عزیزم تخمک کشی من شهریور بود، انتقالم آذر ماه
از مرداد سردی رو کم کردم و قبل از پانکچر بعضی شب ها شیر موز با مغزیجات فندوق گردو بادام و پسته و کمی قاووتی و خرما میکس میکردیم میخوردیم. چون سنگین هست بجای شام شبمون .
گوشت گوساله رو کلا حذف کردم از وعده های غذاییم.
کشک و اشکنه کشک حذف شد.
قبل از پانکچر هم چند شب شکممو با روغن سیاه دانه چرب کردم و با یک کمرکش پشمی میبستم. خیییییلی عرق میکردم ولی تحمل میکردم اوایل عادت نداشتم.
جوراب هم پام میکردم .
یک ماه قبل از انتقال هم بعضی شب ها شکمم با روغن سیاه دانه چرب میکردم و کف پام و حتما جوراب پام بود ، ماساژ شکم به خون رسانی کمک میکنه. یک ماه قبل از انتقال فقط گرمی خوردم در روز خرما با گردو میخوردم حدودا ۵ الی ۹ تا
بعد از انتقال مریض شدم و نمیدونستم چی بخورم دو روز اول فقط سوپ میخوردم بعد کم کم فهمیدم میشه همه چی خورد جز داروگیاهی و ادویه جات و دم نوش گیاهی و قاعده آور.
بعد از انتقال شکم و کمرتو نباید گرم نگه داری، نباید هم یخ باشه که خدای نکرده سرما بخوری.
اما جوراب پام میکردم
تو خونه حتما پیاده روی داشتم
کار خونه در حدی کارهای خیلی کوچیک
همش دراز کش نبودم، دوساعت اگر خواب بودم باز نیم ساعت راه میرفتم بینش روی مبل مینشستم.
ران پا بعد از انتقال نباید ماساژ بدی، اما شکمو خیییییلی آروم مثل نوازش ماساژ میدادم، روزی دوبار
آب پرتقال و لیموشیرین که همه گفته بودند بد هست، وقتی رفتم دکتر روز دوم انتقال ، دکتر داخلی گفت نه ضرر نداره بخور، و من روزی یک لیوان آب پرتقال با لیموشیرین میخوردم
خرما میخوردم ولی چون نگران بودم ضرر داشته باشه ۲ یا ۳ تا.
گردو هم خوبه اما نه زیاد
دو سه روز هم یک لیوان نشاسته خوردم
بعد از انتقال نباید فقط گرمی یا فقط سردی بخوری، متعادل باید باشه. شیر داغ صبح میخوردم
چون من مریض بودم سرفه های بدی داشتم.
کباب چندباری خوردم، سوپ زیاد خوردم، تخم مرغ خرما خوردم، مرغ آب پز میخوردم.
راستی روز بعد از انتقال یا شب انتقال بود الان دقیق یادم نیست قرمه سبزی که از دیروز تو یخچال بود خوردم.
عسل هم اصلا نخوردم.
من دعا و قرآن هم میخوندم، سوره حجرات تو نی نی سایت دیدم از پیامبر هست برای حفظ جنین از سقط و خطرات
من فقط چندبار تو تشکم بود غذا خوردم بقیه دفعات میرفتم سر میز. نماز هم میرفتم سر میز روی صندلی مینشستم میخوندم اما فقط رکوع و سجده و تشهد و سلام نشسته بودم.
ببخشید طولانی شد فعلا همین ها یادم بود