2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
ممنونم عزیزم اره ب خاطر زانوهام اصلا دستشویی معمولی نمیتونم استفاده کنم. ممنونم گفتی.❤️ یکی دو ساعت ...

الهی عزیزم 😟😟 الان حالت چطوره؟ پس چرا اینجوری شدی ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
برو فیزیوتراپی رحم و تخمدان انجام بده

یکدوره قبل از پانکچر هم جواب میده روی تخمدان یا دوسه ماه قبل باید انجام بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دقیقا یکشنبه هفته قبل این مشکل برا من پیش اومد دقیقا چهارروز بعد از پانکچر از زور درد به ...

سلام عزیزم .خوبین ؟ میشه لطف کنین بگین هزینه پانکچر و فریز و .. شما چقدر شد .چون تازه هم پانکچر شدین .میخواستم هزینه تقریبی دستم بیاد .به سلامتی کی برای انتقال میرین؟

بچه ها من تی پی او بالا بود ما تیروئید ۲ بود رفتم دکتر غدد مرکز ابن سینا گفت چون دم مرزه فعلا بهت قرص نمیدم اما بعد از پاکچر بیا آزمایش بده

حالا سوال من اینه که واستادم پریود بشم بعد برم؟ چون الان بدنمون پر از هورمونه 

میترسم خطا نشون بده

چه کنم؟

سلام خواهرای گلم خوبین  ببخشین من چند ماهه پریودیم هر ۲۶روز شده نگرانم دکترمم یه بار گفتم گفت ...

نگران نباش عزیزم مشکلی نیست بعضی ها سیکلشون کوتاهتر 

همون دکتری که دعوام کرد گفت باید عمل بشی خیلی ساله پیش بود دبیرستان بودم فکر کنم . دکتر رماتولوژی ه ...

باید یکسری ورزشهایی رو انجام بدین که ماهیچه های چهارسر زانوتون رو تقویت کنه .آب درمانی هم خیلی کمک میکنه .منم چون مشکل زانو دارم .با اب درمانی خیلی بهتر شده بودم 

احتمال ۹۰درصد سلفریش نرماله چون درصد خطا غربالگری خیلی بالاس من خیلی ها رو میشناسم که غربالگریشون ری ...

خیلی ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکت باشه ان شالله با جنینای همین پانکچر بچه دومت رو هم میاری 🥰🥰

ممنونم گلم❤️ واااای خدا ان شااالله ببینم اون روزو😭😍 برا همه دوستای منتطرم و خودم😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها این برا غربالگری دوستمه میشه ببینید مشکلی داره یا نه؟

سندروم دوونش مثبت هست .آزمایش سلفری ازش میگیرن تا کاملا مطمئن بشن که مشکلی نباشه .ان شاالله که سلفریش خوب باشه البته اگه سن مادر هم بالا باشه ریسک رو بالا میزنن 

دخترا میگم من آخرین بسته جنینم هستش  کسی بوده اینجا تو پانکچر تسه شده باشه همسرش هنگام پانکچر ...

الهی قربووونت برم اگه تاثیرات منفی داشت ک انجامش نمیدادن. اصلا ب این چیا منفی فک نکن❤️❤️ ان شاالله انتقال میدی و مثبت میشی😍😍 میخوای بری تو سیکل ان شاالله😍؟

بچه ها جنینای منم ۲ تا شد❤️

به به مبارک باشه 😘😘 خدارو شکر ان شاالله با همین جنینهایی که تشکیل شد با اولین انتقال مامان بشی 🤲🤲 کی به سلامتی انتقالت رو انجام میدن ؟

خداروشکر عزیزم ایشالا که باهم باردار میشیم گلم گریدشون رو گفتن بهت؟

ممنووونم قربووونت برم. ان شاالله😍❤️

نه چون تلفنی زنگ زدم و  انقد هول تعداد بودم یادم رف بپرسم. فردا همسرو میفرستم بره کارت فریز رو بگیره.

راستی اینجا تو فریز اول هم پول نگرفتن ینی ممکنه رو همون پول پانکچر با هم حساب کرده باشن؟

الهی عزیزم 😟😟 الان حالت چطوره؟ پس چرا اینجوری شدی ؟ 

اره شکر خدا . از یبوست بوده عزیزم. بعد شیاف و گرم نگه داشتن اون قسمت و.. ک بالاخره تونستم یرویس برم خیلی دردش کم شد. صبحم ی مختصر بود ک ب مرور رفع شد

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. توکل ب خدا ان شاالله برا اینام مشکلی نباشه😔

فریناز براش ریسک سندروم دون بود سلفری داد و خداروشکر سالم بود .نسرین هم ریسک رو داشت دکترش آمینو انجام داد که خداروشکر گل پسرای اونم سالم سالم بودن .ان شاالله که برای دوست شما هم مشکلی نیست و نی نیش سالم سالمه 😍

اره شکر خدا . از یبوست بوده عزیزم. بعد شیاف و گرم نگه داشتن اون قسمت و.. ک بالاخره تونستم یرویس برم ...

خوب خداروشکر که بهتر شدی پس سعی کن چیزایی بخوری که فیبر زیاد داره و یبوست نشی .غذاهای نفاخم نخور چون اونم خیلی اذیت میکنه