2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم به جای شیاف بعد از انتقال استفاده میکنن تاثیرش میگن بیشتره دوستم استفاده کرده بکد جواب گرفت من ...

فداتشم انشاالله زود سلامتی تو به دست میاری و...

حتما حکمتی داشته

دروغ چرا من تمام دارو های سیکل انتقالم رو خریدم،

انشاالله قسمت کسی بشه که واقعا نیاز داره♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هر کسی به این زودی انتقال داره میتونه چون تو هر بسته ای فکر کنم ۵ تا هست تو همون دا روز اولم بشه است ...

حالا دخترا بیان پیامتو بخونن

من زیاد تاپیک نمیام نمیدونم کی انتقال داره

خودم ۱۳ دی وقت انتقال دارم 

ولی هر چی دکتر گفته بود رو خریدم (دارو)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام کسی هست که همسرش صفر باشه ولی  تسه شده باشه جواب بگیره؟؟؟

سلام خانم گل،من همسرم دوبار تسه و یکبار میکروتسه شدن،تو هرسه بار اسپرم خوب تونستن بگیرن ازشون و دفعه اول فریز کردیم حتی

با تقویتی و ویتامینها دفعه آخر که دوسه هفته پیش بود قرار بود میکرو تسه بشن ولی شکر خدا با همون تسه جواب گرفتن و دکترشون راضی بود از پیشرفت اسپرمها

شمام قبل از تسه همسرت حتما ویتامینها و یه سری تقویتی هارو استفاده کنن همسرت که جواب بهتری بگیرین

سلام بچه ها امدم سنو ان تی برام دعا کنید 

به لطف خدای مهربون همه چی خوبه عزیزم، نگران نباش

به نیت فرشته ت آیت الکرسی می خونم

خوش خبر برگردی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام خانم گل،من همسرم دوبار تسه و یکبار میکروتسه شدن،تو هرسه بار اسپرم خوب تونستن بگیرن ازشون و دفعه ...

خداروشکر که جواب گرفتین 

جنین براتون چند تا شد 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
ماهی جونم چطوری؟ خداروشکر اره تموم شد ، دیروز مرکز بودم روز ۹ سیکل قائدگی ضخامتم ۸ بوو آزمایش هرمو ...

فدات عزیزم خوبم، منم عصابم به هم ریخته سر این پریودی تو هم پریود دومت بعد پانکچر تاخیر داشتی؟، خداروشکر که همه چی خوب پیش رفته فقط چرا ۳۰ تا آمپول ؟؟؟ نمیدونم والا من که به اون مراحل نرسیدم ولی به نظرم از الان فکر این چیزا نباش و اصلا بی بی چک نزن بعد انتقال چون در هر صورت استرسه و بزار همون روز که خودشون میگن برو آزمایش، راستی واسه وام ناباروری میتونی بری فرم بگیری از ابن سینا من دیروز پرسیدم گفتن حضوری باید بیای اگه رفتی مرکز برو طبقه ی سوم فرم بگیر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ای جااااااااااااااااانم     الحمدلله رب العالمین، چقد انرژی گرفتم احساس می کردم قرار نی ...

مرسی عزیزم..قربونت..😍

من هیچ علامتی نداشتم..اصلا نمی دونستم لوپوس یعنی چی..دکتر گفت لوپوست ازمایشگاهیه. یعنی فقط تو ازمایشه..علایم بالینی ندارم..با سقط خودش رو نشون داد..که اونم با دارو به راحتی کنترل میشه ..مرتب داروهات رو استفاده کن تو بارداری هم همزمان تحت نظر دکتر زنان و روماتولوژ باش..انشالله به زودی حتما حتما مامان میشی..تا می تونی روحیه ات رو شاد نگه دار تا.استرس برا ماها که خود ایمنی داریم سمه...من که اصلا دیگه بهش فکر نمیکنم چون دیدم با دارو میشه کنترلش کرد و به راحتی بچه دار شد وانشالله دو سه سال دیگه میرم برا بعدی..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
یک دنیا ممنون از وقتی که برام گذاشتی، امیدوارم هر آنچه که توی دلت آرزومندی به طرفه العینی برآورده بش ...

مال من که بدتر بود..انتی بادی  La برا من ۲۷۵ بود و هست..ana و dis dna هم بالا بودن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
مرسی عزیزم..قربونت..😍 من هیچ علامتی نداشتم..اصلا نمی دونستم لوپوس یعنی چی..دکتر گفت لوپوست ازمایشگ ...

الهی شکر عزیزم، چقد خوبه من شماها رو دارم.

چشم عزیزم سعی می کنم استرس و تو خودم بیشتر کنترل کنم

دو سه سال دیر نیست؟ من اگه جای شما بودم از همین الان برای بعدی اقدام می کردم که بچه م تنها نمونه  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️