2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
سلام فاطمه جانم خوبی؟فک نمی کنم مشکل خاصی باشه . باز اگه نگرانی برو یه سر. اتفاقا من همیشه سر موعد خ ...

کم نیست که دو

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم گل،ببخشین دیر پیامتون رو دیدم بله هزینه پانکچر ۸میلیون و پانصد،فریز ۷تا جنین ۲میلیون ۳۰۰ ...

عزیزم پول فریز رو کی گرفتن ازتون؟ از ما نگرفتن اصلا میخوام ببینم ینی با هزینه پانکچر با هم حساب کردن؟ و اینکه کجا انجام دادین؟ اخه هرینه پانکچرتون کمتر از مال منه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بهارک جان یه چیزی بگم ما تو ای وی اف جنین های قوی وسالم انتقال دادیم.هر شب قبل از خواب نی نی ات بسپا ...

مرسی شادی جون اره واقعا باید سپرد به خودش، خودش داده باید از خودشم بخوایم حفظ شون کنه

ان شااله که پنج شنبه به سلامتی سپری میشه و فندق کوچولوت سلامت هست. استرست رو کامل درکت میکنم. من غرب ...

ممنونم عزیزم باران جان الکی نگران نباش سلفری از ان تی خیلی دقیق تره فدات شم

مرسی از توضیحاتت. خب خیلی خوبه. خداروشکر تعدادش برات بیشتر از قبله. منم قرار شد دبل انجام بدم.   ...

چ جالب نمیدونستم اینو در مورد کیفیت.

ان شاالله کلی جنین تپل مپل تشکیل بشه براتون😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم😍😍 به سلامتی❤  انشاالله خبر بارداریتو مامان شدنت رو بهمون بدی عزیزم🤲🥰

ممنوووونم گلم. همچنین ان شاالله😍

مبارکه . بسلامتی عزیزم‌ شکر . گریدشونم گفتن بهتون ؟

ممنونم عزیزم. نه انقد هول بودم یادم رفت بپرسم. ان شاالله فردا همسرم بره بگیره کارت فریزو ببینم چجوریه

کم نیست که دو

اخه این ازمایش برا ۳-۴ سال پیشه. فک ککم الان کلی پایین اومده

سلام گلم من شنیدم قرص کمر برای کمردرد و شلی کمر خوبه کسایی که خیلی زود به زود پریود میشن یا باردار ن ...

مرسی عزیزم ممنون بابت راهنمایی و توضیحات آن شالله همه مون نتیجه بگیریم الهی آمین

مرسی از توضیحاتت. خب خیلی خوبه. خداروشکر تعدادش برات بیشتر از قبله. منم قرار شد دبل انجام بدم.   ...

عزیزم حتما از شانگهای دکتر مصطفایی و از سیکلت اینجا واسه مون بذار ببینیم چطوره منم دوست دارم این روش رو انجام بدم🙊

یا خدا چرا اینجوری شدم؟ بد نباشه واسه انتقالم؟ من سالم سالم بودم🥺 خوب میشم بنظرت؟ البته نمیدونم ...

عزیزم نگران نباش اصلا ربطی به انتقالت نداره تخمدان ها کیست سازن و تو  ای وی افم هایپر میشی و متاسفانه درمانیم نداره فقط میشه پیشگیری کرد لا ورزش وکاهش وزنو متفورمینم گمک کننده است فقط میشه شدتشو کم کرد 

اخه این ازمایش برا ۳-۴ سال پیشه. فک ککم الان کلی پایین اومده

ساعت چهار صبح چرا بیدار بودی  دختر بد  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
@نگار80     سلام عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم و ان ش ...

مررررسی عزززیز دلم قربونت برم خدا دلتو شاد کنه... 😍 😍 😍 🙏🙏💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...