2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
شادی جون جواب آزمایش غربالگری چند روزه آماده شد؟  و دکتر به من گفت که بعد از غربالگری اول میتو ...

من ۱۷ ازمایش دادم ۲۳ اماده شد.ما قرار بود بعد ان تی بیایم شهرستان یه دکتر انتخاب کنم با بچه های اینجا هم مشورت کردم همه گفتند دیگه بارداری طبیعی داری می تونی بیای شهرستان اما حقیقتش ۴ تا سقط ویه ای وی اف ناموفق روح وروان برای من وهمسرم نذاشته بعد ان تی همسرم میگه باز بریم تهران.یکشنبه با دمتر سودابه متین تو گاندی ویزیت میشم

شادی صدام کنید
آلائه جون به من همزمان ال دی هم داد ، گرچه دکتر جدیدم گفت اصلا ال دی اشتباهه، ولی گفت باید ناچارا یه ...

ان شاالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فدات شم .بله دوشنبه انتقال دادم 😘😘😍😍 انشالله انشالله 🙏🙏🙏

ان شاالله خوش خبر باشی آستاره جان😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شادی جون جواب آزمایش غربالگری چند روزه آماده شد؟  و دکتر به من گفت که بعد از غربالگری اول میتو ...

دکتر علیرضایی گفت می تونی بعد ان تی بیای شهرستان؟

چقدر خوب .دکتر تمیزی بار اخر به من گفت ترجیح می دیم زیر نظر خودمون باشی.

شادی صدام کنید
من ۱۷ ازمایش دادم ۲۳ اماده شد.ما قرار بود بعد ان تی بیایم شهرستان یه دکتر انتخاب کنم با بچه های اینج ...

عزیزم انشااله که این دفعه صحیح و سالم بغلش میگیری، 😻 

دکتری که باهاش میخوام ادامه بدم هم فلوشیپ ناباروری داره و قبل از اینکه بیام تهران با خودش ای وی اف انجام میدادم و چند بار منفی شدم، دیگه گفتم بقیه کارهارو بیام با خودش ادامه بدم، تعریف دکتر متین رو خیلی شنیدم، دوستم پارسال زیر نظرش بود و گل پسرش ماشااله الان نزدیک یک سالشه 😇

🛑🛑🛑 دوستان توروخدا کسی تجربه شو داره کمکم کنه

ببخشید عزیزم. من اطلاعاتی نداشتم. حتما بچه ها بدونن جواب میدن❤️

رفت و آمد برام سخته، الانم به زمستون نزدیک میشیم یه برف بیاد تو جاده سخت میشه 

بله همدان هم برف گیر.برای ما هم رفت وامد سخته.حالا یکشنبه برم ببینیم فضاش چه جوریه دکترش چه طوره فعلا که تا اینجا با تهران ادامه دادیم.

شادی صدام کنید
ان شاالله خوش خبر باشی آستاره جان😍😍

مرسی عزیز دلم .همچنین خودت 😘😘

من این دفعه خیلی دلم برات روشن ه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...