2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
اتفاقا گفتن فقط ابن سینا و رویان فرم میدن

خانما کیا پریود دوم بعد از پانکچرشون با تاخیر بوده؟میشه بگید چقد طول میکشه؟من همیشه ۲۸ روزه پریود میشم ولی الا ۳۰ روز گذشته تازه امروز ی کم سینه هام درد گرفته ممکنه تا کی پریود نشم؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی چه خبر چه کارا کردی جنیناتو تعیین جنسیت نکردی چرا دوستان قدیمی تاپیک کمتر میان ونمید ...

پروانه جون نوبت داشتی امروز همه چیز خوب پیش رفت بیا از دکترمون بگو کمک حال منم بشی🤩😍انشالله همه چی خوب پیش بره برات تو مرکز مام

خوبه بلاست بشه؟ چه توصیه ای واسم داری برای قبل و بعد انتقال مررررررسی قشنگم🫂🌻💜

عزیزم شما همه آمپول ها رو دور ناف داشتی یا عضلانی به پشت هم داشتید آمپول برای تخمک کشی.

بعد یه بار گفتید یکی از آمپول هاتون که روش نوشته عربی داشت به مدت کوتاهی زدید بغیر از این فقط یه آمپول دیگه داشتی که کل سیکل تا تخمک کشی استفاده کردید میشه اگه اطلاع دقیق داری یا مقدار دز و اسم شون رو میدونی بگی😘،؟

بسلامتی بحق حضرت زهرا مثبتی شما و بقیه خانمای تاپیک هرچی خیره اتفاق بیفته

ممنون مهربون💞

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم شما همه آمپول ها رو دور ناف داشتی یا عضلانی به پشت هم داشتید آمپول برای تخمک کشی. بعد یه بار ...

من کلا ۲ تا امپول دور نافی داشتم

اگر اشتباه نکنم ۲ تا هم عضلانی

ولی برای تولید تخمک همون دوتا دور نافی بود 

عضلانی ها برای آزاد نشدن تخمک هام بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها دیروز جلو آینه سرویس بهداشتی داشتم با خدا حرف میزدم گفتم اصلا من بدترین بنده خدا ، تو معامله ...

منم گاهی کم میارم روزای ناراحت شدنم زیاد شده از آینده میترسم اما بعد میگم خدا خودش یه جوری جور می‌کنه انشاالله ماهم شکم گنده میشیم و فسقلیامون میان بغلمون انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم آمادگی خاصی لازم نیست فقط اونجا رفتنی چیزای فلزی مثل گوشواره ‌و دستبند ‌و اینا همراهت نباشه ...

سلام جونم خوبی رفتی دکتر غدد انشاالله خیره من دیروز رفتم آزمایش نوشته دکتر بهاورنیا وزن هم کرد یکم اضافه وزن دارم 😅😅به مو میرسه اضافه ندارم اما وزن عجب دلییی می‌بره😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام پری جون، خوبی عزیزم؟ یعنی من به لتروزول امیدوار باشم؟ آخه فک می کردم خیلی به من جواب نده هرچ ...

قربونت برم خوبم مهمان دارم خانواده شوهرم اومدن چند روزه نیومدم تاپیک 😘اره واسه من تو سونو ها لتروزول که میخورم دو تا سمت راست دوتا سمت چپ درشت دارم همیشه بالای ۱۸ هستن و یه چندتا ریز که به حساب نمیارن این به ذخیره تخمدان هر فرد بستگی داره اما میخوام اینو بگم که دقیقا همون ۴تایی که تو ای وی اف همیشه جنین دارم با لتروزول هم همونا درشت میشن انگار فرقی نمیکنه برام تنها تفاوتش این که سایز تخمک هام تپل میشه ولی با آمپول نه ولی اینکه حالا وقتی با اسپرم لقاح بدن چی میشه رو نمیدونم اما حدسم میگه وقتی سایز بهتره قطعا کیفیت بهتره فکر کنم از اونا باشم که شانگهایی که با لتروزول برام پیش بره بهتر باشه 🤷🏻‍♀️شما که اون سیکل ها رو انجام دادی نشد ایندفعه با لتروزول امتحان کن بذار سیکلت تفاوت داشته باشه تا بدونی بدنت به چی بهتر جواب میده دکتر هم بدت رو نمیخواد شاید خواست خداست و میدونه که به این دارو بهتر جواب میدی😍مادر شدنت نزدیکه دوست عزیز

بچه ها هممون مثله همیم هممون سختی می‌کنیم فشار زیادی رومون هست هممون کم میاریم ولی تا خدا هست امید هم هست پس امیدوار باشین  ما تلاش می‌کنیم و خدا کمکتون میکنه من از سال ۹۶اینجا میام ولی خاموش خیلیا با بدترین شرایط نتیجه دیدن پس امید‌داشته باشین  مهربونا منم خاهرم ۳روزه انتقال داده  برا باره پنجم خودمم اینماه میرم تو سیکل انتقال برا باره دوم !دوتامون ۷سالع درگیر ناباروری هستیم!خاستم بگم ما خدا رو داریم 🥰ماهم مادر میشیم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭