2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام خانمی  من هم این سوزش و خارش دارم از شب ۷ ام انتقالم بود فکر کنم شروع شد با مرکز که تماس ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت 

من حیلی میترسم برا لانه گزینی مشکلی پیش بیاره 

واسه من مرکز گف   خارجی استفاده کن      

لعنتی اره شیاف منم استفاده میکنم    بعد من خودم باژل شستشو   میشورم بخاطر شیاف     فک میکنم بدنم حساستر شده 

ممنونم ک جواب دادی عزیزدل

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم زانوت خوب بشه عزیزم. من هم خیلی وقته مشکل زانو دارم،کشککم پیچ میخوره پدرم در میاد از درد🥺 ...

ممنونم عزیزم❤️

اوه. چقد اذیت شدی. دکتر چیزی دارویی ورزشی چیزی نداد خوب بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم دقیقا یکشنبه هفته قبل این مشکل برا من پیش اومد دقیقا چهارروز بعد از پانکچر از زور درد به ...

خیلی وحشتناک بود واقعا. خداروشکر ک بهتر شدین. منم از دیشب دردای تخمدانم هم حتی رفته دیگه همش تقصیر این بوده ظاهرا😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم چطوری؟ انشالله تا اون موقعه خوب بشی ولی اگه شدید باشه فک کنم کنسل کنن 

قربونت خانمی

زیاد شدید نیستم ولی میترسم شدید شم صبح رفتم سرم و چنتا آمپول زدم دعا کن با همینا خوب بشم

دوست ندارم عقب بوفته

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام  خانما

امروز روز یازدهم انتقال جنینمه

دوتا جنین دو روزه فریز انتقال دادن

امروز فقط گاهی زیر دلم درد میکنه  

هیچ علایمی ندارم

شده کسی علایم نداشته باشه و مثبت شده باشه  ازمایشش  انقد از بی بی بیزارم ک دوس ندارم بی بی بزنم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
امروز از یه دکتر پرسیدم گفت تأثیر نداره رو اسپرم بازم نمی‌دونم مشکل همسرتون مشخص نشد که چرا اینطوری ...

نه عزیزم مشخص نیست نمیدونم دلیلش حالا برایه ۴ نوبت دارم دکتر ارولوژیست ببینم چی میگه خیلی رو اعصابه یه بارم سقط داشتم بعضی وقتا میگم نکنه اسپرمش ضعیف بوده

ممنونم عزیزم❤️ اوه. چقد اذیت شدی. دکتر چیزی دارویی ورزشی چیزی نداد خوب بشه؟

همون دکتری که دعوام کرد گفت باید عمل بشی خیلی ساله پیش بود دبیرستان بودم فکر کنم .

دکتر رماتولوژی هم ۴ سال پیش رفتم گفت باید ورزش کنی دوچرخه بزنی .من احساس میکنن کشککم سر جاش نیست لقه هر دوتا پام تا حالا چند بار زانوم پیچ خورده🥴🥴

قربونت خانمی زیاد شدید نیستم ولی میترسم شدید شم صبح رفتم سرم و چنتا آمپول زدم دعا کن با همینا خوب ب ...

دمنوش زیاد بخور فقط حواست باشه برا انتقال ضرر نداشته باشه انشالله خوب میشی استرسم اصلا نداشته باش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
همون دکتری که دعوام کرد گفت باید عمل بشی خیلی ساله پیش بود دبیرستان بودم فکر کنم . دکتر رماتولوژی ه ...

الهیییی‌ . ولی حتما حداقل ورزشاشو انجام بدید ان شاالله باردار هم شدید سختتون نشه😍

عزیزم به فکرت بودم  تعداد جنین هاتون مشخص شد بسلامتی؟

ممنووونم عزیزم. نه گفتن نزدیک غروب زنگ بزنم.

ممنووونم عزیزم. نه گفتن نزدیک غروب زنگ بزنم.

توکل بخدا ایشالا که کلی جنین خوشگل داری

دوست من پانکچر اولش کامل پوچ بود

پانکچر دوم ۱ جنین و هفته پیش که پانکچر سوم ش ۳ تا جنین خداروشکر براش تشکیل شد 

هرچی خدا بخواد حتما بصلاح ماست

اول دعامیکنم الهیکه طبیعی بارداری شی خواهرکم نشنیدم همینجاکه توپروسه ای وی اف بودن طبیعی باردارشدن،ا ...

سلام عزیزدلم، خیلی ممنونم از دعاهای قشنگت 🙏 انشاللله❤️❤️ الهی که همیشه شاد و سلامت باشی و بخندی❤️❤️