دکتر گفته ذخیره خیلی پایینه شانس م ...

نگران نباش ان شاالله که نتیجه میگیرین چرا گفتن  شانگهای جواب نمیده ؟شانگهای رو کلا به ذخیره پایین پیشنهاد میدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بسلامتی عزیزم ایشالله که بعد پانکچر هم بلافاصله انتقال و مامان میشی الهیییی آمیییین❤️❤️❤️ من تازه جو ...

ممنون عزیزم 

انشالله به سلامتی پانکچر بشی و با خبرای خوب بیای 

Amh چند بود؟

بچه ها لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید  یعنی ذخیره پایین باعث میشه تخمکهای کمتری آزاد بشه و در ...

هم روی تعداد تخمک تاثیر میزاره هم کیفیت یه سه ماه تقویتی بخورین مثلا deha,اوابوست ،پرگناکر،ویتامین ای،امگا۳ و تعذیه و خوابتونم درست کنین ان شاالله بهتر بشین و بعد پانکچر انجام بدین بعد داروهایی که برای پانکچر هم میدن خیلی مهمه دارو با دوز بالا برای ذخیره پایین اصلا مناسب نیست 

والا بخدا خوب یکدفعه ازمایش رو بنویسن آدم خیالش راحت بشه دیگه .اره انجا انجام بدین حتما

براشون‌ مهم‌ نیست که ما‌ چقدر عذاب میکشیم ، حالا دفعه پیش منو‌ فرستادن پیش یه دکتر گیج بهش میگم من تخمکهام پوچ ‌میشه دو بارم قبلا پانکچر شدم‌ لازمه این ‌بار آزمایش ژنتیک بدم ،میگه حالا اینبارم بیا پانکچر شو 😐انگار پانکچر شدن رفتن به خونه خاله است که اینقدر راحت میگن بعد رفتم پیش مصطفایی بهش گفتم ،گفت آزمایش بدی بهتره 😞