2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
عزیزم اتفاقا خدا میگه از تو حرکت از من برکت، هیچ وقت نباید از تلاش دست بکشی ، هیچوقت . الهی که به حق ...

قربونت برم عزیزم،همچنین برای شما،اخه من کنسرتخمدان داشتم شیمی درمانی شدم حالاعمه هام میگن همین ک ازمرگ برگشتی زندگیتوبکن همه چی ک بچه نیس زورنخواه ازخدا،دیگه میخواس بشه میشده تواین7بار،اگه بیماریت عودکنه میخوای چیکارکنی،اززندگیت لذت ببر،ولی من هرچی فک میکنم نمیتونم ته دلم راضی نمیشه ول کنم😔😔😔

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بدون اجازه ات عکس ازنایش ات واسه دوستام فرستادم اصلا سر در نیاوردن بعد گلم جواب ازمایش ات ...

دوستام میگن ریسک ات پایین

بقیه عددا هم نرمال

جواب ازمایش ات مثل مال ما نمودار نداره فقط برای تو یه جور دیگه است

شادی صدام کنید
عزیزدلم اتفاقا بفکرت بودم که در چه حالی ، من واقعا راضی ام ازش، بخاطر اینکه اصغرنیا اصلا داشت درمانم ...

باشه عزیزم توکل به خدا از ظهیری برای هفته دیگه نوبت گرفتم منم آز ذخیره و هورمونی ازمایشگاه رازی دادم میبرم ظهیری ببینه پرولاکتینم هم بالاست ببینم چی میگه

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام‌ خانم‌گل خوبی ؟  منم خوبم ممنون  والا عزیزم دو ماه‌ پیش رفتم‌ رویان آزمایشام ناقص ب ...

بسلامتی عزیزم ایشالله که بعد پانکچر هم بلافاصله انتقال و مامان میشی الهیییی آمیییین❤️❤️❤️ من تازه جواب amh اومد باید این پریودی برم دکتر اگه مشکلی نباشه منم میرم تو سیکل پانکچر 

باشه عزیزم توکل به خدا از ظهیری برای هفته دیگه نوبت گرفتم منم آز ذخیره و هورمونی ازمایشگاه رازی دادم ...

بسلامتی عزیزم کار خوبی کردی

من رفتم موسسه مهر دادم ، آخه رازی اسپرم همسرم و اشتباه زده بود ، ایشالله خیره عزیزم ولی بنظرم بقیه آزمایشاتتو برو مهر حتما❤️❤️

بسلامتی عزیزم کار خوبی کردی من رفتم موسسه مهر دادم ، آخه رازی اسپرم همسرم و اشتباه زده بود ، ایشال ...

همه رو مهر دادم اینبار مهر گفت رازی رو قبول داریم منم بخاطر بیمه رفتم اونجا 

بسلامتی عزیزم ایشالله که بعد پانکچر هم بلافاصله انتقال و مامان میشی الهیییی آمیییین❤️❤️❤️ من تازه جو ...

میشه تو ردیف خط اول ۱۸صدم مگه کمتر از ۳دهم نیست 

قربونت برم عزیزم،همچنین برای شما،اخه من کنسرتخمدان داشتم شیمی درمانی شدم حالاعمه هام میگن همین ک ازم ...

ببین دکترت چی میگه جانان جان خدا بزرگه، اگه خدای نکرده با بارداری احتمال عود بیماریت وجود داره که دیگه حرفی توش نیست ولی ایشالله که اینطور نیست عزیزم 

اخه ظهیری اون ظهیری قدیم نیس ک خواهرجان،وقت نمیذاره واسه مریض،چهارتاتقویتی ویتامینی،فقط اسیدفولیک می ...

اخ درد منم همینه برای اقدام طبیعی چنان دوز سینال اف منو بالا داد که هشت تا کیست زدم بعد هم ماما هاش گفتن خانم طبیعیه دیگه ممکنه پیش بیاد