2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
من نمیدونستم قبلش هم ابن سینا بودی عزیزم  منم امروز روز ۴ انتقالم .هیچ حسی ندارم .نمیدونم خدا ...

عزیزم خیلیییی خوشحالم که انتقال دادی بعد از مدتها مثبت فکر کن قرار نیست تجربه های تلخ گذشته دوباره تکرار بشن من بار او ابن سینا کلی علایم داشتم منفی شد دفعه دوم مثب شدم اصلا علایمی نداشتم به حق این ماه عزیزم حضرت فاطمه واسطت میشه و مامان شدی الان. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو کید نمی دونم دارند یا نه. اصلا نمی دونم چیه باشه بهش میگم خیلی خوبه شما هر هفته چک می کنید ا ...

اصلا ضرر نداره ی دستگاه کوچولویه مثل رادیویه سیمش رو‌میزاره رو‌شکمت صدای ضربان قلب پخش میشه 

😭😭😭😭 عزیزم خیلییییی ممنونم خدا خیرت بده انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده.❤

فدات شم امیدوارم ب حق دل سوخته ی حضرت زینب مشکلت حل بشه ختم صلواتی ک گذاشتم واست دست رد ب سینت نزنه

قرص کمر چیع من خودم راستش نمیدونم یکیانجام داده بود میچسبوند به کمرش، تقویتی دی فرتیل سی ام.  س ...

اتفاقا دارم قرص کمر،انجام میدم حتما . ممنون که گفتی عزیزم 🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
ولش کن بیخیال الان بهش فکر کنی درست میشه؟؟نکرانی اصلا برای سما خوب نیست عزیرم الهی یکشنبه با یه بت ...

آمین گلم ممنونم مهربونم الهی هر چی که خیر و صلاحه برای هممون اتفاق بیفته❤❤❤

عزیزم خیلیییی خوشحالم که انتقال دادی بعد از مدتها مثبت فکر کن قرار نیست تجربه های تلخ گذشته دوباره ت ...

مرسی قربونت برم .انشالله که خیلی زود دامن همه منتظرها سبز بشه

نه راستش اصلا به علایم فکر نمیکنم .خودم هم سری های قبل علایم داشتم ولی منفی شدم .ایندفعه هم همونطورم ولی خوب سپردم به خودش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سونو کید نمی دونم دارند یا نه. اصلا نمی دونم چیه باشه بهش میگم خیلی خوبه شما هر هفته چک می کنید ا ...

شادی جون زیاد هم سونو کنی، بعدش استرس می افته بهت مثل من! که نکنه سونو زیادی ضرر داشته باشه، من تقریبا هر هفته یا دو هفته سونو تا الان انجام دادم. ولی به خودم قول دادم بعد سونو داپلر که سه شنبه میرم، دیگه سونو نمیرم مگه ضروری ها رو

سلام به همگی❤️ بچه ها یه سوال دارم ،  من با اون دکتری که اول قرار بود میکرو بشم بمن واریوپپیت ...

چند روز بعد تزریق واریوپپتیل پریود شدی؟

برا من دکتر ی روز قبل پانکچر این امپولو داده بود البته دو تا بود حدودا ۹ روز بعدش ب مدت ۷-۸ روز فقط لک بینی و ترشح خونی داشتم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من یکشنبه پانکچر داشتم و از همون روز تخمدان سمت چپم که تخمک داشت درد میکنه دیروز خونه ...

کارای سنگین نکن عزیزم. ولی منم این دفعه درد دارم کلا دو طرفمم. و با عرض معذرت سرویس رفتنی هم حس میکنم فشار میاد بهم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شادی جون زیاد هم سونو کنی، بعدش استرس می افته بهت مثل من! که نکنه سونو زیادی ضرر داشته باشه، من تقری ...

اره اینم هست.

یکشنبه با دکترم ویزیت دارم ببینم چی میگه.دیگه هر چی گفت همون کار انجام میدم.

شادی صدام کنید
من نمیدونستم قبلش هم ابن سینا بودی عزیزم  منم امروز روز ۴ انتقالم .هیچ حسی ندارم .نمیدونم خدا ...

استاره جون مبارکه، چقدر عالی که باز رفتی دنبالش، الهی که این بار مادر میشی🥰🥰🥰🥰