2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048222 بازدید | 684647 پست
دوست عزیز واسه برطرف شدن مشکلت ختم صلوات نذر کردم انشاالله ک خدا ناامیدت نمیکنه

😭😭😭😭 عزیزم خیلییییی ممنونم خدا خیرت بده انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده.❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خیلی ممنونم ازتون الهی آمین. بیمارستان عرفان

سارا جان شما انتقال اولت ابن سینا بودی یا با دکتر دیگه و مرکز دیگه ای بودی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام به همگی❤️

بچه ها یه سوال دارم ، 

من با اون دکتری که اول قرار بود میکرو بشم بمن واریوپپیتایل داد که زدم آمپول رو 

بعد که فردای آمپول تصمیم گرفتم عوض کنم دکترم را که کلا روشش فرق میکنه و گفت از روز ۲۱پریودی استرادیول بخورم 

الان روز اول پریودی ام ولی خونریزیم برخلاف معمول همیشه خیلی خیلی کمه ، بنظرتون تاثیر آمپوله؟؟؟ 

همیشه روز اول کلی خونریزی داشتم میترسم با این خونریزی کم، ضخامتم بره بالا ، مثل چی پشیمونم وااقعا از دست خودم عصبانی ام😬

سلام دوستان عزیز، 

من دو روزه معده درد دارم 🙄 البته با خوردن شروع میشه، دکتر تغذیه بهم گفته که با هر میوه یه خیار یا چند تا کاهو بخورم که قند بالا نره، دیشب معده درد داشتم، قطع شد، 

امروز صبح خیار و گوجه صبحونه خوردم دوباره شروع شد، به نظرتون خطرناک نیس؟

سارا جان شما انتقال اولت ابن سینا بودی یا با دکتر دیگه و مرکز دیگه ای بودی ؟

بله ابن سینا بودم دکترم مثلا طرازی بود که منفی شدم بعد رفتم جای دیگه

سلام بچه ها

من یکشنبه پانکچر داشتم و از همون روز تخمدان سمت چپم که تخمک داشت درد میکنه

دیروز خونه رو تمییز کردم و جاروبرقی و طی کشیدم از دیروز دردم چند برابر شده

۵ تا تخمک داشتم و هایپر هم نشدم

این دردها طبیعیه؟

بله ابن سینا بودم دکترم مثلا طرازی بود که منفی شدم بعد رفتم جای دیگه

آهان .من فکر میکردم دکترت همون دکتر چیکا باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آهان .من فکر میکردم دکترت همون دکتر چیکا باشه

بله بعد ابن سینا رفتم پیش دکتر اسرافیلی همون دکتر چیکا جان و باردار شدم سقط شد و اینبار که جنینام از بین رفتن 

بچه ها روز جمعه تون بخیر میگم یعنی من رفتم ان تی نی نی خوب بود دیگه خیالم راحت باشه که حالش خوبه.اخه تو تمام نرم افزارها بارداری نوشته بعد ان تی ودر واقع پایان سه ماه خطر سقط خیلیییی‌کم میشه.حالا یکشنبه نوبت دکتر دارم باز بگم سونو کنه ضربان قلب چک کنه؟دقیقا ۷ روز پیش سونو بودما.

شادی صدام کنید
سلام دوستان عزیز،  من دو روزه معده درد دارم 🙄 البته با خوردن شروع میشه، دکتر تغذیه بهم گفته ک ...

بارداری عزیزم؟این دردها تا حدودی طبیعیه مثل من اوایل بارداری دو کاسه اش دوغ خوردم تا ۲۴ ساعت دل درد داشتم تا خودش خوب شد.

شادی صدام کنید