2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
فک نکنم تمام علائم پریودی رو دارم امروز که نشدم فعلا، ببخشید اینو میگم میخوام ببینم شما هم اینطوری ه ...

نه تابحال چنین حسی رو تجربه نکردم .ولی خوب حالتهای پیش از قاعدگی طبیعیه نگران نباش علائم ادیت کننده بعد از پریودشدن تعدیل پیدا میکنه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانم ها یک سوال سن بارداری چطوری محاسبه میشه هر سایت یک چیزی نوشته  من ۲۶ دوره پریودم ...

عزیزم سن جنین به اضافه ی روز انتقالتو بشمر تا الان چند روزه به اضافه ی ۱۴ تقسیم بر هفت هفتت به دست میاد تو ای وی اف این روالشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب پس احتمالا یه برگه رو توی پرونده ماها هم گذاشتن که دکترمون در جریان باشن 

یکبار آزمایش داده ؟دیگه نگفتن بیا ؟ همسر من بار اول ویزیت شدم آزمایش داده بود گفته بودن یک ماه بعد‌ دوباره آزمایش بده که الان دوباره آزمایش داد اونم دی اف ای رو بررسی نکردن برای شما دی اف ای رو نوشته بودن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پروانه جان من آزمایش کاریوتایپ خودم و همسرم با ژنتیک خودم ۳۵۰۰ شد .آزمایش ایمنی هم ۶ تومن 

مرسی فدات شم گفت نسخشو برام بفرست تو واتساب ایمنی و گفت ۱۸۰۰ کاریوتایپم گفت ۷۲۰اینجوری که خیلی کم شد

بچه هم میاد، زندگیتم رو‌روال میفته ، غصه نخور عزیزم قوی باش ❤️❤️

مرسی عزیز دلم،زندگی انقدر منو شکوند، آدمهاش هم همینطور ک دیگ قوی بودن یه رویاس... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
یکبار آزمایش داده ؟دیگه نگفتن بیا ؟ همسر من بار اول ویزیت شدم آزمایش داده بود گفته بودن یک ماه بعد‌ ...

چرا مجدد ویزیت شد و اتفاقا dfi براش مهم بود و گفته بود نگران بوده این ایتمهاش خیلی مشکل داشته باشه به نطرم dfi رو همسرتون بده تا خیالتون راحت باشه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزدلم اتفاقا بفکرت بودم که در چه حالی ، من واقعا راضی ام ازش، بخاطر اینکه اصغرنیا اصلا داشت درمانم ...

اخه ظهیری اون ظهیری قدیم نیس ک خواهرجان،وقت نمیذاره واسه مریض،چهارتاتقویتی ویتامینی،فقط اسیدفولیک میده،اینامعروف شدن دیگه سرشون شلوغه هم اصغرنیاهم ظهیری وقت نمیذارن دوکلمه صحبت کنن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
یعنی پرونده من موقع ویزیت همسرم پیش دکترش بوده؟ من نبودم باهاش ولی گفته بود همین داروها رو تا زمان پ ...

پس نگران نباش رادیس جون پانکچرت انجام میشه

بله پرونده شما برای دکتر مردان هم میره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
مرسی فدات شم گفت نسخشو برام بفرست تو واتساب ایمنی و گفت ۱۸۰۰ کاریوتایپم گفت ۷۲۰اینجوری که خیلی کم شد

اا چقدر خوب شد برای شما .من کاریوتایپ و ژنتیک رو زنتیک رویان انجام دادم .ازمایش ایمنی رو هم ازمایشگاه کاج .البته ممکنه ایتمهایی که برای شما خواستن کمتر از مال من باشه 

پس نگران نباش رادیس جون پانکچرت انجام میشه بله پرونده شما برای دکتر مردان هم میره

مرسی عزیزم 

بله دیده تایید کرده ولی برگه اینا نداده دیگه توی پرونده اش یادداشت کرده‌ که‌ میکرو‌ انجام ‌بدین  ...

راستشو بخوای نه برای ما هم بررسی نکردن

شاید اون فاکتوری که مد نظرشون هست که آزمایشات تخصصی انجام بشه خوب بوده

راستشو بخوای نه برای ما هم بررسی نکردن شاید اون فاکتوری که مد نظرشون هست که آزمایشات تخصصی انجام بش ...

رز عزیز و رادیس جون، می خوایین با دکتراتون صحبت کنین برای جنین شناس نامه بزنه برای لقاح تخمک و اسپرم

برای منو نامه زد و قرار شد روی کیت با کیفیت تر لقاح بدن

این هم می تونه شانس بلاست شدن جنین رو بالا ببره

میگم عزیزم شما هفت بار انتقال داشتی ‌کجا بودی ازمایش ایمنی و کاریو تایپم دهدی اخه برایه من ۳ تا انتق ...

من تخمک اهدایی میگیرم عزیزم،شوهرم تعداداسپرمش ازحدنصاب کمتره دی افش یکم بالاس مورفولوژیس صفرویکه،بادارومیخوره بازتغییرزیادنمیکنه،کاریوتایپ نخواستن ولی ایمنی وانعقادی تهران دادن دکنررزاقی نوشته بودبرام،ک مشکلداشتم انوکسا6000وپردنیزولون  وسرم ای وی ای جی سه تابرام نوشت  که دفعه شیشم ازرشت میرفتم سونو وداروهاموازرزاقی تهران ویزیت میشدم جنین تورشت داشتم انتقال دادم 17شدبتام وافت کرد، ماه پیشم دومرحله ای انتقال دادم یک شدبتام اینبار6تاسرم ای وی ای جی تزریق کردم،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود