2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست

سلام دوستان عزیزم 

دوستان من این ماه به امید خدا انتقال دارم امروز اولین 

روز پریودم هست به نظرتون چه تقویتیهایی بخورم و چیکار

کنم تا انشاالله مثبت بشم دوستان این اخرین شاسمه چون .سنم بالاست ممنون میشم راهنمایی کنید🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیز دلم خوبی گل دخترت خوبه انشالله. خدا برات حفظش کنه. متاسفانه من ماه پیش ۴ تا جنینم روز انتق ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم الهی بحق قران بزودی دامنت سبز بشه و صاحب اولاد سالم و صالح بشی انشاالله🤲عزیزم جنینات  کدوم بیمارستان بود؟

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الای جان خیلیخوشحال شدم برات خوشگلللم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

منم همسرم سرما خورده الان اومدم تو اتاق بخوابم.

رفته بود حموم بالافصله تو این هوای سرد رفت بیرون سرما خورحالا فردا پاشم اول باید پنجره ها باز کنم یه اسپند حسابی دود کنم

شادی صدام کنید

سلام دوستان امروز ۱۲ انتقالمه و یکشنبه ۲۷ آذر روز آزمایشمه

روز سوم انتقال کتری شیردار پر آب به فاصله یک متر جابجا کردم از سینک تا روی گاز و بعدش خیلی پشیمون شدم نمیدونم میتونه آسیب زده باشه یا نه ولی فکر این حرکت اشتباهم اذیتم میکنه دوستان تجربه ای در این زمینه دارید ممنون میشم بگید😔

ممنونم عزیزم . اره دیشب خوردم خوابیدم. همش تخمدان و طرف لوله راستم تیر می کشه یهو. ی دردای خاصی دارم ...

الهی عزیزم .الان حالت چطوره بهتر شدی .حسابی استراحت کن تا بهتر بشی خم و راستم نشو که فشار بهت بیاد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم عزیزم اره واقعا. دوستم مشهده میگف  همسرش میگفته شب  پسرم کنار ضریح دیدم دعا میخونه ...

الهی 🥰🥰چه مهربون .ان شاالله که اینسری حتما نتیجه میگیری و دل خودت ودل ما رو شاد میکنی 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام سحر جان  خوبی عزیزم  ؟ نی نی مون چطوره 😍😍😍 سحر جان من هفته ۲۷ ام  میگم حرکا ...

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما چطوری؟

گلم الان نیاز نیست بشمری از هفته ۲۸ به بعد حرکات نینی مهم میشه مثلا هر ۲ ساعت باید حرکت داشته باشه اگر نداشت باید یه چیز شیرین بخوری به پهلوی چپ دراز بکشی ببینی حرکت می‌کنه یا نه. تعداد مشخصی نداره هر بچه ای یه روتین خاص خودش رو داره یکی زیاد تکون میخوره یکی کمتر، شما باید روتین بچه ت رو در نظر بگیری و نسبت به اون بسنجی که حرکاتش کمتر نشه خدای نکرده، اونم معمولا از هفته ۳۰ به بعد باید کنترل کنی طی روز 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان امروز ۱۲ انتقالمه و یکشنبه ۲۷ آذر روز آزمایشمه روز سوم انتقال کتری شیردار پر آب به فاص ...

ولش کن بیخیال

الان بهش فکر کنی درست میشه؟؟نکرانی اصلا برای سما خوب نیست عزیرم

الهی یکشنبه با یه بتای تپل بیای😍😍

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما چطوری؟ گلم الان نیاز نیست بشمری از هفته ۲۸ به بعد حرکات نینی مهم میشه ...

خداروشکر عزیزم خوب باشین همیشه 😘 

ممنون عزیزم متوجه‌شدم 😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..